Avril LAvigne
4 posters
Avril LAvigne
Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
Re: Avril LAvigne
Aduš napsal:Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
no určo chodila s Davem ,ale víc nic newm
Jancca- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 40
Registration date : 10. 07. 08
Jancca napsal:Aduš napsal:Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
Jj.dííky..alespoň něco...protože o tomhle jsem fakt nic nvěděla..
zkus napsat na sp.cz,Domca to bude urcite vedet....Aduš napsal:Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Aduš napsal:Jancca napsal:Aduš napsal:Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
ne, nechodila s Davidem.
byli jen přátelé.
Domulka napsal:Aduš napsal:Jancca napsal:Aduš napsal:Hele...nevíte,co je pravdy na tom,že Avril randila s Davidem??? Jako já skoro na každým blogu o SP čtu,že spolu něco měli,ale na blozích o Av nic není...by mě fakt zajímalo,co spolu měli(jestli vůbec něco),ale tk na CD SNGA tam DAvid děkuje Avril za její support...takže nevíte někdo přesnějšší informace??
ne, nechodila s Davidem.
byli jen přátelé.
díííky lidi....alespoň vím,jak to bylo...
Povolení tohoto fóra: