"Agentura Jasno" aneb PSYCH
+7
Janča
Kitty
Hanča
n.i.k.y
ifuska19
Basmen
Domulka
11 posters
"Agentura Jasno" aneb PSYCH
Dívá se na to někdo?
Já ten seriál prostě miluju
Dávají ho každou středu na Primě od 23:15.
Fakt doporučuju. Je to sranda. je to o chlapovi, co se míchá do policejní práce se svým kamarádem tím, že předstírá, že je jasnovidec. Dělá to proto, že by mu nikdo nevěřil, že si dokáže všímat takových podrobností a z nich skvěle uvažovat.
Třeba včera byl super díl: nechal se zaměstnat v nějakém planetáriu a když byli lidi usazeni, on tam začal vykládat náký kecy o hvězdách.. a pak začal ukažovat různá souhvězdí:
"Tak, tady jsou například Olympijské kruhy... všech sedm! :D:D A tady je opice s vyrážkou..."
Prostě borec jak něco..
Fakt doporučuju. Je to sranda. je to o chlapovi, co se míchá do policejní práce se svým kamarádem tím, že předstírá, že je jasnovidec. Dělá to proto, že by mu nikdo nevěřil, že si dokáže všímat takových podrobností a z nich skvěle uvažovat.
Třeba včera byl super díl: nechal se zaměstnat v nějakém planetáriu a když byli lidi usazeni, on tam začal vykládat náký kecy o hvězdách.. a pak začal ukažovat různá souhvězdí:
"Tak, tady jsou například Olympijské kruhy... všech sedm! :D:D A tady je opice s vyrážkou..."
Prostě borec jak něco..
Re: "Agentura Jasno" aneb PSYCH
tak na to se podívámDomulka napsal:Dívá se na to někdo?
Prostě borec jak něco..
já se na to dycky dívala v programu, ale ten název mi nějak nezaujal, ale může to být dobrý, jesli neusnu, tak se na to mrknu
ifuska19 napsal:já se na to dycky dívala v programu, ale ten název mi nějak nezaujal, ale může to být dobrý, jesli neusnu, tak se na to mrknu
taky ten název je příšernej..
se k tomu vůbec nehodí :D
jeeee tak to neznam....ale mrknu na to kdyz to Domco tak chvalis....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
jo podle toho co rikas tak je to dobry..taky to zkusim. .ale je to dost pozde
hm chtěla jsem se na to už dřív dívat, ale vždycky jsem na to zapomněla, ale viděla jsem zrovna ten díl s tím planetáriem
že to bylo bezvadný ?? :D:DKitty napsal:hm chtěla jsem se na to už dřív dívat, ale vždycky jsem na to zapomněla, ale viděla jsem zrovna ten díl s tím planetáriem
jee na to jsem se chtěla dívat, ale první díl jsem nestihla, tak už jsem to pak nějak nehlídala... ale jestli nezapomenu tak se příští týden zkusim mrknout
tak to může být zajímavý,taky se na to určitě podívám
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
fialmi napsal:tak to může být zajímavý,taky se na to určitě podívám
ten černoch tam má dobrý kecy
já se taky kouknu, poslední dobou zameškávám tv(co o ot ali i tohle fóru), prostě není čas furt nějaký s*aní s "tou stránkou", kterou ještě dělám po večerech
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Re: "Agentura Jasno"
jo včera jsem konečně nezapoměla se dívat skvělý!!! "Jak se jmenuje ten kluk co ti udělal toho monokla?" "No... Elizabeth"
Janča napsal:jo včera jsem konečně nezapoměla se dívat skvělý!!! "Jak se jmenuje ten kluk co ti udělal toho monokla?" "No... Elizabeth"
jeee vono to bylo včera žeee...sakraaa
Domulka napsal:to jo.. ale včera t bylo celkem slabý
to možná, ale James Roday je pěknej
Janča napsal:Domulka napsal:to jo.. ale včera t bylo celkem slabý
to možná, ale James Roday je pěknej
Povolení tohoto fóra: