Linkin Park - Minutes To Midnight
+18
Hanča
Katík
Kokos(ka)
K7BO
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
green_face
Sabu
Barča
Kitty
Michelinek
Pet
52martina
monuli
ifuska19
2Lidunka2
pat
22 posters
Strana 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Linkin Park - Minutes To Midnight
no, tak dnes som si bola kupit nove cd od LP(aj preto, aby som vedela co budu hrat na konciku)... no a este som ho nepocuvala, ale uz aj tak je super. no a samozrejme som strasne rada, uz sa neviem dockat, kedy pojdem pocuvat.
Re: Linkin Park - Minutes To Midnight
jakurat mi napadlo, ze som to mohla dat do hudby , sorry. ale tak dufam ze to tu vadit nebude, lebo to je vlastne skor o tom, ze som si kupila to cd, nez o tom cd.
jakurat to pocuvam, je to uzasne. to potom neni nejaka reklama aby si zacala, len oznam.
a co hovoris aspon na what ive done? to si uz musela pocut. lebo chdaci dostali vela kritiky od fans k tomu novemu cd.
tak teď mam fakt super náladu . Jsem se mamce zmínila o tom, že bych chtěla jít na LP. Se mě zeptala, kdy to je a já, že asi v úterý a ona na to, že to už nestíhám . Z toho mam pocit, že kdybych jsem jí o tom řekla dřív, mohla bych tam. Ale čas nevrátim. Tak mě napadá. Kolik stál lístek?
listky stali od 900-1590kc... my sme mali tie najdrahsie, tie su na sedenie, bohuzial , ked idu viaceri si nevyberes. ale som rada, ze vobec idem... jakto nestihas? mozes prist a kupit si listok na mieste... poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood aj ty!
ale ide... poooooooooooooooooooooooooooooooooooooood! ... ved listky sa daju kupit aj na mieste, a staci nasadnut na vlak a mas!
ta písnička se mi líbí, a ten klip je taky dost hustej....tak ode mě pozdravuj chesterapat napsal:a co hovoris aspon na what ive done? to si uz musela pocut. lebo chdaci dostali vela kritiky od fans k tomu novemu cd.
tak ja sa s vami na dva dni lucim, lebo idem na LP(ak niekto nevie alebo zabudol )... dufam, ze ked dojdem, forum bude este stat. martina, mas moznost ma predbehnut v prispevkoch... ...
no este som vas prisla pozret... ... ze sa bojim? to ne.... ja ti to zelam, nech mas radost.
ja som mily clovek. aj ked to tak niekedy nevyzera, lepsie povedane, aj ked to niekedy niektori nevidia...
Já sem jí dřív taky hodně poslouchala, ale podle mého témata Punk§Oi víte kam momentálně směřuju
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jooo Linkini sou bomba teďka se mi hodně líbí "Somewhere I Belong" a "In The End" upe jak tam Mike rapuje bo co to je to je hezký v tý písničce ikdyž rap nemusím vůbec kromě Jay-Z to je borec když se to spojí s Rihannou nebo Beyoncé tak je to supr
Strana 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Povolení tohoto fóra: