Prostě Chuck XD
+22
Noglues
Katík
Guiltylka
Kitty
Kokos(ka)
Fabiola
Gela
Kaczenka
Barča
Animal
janca2400
end.in.ka
Michelinek
Sabu
paramore
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
pat
52martina
2Lidunka2
26 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 3 z 17
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Prostě Chuck XD
kuju, předtím mi sem nešel dát....nevím proč, no a teď jsme formátovali HD a všechno jde normál
jsem si vzpomněla, že na očku v dj divákovi byla nějaká holka. teda ona tam volala a chtěla SP a chudák musela zazpívat. jsem to nevydržela a přepla jsem to .
No, tak furt lepší, než kdybych měla zpívat já Bych zpívala..... No asi Untitled.... Páč na ty ostatní to prostě chce klučičí hlas.... A hlavně Pierre ho má takovej hrozně specifickej a když se ho někdo snaží napodobit, tak podle mě začně strašně lehce zpívat falešně...
ano, on má hodně specifickej hlas a to je na tom krásný. je to jedna z věcí, kterou se odlišují od ostatních .
No právě... Já mám z něj pocit, že ten jeho hlas je téměř nenapodobitelnej.. Takovej.. prostě jinej... Stejně tak si myslim, že Joelův hlas je taky takovej zvláštní... Prostě maj takový hlasy, který kdyby se někdo pokoušel napodobit, tak to zazpívá tak akorát falešně..
ha už vim, proč zpívám falešně ....možná Benji by se mohl pokusit napodobit Joelův hlas
bychom se mohly někdy všechny sejít a zazpívat sborově písničky SP. to by bylo něco .
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 3 z 17
Povolení tohoto fóra: