Jeff
+24
fialmi
n.i.k.y
Domulka
Noglues
Lu_cy
Gela
Fabiola
Guiltylka
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Pet
Kitty
janca2400
Sabu
Michelinek
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
52martina
pat
2Lidunka2
28 posters
:: Simple Plan :: Jeff Stinco
Strana 1 z 26
Strana 1 z 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Re: Jeff
Nikdo mu nezaložil téma, protože je každýmu jasný, že ho budem jen chválit atd., protože on je prostě perfektní.......a přiznávám, že se mi děsně líbí jeho tetování .
mmt jeff ma tetování?? ty jo tak to ani nvm, nechceš se dat obrázek?? ja vim o čšm se budem bavit libi se vam jak vypadá po té plastice??
No mě se bude líbit vždycky........ale jak to říkal Bolek Polívka ve velmi známém filmu se sprostým názvem "chlap bez pořádného nosu není chlap" mohl si ho nechat..........ale zas když tak uvažuju já mít prachy na plastiku tak konkuruju M Jacksonovi
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
tak to nejsi sama.. to bych zaměstnalaa tolik plastickejch chirurgů, že by to bylo do guinessky!!
No ot bylo, tolik nepotřebných operací ......segra máš blbé kecy, ty žádnou plastiku nepotřebuješ
Lucca- SP fan
-
No já jo, už jen to že ti připomínám ptáka dokazuje že můj vzhled není OK
Lucca- SP fan
-
1. o plastice vim, ale ani jsem ji nezaregistrovala (ještě že neumí česky ) a 2. pokud je ten dotyčný Jeff, tak má tetování, myslim, na pravý ruce. kouknu se po tý fotce .
myslím že jich má víc, ale to jedno má podle mě na levém rameni a nemá ho moc dlouho
Lucca- SP fan
-
třeba ten foťák fotil zrdcadlově
Lucca- SP fan
-
KOukáš na věřte nevěřte? svět je plný záhad.........
Lucca- SP fan
-
nekoukám. pořád to opakujou dokola. a na záhady věřim.
já chci vidět pořádný fotky jeho tetování. miluju tetování, ale jen v přiměřenym množství. samozřejmě se mi nelíbí všechno. ale když je tam červená barva, tak to nemam slov .
já chci vidět pořádný fotky jeho tetování. miluju tetování, ale jen v přiměřenym množství. samozřejmě se mi nelíbí všechno. ale když je tam červená barva, tak to nemam slov .
já mám tetování černý.. jo a občas na věřte nevěřte čumim jo a to nejni pravý tetování.. domča to už jednou mysim psala na blogu..
Strana 1 z 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
:: Simple Plan :: Jeff Stinco
Strana 1 z 26
Povolení tohoto fóra: