Ke komu se hodíte?
+9
fialmi
Janča
Katík
Hanča
ifuska19
Barča
veronika-veve
n.i.k.y
SP_Kiki_SP
13 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 10 z 16
Strana 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Ke komu se hodíte?
taky vstávám ráno.. bohužel, nikdy se mi nechce nejradši bych celej den, ale to by se mi nezmenšoval můj pořadník, kterej akorát bobtnáninin napsal:idu spinkáát...ráno vstááváám..přeju všem dobrou noooc
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
Noglues- SP girlfriend
-
Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
tak to si budes muset ten poradnik nejak preskladat.....a mel bysis to zacat psat pac zachvili toho bude moc a nebudes si to pamatovat.....[/quote]
šak já si někdy vzpomenu... ale asi si ho začnu psát, takže přidávám další položku na svůj pořadník - napsat si pořadník
a moc je toho už teď a ještě tady sem na tomhle fóru... aspoň je vidět, jak je důležitý[/quote]
joo tak to je hezký.....to ses myslim ted jedinej kluk co sem pravidelne chodi......
šak já si někdy vzpomenu... ale asi si ho začnu psát, takže přidávám další položku na svůj pořadník - napsat si pořadník
a moc je toho už teď a ještě tady sem na tomhle fóru... aspoň je vidět, jak je důležitý[/quote]
joo tak to je hezký.....to ses myslim ted jedinej kluk co sem pravidelne chodi......
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jasně až nejaký plakáty seženu a ještě ti tam dám i dskmana a baterky aby si mohla poslouchatSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
Noglues- SP girlfriend
-
tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
už vidím parte: zemřela na cestě za všemi fanoušky SP v Čr
Noglues- SP girlfriend
-
Noglues napsal:jasně až nejaký plakáty seženu a ještě ti tam dám i dskmana a baterky aby si mohla poslouchatSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
To bych se tam měla jak v ráji xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Noglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
Tak jestli je tam pozvete tak to se mě nezbavíte... vstanu totiž z mrtvých
SP_Kiki_SP- SP fan
-
šak já si někdy vzpomenu... ale asi si ho začnu psát, takže přidávám další položku na svůj pořadník - napsat si pořadníkn.i.k.y napsal:tak to si budes muset ten poradnik nejak preskladat.....a mel bysis to zacat psat pac zachvili toho bude moc a nebudes si to pamatovat.....
joo tak to je hezký.....to ses myslim ted jedinej kluk co sem pravidelne chodi...... [/quote]
jn to sem, taky se mi tu líbí, ikdyž některý diskuze(ale jako bych nic neřek už dlouhu sem žádnou neviděl, ale to neznamená, že se nějaká hned objeví!!!!)
Noglues- SP girlfriend
-
jo tak to by bylo hezky parte.....takovy originalniNoglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarktSP_Kiki_SP napsal:Noglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
Noglues- SP girlfriend
-
joo tak to je hezký.....to ses myslim ted jedinej kluk co sem pravidelne chodi...... [/quote]Noglues napsal:šak já si někdy vzpomenu... ale asi si ho začnu psát, takže přidávám další položku na svůj pořadník - napsat si pořadníkn.i.k.y napsal:tak to si budes muset ten poradnik nejak preskladat.....a mel bysis to zacat psat pac zachvili toho bude moc a nebudes si to pamatovat.....
a moc je toho už teď a ještě tady sem na tomhle fóru... aspoň je vidět, jak je důležitý
jn to sem, taky se mi tu líbí, ikdyž některý diskuze(ale jako bych nic neřek už dlouhu sem žádnou neviděl, ale to neznamená, že se nějaká hned objeví!!!!)[/quote]
zrovna bych jednu takovou nahodila,ale ze ses to ty tak bude mlcet.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
tipla bych to na ten infarkt.....Noglues napsal:jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarktSP_Kiki_SP napsal:Noglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jn to sem, taky se mi tu líbí, ikdyž některý diskuze(ale jako bych nic neřek už dlouhu sem žádnou neviděl, ale to neznamená, že se nějaká hned objeví!!!!)[/quote]n.i.k.y napsal:joo tak to je hezký.....to ses myslim ted jedinej kluk co sem pravidelne chodi......Noglues napsal:šak já si někdy vzpomenu... ale asi si ho začnu psát, takže přidávám další položku na svůj pořadník - napsat si pořadníkn.i.k.y napsal:tak to si budes muset ten poradnik nejak preskladat.....a mel bysis to zacat psat pac zachvili toho bude moc a nebudes si to pamatovat.....
a moc je toho už teď a ještě tady sem na tomhle fóru... aspoň je vidět, jak je důležitý
zrovna bych jednu takovou nahodila,ale ze ses to ty tak bude mlcet..... [/quote]
tak to seš hodná
Noglues- SP girlfriend
-
to snad néé, co bych potom dělaln.i.k.y napsal:tipla bych to na ten infarkt.....Noglues napsal:jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarktSP_Kiki_SP napsal:Noglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
Noglues- SP girlfriend
-
sak ona se tu urcite casem zase najaka objevi....s tim proste musis pocitat.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Tak jestli je tam pozvete tak to se mě nezbavíte... vstanu totiž z mrtvých [/quote]
jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarkt[/quote]
tipla bych to na ten infarkt.....[/quote]
to snad néé, co bych potom dělal[/quote]
no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarkt[/quote]
tipla bych to na ten infarkt.....[/quote]
to snad néé, co bych potom dělal[/quote]
no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
n.i.k.y- SP girlfriend
-
tjn já s tím počítámn.i.k.y napsal: sak ona se tu urcite casem zase najaka objevi....s tim proste musis pocitat.....
ještě se nabízí otázka, jestli bude tohle fórum furt na mím sezanu
Noglues- SP girlfriend
-
já nechsi infarkt, ikdyž kdybych potom ležel společně se SP v nemocnici, tak ten infarkt chcin.i.k.y napsal:no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
Noglues- SP girlfriend
-
ale ale.....ja myslim ze joo.....Noglues napsal:tjn já s tím počítámn.i.k.y napsal: sak ona se tu urcite casem zase najaka objevi....s tim proste musis pocitat.....
ještě se nabízí otázka, jestli bude tohle fórum furt na mím sezanu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Noglues napsal:to snad néé, co bych potom dělaln.i.k.y napsal:tipla bych to na ten infarkt.....Noglues napsal:jo!!!! a pak budou hrdinové a nebo budou mít všichni infarktSP_Kiki_SP napsal:Noglues napsal:tak to je jasný, že je tam pozvemen.i.k.y napsal:vis co mi je tam kdyztak rovnou pozvem jo...?? ale neboj ja myslim ze tvuj korinek to vydrziSP_Kiki_SP napsal:Oh díky... dejte mi prosím do rakve plagáty a cd simple planNoglues napsal:se neboj, vybereme nějakou hezkou písničku a složíme se na toSP_Kiki_SP napsal:Uvidíme jak tuhej mám kořínek a co všechno vydržim dyžtak mi zplaťte ňákej pěknej pohřeb xD
No né naopak budou naprosto nadšený že se živá xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
ja bych je radsi potkala na jinym miste nez v nemocnici.....ale budiz no....Noglues napsal:já nechsi infarkt, ikdyž kdybych potom ležel společně se SP v nemocnici, tak ten infarkt chcin.i.k.y napsal:no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no to já taky, ale když už se to nabízín.i.k.y napsal:ja bych je radsi potkala na jinym miste nez v nemocnici.....ale budiz no....Noglues napsal:já nechsi infarkt, ikdyž kdybych potom ležel společně se SP v nemocnici, tak ten infarkt chcin.i.k.y napsal:no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
Noglues- SP girlfriend
-
no to je fakt....Noglues napsal:no to já taky, ale když už se to nabízín.i.k.y napsal:ja bych je radsi potkala na jinym miste nez v nemocnici.....ale budiz no....Noglues napsal:já nechsi infarkt, ikdyž kdybych potom ležel společně se SP v nemocnici, tak ten infarkt chcin.i.k.y napsal:no pokud dostanes infarkt tak budes asi lezet......
smarja to uz je skoro pulnoc....to ja zas rano nevstanu....takze uz radsi jdu....tak zatim...!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 10 z 16
Povolení tohoto fóra: