Ke komu se hodíte?
+9
fialmi
Janča
Katík
Hanča
ifuska19
Barča
veronika-veve
n.i.k.y
SP_Kiki_SP
13 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 16
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Ke komu se hodíte?
[quote="veronika-veve"][quote="ninin"]
tak vás je hodně tak každý donese něco já vyjmenovala co bych chtěla :D:D buď to dostanu nebo ne
veronika-veve napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:jo to doufámveronika-veve napsal:SP_Kiki_SP napsal:veronika-veve napsal:jo já všechno platím že já jsem taaaaaaaaaaaaak bohatá
veroniko ty jseš tak hodneeej člověk že to zacáluješ za kámošku :D:D David bude rád že to nepůjde z jeho kapsy
Dave bude moct koupit něco hezkýho tobě když nebude cálovat svatbu
To je přece jasný... určitě to neni ňákej škrt xD
uvidíme s čím přijde :D:D
A co by sis přála?
jéééžiš :D je toho hodně...ale nejvíííc asi pejska...bobtaila :D:D
vole něco lepšího ne já ti dám jako za dárek kávovar to se dává ne
kávovar tak jo...ten nemáme takže další dárky co můžete nosit jsou: ultimate choper(ten z té reklamy z teleshopingu s Horstem Fuchsem:D) dále pračka,myčka,lednička :D:D
hele to chceš nějak moc ne a nevěř reklamám
tak vás je hodně tak každý donese něco já vyjmenovala co bych chtěla :D:D buď to dostanu nebo ne
Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Noglues napsal:kupuješ od Horse Fukse(bo jak se den teleshopiňák menuje(to mi připomnělo jedno video, kde byl jakýsi japonský teleshoping - speciál Simple Plan, kde nabízei jejich CD, fakt prča))n.i.k.y napsal:tak ja si zamlouvam ten Ultimate choper......ten budes mit ode me
já od něj doma nic nemám tak právě proto to chcu vyzkoušet jestli to funguje :D:D on tam toho má moooc...třeba ty čističe na sklo auta atd... to by mi bylo na prd
SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
tak to ji potáhneš daleko
ok.....a jinak mas celkem dlouhej poradnik..... ale na ty mp3ky se tesim ja je totiz porad jeste nesehnala....Noglues napsal:vím, že to bylo na YouTube.comn.i.k.y napsal:a nevis kde to bylo...?? to bych chtela celkem videt..... by to mohlo byt zajimavy...Noglues napsal:kupuješ od Horse Fukse(bo jak se den teleshopiňák menuje(to mi připomnělo jedno video, kde byl jakýsi japonský teleshoping - speciál Simple Plan, kde nabízei jejich CD, fakt prča))n.i.k.y napsal:tak ja si zamlouvam ten Ultimate choper......ten budes mit ode me
celkem jediný, co vím ale skusím se podívát(potom, co dám dohromady ty videa , co chtěla Barča a potom co se podívám na ty mp3 od Busted a potom co dodělám ty stránky...)
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
a to ten pořadník není celej, ještě musím najít cd PWT's Katíkovi a ani nevím co dál sakran.i.k.y napsal:ok.....a jinak mas celkem dlouhej poradnik..... ale na ty mp3ky se tesim ja je totiz porad jeste nesehnala....Noglues napsal:vím, že to bylo na YouTube.comn.i.k.y napsal:a nevis kde to bylo...?? to bych chtela celkem videt..... by to mohlo byt zajimavy...Noglues napsal:kupuješ od Horse Fukse(bo jak se den teleshopiňák menuje(to mi připomnělo jedno video, kde byl jakýsi japonský teleshoping - speciál Simple Plan, kde nabízei jejich CD, fakt prča))n.i.k.y napsal:tak ja si zamlouvam ten Ultimate choper......ten budes mit ode me
celkem jediný, co vím ale skusím se podívát(potom, co dám dohromady ty videa , co chtěla Barča a potom co se podívám na ty mp3 od Busted a potom co dodělám ty stránky...)
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Právě to chci... vezmu to přes ňákou dálnici třeba se někdo smiluje a sveze mě
SP_Kiki_SP- SP fan
-
nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
dobrej nápad
SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
tak to aby sis pořídila dálniční známku :D:D
já to právěže nestíhám vůbec, při tom co ještě stavíme ten po*ranej sklepn.i.k.y napsal:nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
a už sem si vzpomněl, mám se učit slovíčka do aj, prej z nich budeme psát test a je jich celkem dost - 4 stránky A4
Noglues- SP girlfriend
-
a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Noglues- SP girlfriend
-
tak na ty slovicka by to chtelo fotografickou pamet......mozna....ale nevim jak funguje pac ja ji nemam....Noglues napsal:já to právěže nestíhám vůbec, při tom co ještě stavíme ten po*ranej sklepn.i.k.y napsal:nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
a už sem si vzpomněl, mám se učit slovíčka do aj, prej z nich budeme psát test a je jich celkem dost - 4 stránky A4
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Tak já si jí do 28 postavim
SP_Kiki_SP- SP fan
-
ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Si jí můžu nalepit na tu myčku xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
to střihne přes ty ,,dědiny" a ,,prdele" světa :D:D
to já taky ne bohuželn.i.k.y napsal:tak na ty slovicka by to chtelo fotografickou pamet......mozna....ale nevim jak funguje pac ja ji nemam....Noglues napsal:já to právěže nestíhám vůbec, při tom co ještě stavíme ten po*ranej sklepn.i.k.y napsal:nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
ale tá paměť by musela být pořádně velká
Noglues- SP girlfriend
-
můžete zajet rovnou i k nám, taková okružní SP cestaninin napsal:Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Noglues- SP girlfriend
-
SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
no jo a já ji pak budu mít i s tou známkou... to víš že jo nalep si ji na jazyk...zastaví tě policajt a řekne ti: ,,ukažte mi dálniční známku" a ty mu vyplázneš jazyk :D:D a ještě ti napaří pokutu za urážku veřejného činitele
Noglues napsal:můžete zajet rovnou i k nám, taková okružní SP cestaninin napsal:Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
zapojí za myčku vozík a potáhne tě s sebou :D
Noglues napsal:to já taky ne bohuželn.i.k.y napsal:tak na ty slovicka by to chtelo fotografickou pamet......mozna....ale nevim jak funguje pac ja ji nemam....Noglues napsal:já to právěže nestíhám vůbec, při tom co ještě stavíme ten po*ranej sklepn.i.k.y napsal:nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
zase dobrá debata
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
tak jestli to vezmes pres prdele sveta tak to se stav aji u nas.....ninin napsal:Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Noglues napsal:můžete zajet rovnou i k nám, taková okružní SP cestaninin napsal:Noglues napsal:a nebo "jela" přes nějakou "free" dálnicininin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
Tak dobře já s tou myčkou na zádech navštívim všechny fanoušky v čr
SP_Kiki_SP- SP fan
-
ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:ninin napsal:SP_Kiki_SP napsal:Tak já ti dám myčku... chci jí totiž táhnout na zádech abych vypadala dost crazy xD
no jo a já ji pak budu mít i s tou známkou... to víš že jo nalep si ji na jazyk...zastaví tě policajt a řekne ti: ,,ukažte mi dálniční známku" a ty mu vyplázneš jazyk :D:D a ještě ti napaří pokutu za urážku veřejného činitele
Ještě pokuta to ne... všechny peníte utratim za tu myčku na pokutu mít už nebudu xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
par giga by stacilo......Noglues napsal:to já taky ne bohuželn.i.k.y napsal:tak na ty slovicka by to chtelo fotografickou pamet......mozna....ale nevim jak funguje pac ja ji nemam....Noglues napsal:já to právěže nestíhám vůbec, při tom co ještě stavíme ten po*ranej sklepn.i.k.y napsal:nojo to sou ti silne vytizeni lidi.... covece jak ty to vsecko stihas....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 16
Povolení tohoto fóra: