Kronika
+7
fialmi
Guiltylka
Kitty
n.i.k.y
SP_Kiki_SP
Lucca
Noglues
11 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kronika
fakt??? týýjo tomu se říká profesionální deformacen.i.k.y napsal:no to ne.....me uz se o tom aji zdalo....byl tam Jeff a rikala sem mu Nogi.....Noglues napsal:no to v žádným případěn.i.k.y napsal:jj Jeff u tebe nesmi chybet.....Noglues napsal:óóó díky, včera sem si hrál v mým oblíbeným graf. programu(photoshop to není!!), podle jednoho tutoriálu a vzešlo z toho tohle no.. taková nálepka, ani Jeff nechybín.i.k.y napsal:jj.....mimochodem Nogi,mas uplne uzasnej avatar....Noglues napsal:pracujem, nepracujeme, já to upravuju doma v mým compu, hodím tam asi až hotovou verzin.i.k.y napsal:tak sem vam dneska byla znovu omrknout kroniku,jak pokracujete....a to s tim Idobi radiem byl vazne skvelej napad.....k vam budu chodit poslouchat.....
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
Noglues- SP girlfriend
-
jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
Noglues- SP girlfriend
-
tak treba zijes dva zivoty,ani o tom nevis.....Noglues napsal:jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to snad ne, ale zase špatný by to nebylo..n.i.k.y napsal:tak treba zijes dva zivoty,ani o tom nevis.....Noglues napsal:jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
Noglues- SP girlfriend
-
nj....treba na den si zkusit jaky je to byt Jeff.....a nemuset si cesat vlasy....Noglues napsal:to snad ne, ale zase špatný by to nebylo..n.i.k.y napsal:tak treba zijes dva zivoty,ani o tom nevis.....Noglues napsal:jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to by bylo super být jeden den jako Jeff !!!!n.i.k.y napsal:nj....treba na den si zkusit jaky je to byt Jeff.....a nemuset si cesat vlasy....Noglues napsal:to snad ne, ale zase špatný by to nebylo..n.i.k.y napsal:tak treba zijes dva zivoty,ani o tom nevis.....Noglues napsal:jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
Noglues- SP girlfriend
-
jo,to by bylo....Noglues napsal:to by bylo super být jeden den jako Jeff !!!!n.i.k.y napsal:nj....treba na den si zkusit jaky je to byt Jeff.....a nemuset si cesat vlasy....Noglues napsal:to snad ne, ale zase špatný by to nebylo..n.i.k.y napsal:tak treba zijes dva zivoty,ani o tom nevis.....Noglues napsal:jako že už bych měl i manželku a 2 děti jo??n.i.k.y napsal:jestli vy uz nejste jeden.....Noglues napsal:asi jo, týýjo sme telepaticky spojenýn.i.k.y napsal:no ja za to nemuzu.....vy dva uz k sobe asi patrite.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
halec jak se dáva do toho okénka ta fotka ,enbo co to je???
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
ale ja mam nekde Jeffa.....?? to nevim.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
ty doma schováváš Jeffa a nechceš mi ho půjčit ????n.i.k.y napsal:ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
Noglues- SP girlfriend
-
nee-e to bych si nedovolila..... i kdyz bych moc chtela.....Noglues napsal:ty doma schováváš Jeffa a nechceš mi ho půjčit ????n.i.k.y napsal:ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to je dobře, že by sis to nedovolila, ale chtěl by každejn.i.k.y napsal:nee-e to bych si nedovolila..... i kdyz bych moc chtela.....Noglues napsal:ty doma schováváš Jeffa a nechceš mi ho půjčit ????n.i.k.y napsal:ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
Noglues- SP girlfriend
-
njn....to asi jo....akorat nevim kde bych ho schovala kdybych ho doma fakt mela....Noglues napsal:to je dobře, že by sis to nedovolila, ale chtěl by každejn.i.k.y napsal:nee-e to bych si nedovolila..... i kdyz bych moc chtela.....Noglues napsal:ty doma schováváš Jeffa a nechceš mi ho půjčit ????n.i.k.y napsal:ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to já bych kvůli němu spal i venku...n.i.k.y napsal:njn....to asi jo....akorat nevim kde bych ho schovala kdybych ho doma fakt mela....Noglues napsal:to je dobře, že by sis to nedovolila, ale chtěl by každejn.i.k.y napsal:nee-e to bych si nedovolila..... i kdyz bych moc chtela.....Noglues napsal:ty doma schováváš Jeffa a nechceš mi ho půjčit ????n.i.k.y napsal:ja uz ti kamsi napsala jak se to tam dava,do nejakyho jinyho tematu....Kikishka napsal:no to jsme to moc neupřesnila jak tam ma třeba n.i.k.y jeffa
Noglues- SP girlfriend
-
no jo,to ja klidne taky.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no, ale on by tě nenechal spát venku on je gentlemann.i.k.y napsal: no jo,to ja klidne taky.....
Noglues- SP girlfriend
-
no jo to je pravda....ale jako u me v pokojiku by se pro neho misto snad naslo.....bych ho vymenila za segru....Noglues napsal:no, ale on by tě nenechal spát venku on je gentlemann.i.k.y napsal: no jo,to ja klidne taky.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
u mě by našli 2 místa akdyby na to došlo i 4 a 5. bych taky někde splašil spolu se 6.n.i.k.y napsal:no jo to je pravda....ale jako u me v pokojiku by se pro neho misto snad naslo.....bych ho vymenila za segru....Noglues napsal:no, ale on by tě nenechal spát venku on je gentlemann.i.k.y napsal: no jo,to ja klidne taky.....
Noglues- SP girlfriend
-
hele jako nemysli si,ze si nastehujes domu cely SP.....minimalne Seba a Daviho mi pucis.....Noglues napsal:u mě by našli 2 místa akdyby na to došlo i 4 a 5. bych taky někde splašil spolu se 6.n.i.k.y napsal:no jo to je pravda....ale jako u me v pokojiku by se pro neho misto snad naslo.....bych ho vymenila za segru....Noglues napsal:no, ale on by tě nenechal spát venku on je gentlemann.i.k.y napsal: no jo,to ja klidne taky.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
na chvilku klidně jon.i.k.y napsal:hele jako nemysli si,ze si nastehujes domu cely SP.....minimalne Seba a Daviho mi pucis.....Noglues napsal:u mě by našli 2 místa akdyby na to došlo i 4 a 5. bych taky někde splašil spolu se 6.n.i.k.y napsal:no jo to je pravda....ale jako u me v pokojiku by se pro neho misto snad naslo.....bych ho vymenila za segru....Noglues napsal:no, ale on by tě nenechal spát venku on je gentlemann.i.k.y napsal: no jo,to ja klidne taky.....
Noglues- SP girlfriend
-
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: