Kreslené pohádky
+10
SP_Kiki_SP
ifuska19
Janča
ninin
Barča
Basmen
Guiltylka
Katík
n.i.k.y
veronika-veve
14 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Kreslené pohádky
tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
fialmi napsal:tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
Jo pokemoni byli dobrý... sbírala si taky ty samolepky?
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
tak to já taky,dokonce jsem měla i jejich knížku a ještě si vzomínám na jejich nějaký jménaSP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:tak to já taky,dokonce jsem měla i jejich knížku a ještě si vzomínám na jejich nějaký jménaSP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
Jo já na ňáký taky xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já taky,dokonce jsem měla i jejich knížku a ještě si vzomínám na jejich nějaký jménaSP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
Jo já na ňáký taky xD
no jo,to se ani nedivim,když jsou ty naše mozky propojený,není se čemu divit
fialmi- SP fan
-
no to mě digimoni moc nebraly
fialmi- SP fan
-
jéé tak to já taky miluju všechny kreslený pohádky a animáky:) hl. Scooby-doo a Disneovky a teď ulítávám na kanadskym seriálu Moucha je beze slov(něco jako krteček občas nějakej skřek) a pokemoni byli moje láska( sbírala jsem všehno a dokonce byla nejlepší ze třídy v tom jak se hráli ty karty sem porážela kluky
Pet napsal:jéé tak to já taky miluju všechny kreslený pohádky a animáky:) hl. Scooby-doo a Disneovky a teď ulítávám na kanadskym seriálu Moucha je beze slov(něco jako krteček občas nějakej skřek) a pokemoni byli moje láska( sbírala jsem všehno a dokonce byla nejlepší ze třídy v tom jak se hráli ty karty sem porážela kluky
to já tedka koukám na Jim Jam a tam jsou skvělýý pohádky... Barney a přátelé,Rubbadubers skvělýý
no jo Jim Jam.....to porad sleduje moje segra..... ale ja osobne to moc nemusimninin napsal:Pet napsal:jéé tak to já taky miluju všechny kreslený pohádky a animáky:) hl. Scooby-doo a Disneovky a teď ulítávám na kanadskym seriálu Moucha je beze slov(něco jako krteček občas nějakej skřek) a pokemoni byli moje láska( sbírala jsem všehno a dokonce byla nejlepší ze třídy v tom jak se hráli ty karty sem porážela kluky
to já tedka koukám na Jim Jam a tam jsou skvělýý pohádky... Barney a přátelé,Rubbadubers skvělýý
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
je fakt díky Baru,jsi skvělá
Naposledy upravil fialmi dne Sat Aug 02, 2008 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
fialmi- SP fan
-
Barča napsal:Jani, ten Scooby nepojde poslat mailom je to moc velke (55MB), dala som to na rapid tak si to odtial mozes stiahnut
http://rapidshare.com/files/134106366/ScoobyDoo_a_SP.rar.html
děkujuuuu!!!! jsi zlatíčko!!!
n.i.k.y napsal:no jo Jim Jam.....to porad sleduje moje segra..... ale ja osobne to moc nemusimninin napsal:Pet napsal:jéé tak to já taky miluju všechny kreslený pohádky a animáky:) hl. Scooby-doo a Disneovky a teď ulítávám na kanadskym seriálu Moucha je beze slov(něco jako krteček občas nějakej skřek) a pokemoni byli moje láska( sbírala jsem všehno a dokonce byla nejlepší ze třídy v tom jak se hráli ty karty sem porážela kluky
já to taky dřííív nemusela..ale teď bych na to mohla koukat furt
fialmi napsal:SP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já taky,dokonce jsem měla i jejich knížku a ještě si vzomínám na jejich nějaký jménaSP_Kiki_SP napsal:fialmi napsal:tak to já jsem koukala nejvíc na pokemony a pak taky na šmoly a na bročky(z Broučků si pamatuju,ještě nějaký ěti nazpamět),jinak taky krteček a Mach a Šebestová atd.
Jo já na ňáký taky xD
no jo,to se ani nedivim,když jsou ty naše mozky propojený,není se čemu divit
Taky pravda... myslim si že si pamatuješ stejný jména co já... je to jasný .
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Janča napsal:Barča napsal:Jani, ten Scooby nepojde poslat mailom je to moc velke (55MB), dala som to na rapid tak si to odtial mozes stiahnut
http://rapidshare.com/files/134106366/ScoobyDoo_a_SP.rar.html
děkujuuuu!!!! jsi zlatíčko!!!
aaaa, barus taky dekuju
Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
toe ten scooby doo kde byli SP???
ninin napsal:Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
ano
Barča napsal:ninin napsal:Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
ano
ok sem pozadu
chcete to spojit??Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Noglues napsal:chcete to spojit??Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
ty to vies???? tak to spooooj, prosim prosim...
počkej, musím najít isolepuBarča napsal:Noglues napsal:chcete to spojit??Barča napsal:nemate za co je to rozdelene do 3 casti, to tak uz bolo...
ty to vies???? tak to spooooj, prosim prosim...
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: