Pat
+17
Lu_cy
Fabiola
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Katík
Kokos(ka)
Barča
Pet
Michelinek
janca2400
Kitty
Domulka
ifuska19
2Lidunka2
52martina
pat
21 posters
:: Simple Plan :: Patrick Langlois
Strana 1 z 16
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Pat
dufam ze neva ze tema pat je v girlfriends, ale tak kam inde ho zaradit?
no a zakladam ju preto, lebo:dnes rano som isla do skoly, som stala na krizovatke a vedla mna pat. ten chalan sa tak strasne podobal. no a ked som isla zo skoly, zasa som ho videla. zasa na krizovatke. som ho chcela sledovat(moje sklony ) ale mi naskocila cervena.
no a zakladam ju preto, lebo:dnes rano som isla do skoly, som stala na krizovatke a vedla mna pat. ten chalan sa tak strasne podobal. no a ked som isla zo skoly, zasa som ho videla. zasa na krizovatke. som ho chcela sledovat(moje sklony ) ale mi naskocila cervena.
Re: Pat
on na tý křižovatce byl snad celej den a čekal na tebe
Má Pat něco společnýho s tvojí přezdívkou?
Má Pat něco společnýho s tvojí přezdívkou?
no, to bude urcite to najlepsie vysvetlenie.
to s tou prezyvkou si sa uz pytala na minulom fore, ale ja ti to poviem este raz. nema. tu prezyvku som mala este predtym nez som poznala sp a pata. a je od mojho mena.
to s tou prezyvkou si sa uz pytala na minulom fore, ale ja ti to poviem este raz. nema. tu prezyvku som mala este predtym nez som poznala sp a pata. a je od mojho mena.
to tiez... ale to asi vyznelo divne ze smiesny, ale to som tak nemyslela. neviem ako to povedat, ale trochu sa to priblizuje tvojmu vysvetleniu.
dnes som zas videla toho pata na krizovatke. som stala vedla neho... a dokonca mal aj tricko green day
to teda je... mozno nabuduce sa postavim vedla neho na prechode a budem pocut ze na mp3-ke pocuva sp!
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
:: Simple Plan :: Patrick Langlois
Strana 1 z 16
Povolení tohoto fóra: