střední škola
+8
Katík
Kaczenka
Hanča
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
ifuska19
Noglues
Kikishka
12 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: střední škola
SP_Kiki_SP napsal:Kaczenka napsal:..hooj tak sem zase jednou tady.. dycky slibuju, že se napravim a zavítám sem častějc, ale prostě nestíhám a nejni to tim, že bych se třeba učila..
jinak se u mě v podstatě od 1.září nic tak uplně zásadního nezměnilo, i když jak se to vezme..
na škole se mi moc líbí, je to tam prostě skvělý, až na některý profíky a učení ale jinak ty kluci................
mno a eště tak trochu zajímavý je - dneska jdu poprvý do tanin, wubec se mi tam nechce..
Tobě se tam nechce? My sme se byli minulej pátek na ně podívat a uplně se mi po tom stejskalo... uvidíš bude se ti tam líbit . Mě se tam nelíbilo ani tak kvuli těm tanečkum jako spíš kvuli těm lidem
jako vuuuubec eště dneska sem ráno vstala a nemohla sem došlápnout na nárt vubec.. jako stačí že máme plnou školu fotbalistů invalidů a eště já naštěstí sem to rozchodila, ale netěšim se na další sobotu
středí školu nesnášim vstávání v 6hodin a škola od 7:30 to dycky v pátek přídu domu a celej tejden dospim ten pátek ...a ešt k tomu sem tam něak mezi ty lidi nezapadla
Kaczenka napsal:SP_Kiki_SP napsal:Kaczenka napsal:..hooj tak sem zase jednou tady.. dycky slibuju, že se napravim a zavítám sem častějc, ale prostě nestíhám a nejni to tim, že bych se třeba učila..
jinak se u mě v podstatě od 1.září nic tak uplně zásadního nezměnilo, i když jak se to vezme..
na škole se mi moc líbí, je to tam prostě skvělý, až na některý profíky a učení ale jinak ty kluci................
mno a eště tak trochu zajímavý je - dneska jdu poprvý do tanin, wubec se mi tam nechce..
Tobě se tam nechce? My sme se byli minulej pátek na ně podívat a uplně se mi po tom stejskalo... uvidíš bude se ti tam líbit . Mě se tam nelíbilo ani tak kvuli těm tanečkum jako spíš kvuli těm lidem
jako vuuuubec eště dneska sem ráno vstala a nemohla sem došlápnout na nárt vubec.. jako stačí že máme plnou školu fotbalistů invalidů a eště já naštěstí sem to rozchodila, ale netěšim se na další sobotu
Třeba tě to ještě chytne . A znáš tam všechny ty lidi? Já je tam všechny znala tak možná proto to bylo ok...
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
taky máte prázky jen do středy?to je hrůza v ečtvrtek zas do školy
skoro všechny školy mají celej tejden volno!
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
tak moje skola mezi ty co maji celej tyden volno nepatri,my dem taky do skoly uz ve ctvrtek....Kikishka napsal:taky máte prázky jen do středy?to je hrůza v ečtvrtek zas do školy
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
My jde do školy taky už ve čtvrtek... a ty co maj celej tejden jsou spíš školy co maj intr... a nebo ty s dobrym ředitelem
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Taky musím už ve čtvrtek, ale já tam asi nepujdu
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jojo taky si to padim uz ve ctvrtek to u nas maj volno snad vsecky zakladky no proste asi jen 2-3 skoly jdou uz ve ctvrtek...nojo holt mame fakt luxusniho reditela
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
U nás je to uplně samý, všechny školy ( střední i základky) maji volno i ČT a PÁ jeno my tam musíme jít!!!
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
nic si z toho nedělejte.. my dem ve čt a pá do školy taky..
a to jsme "elitní gymnázium"
a to jsme "elitní gymnázium"
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: