Jeden den v NY
+13
Barča
Pet
AlenkA
Hanča
Ronny
Lucca
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
pat
monuli
ifuska19
52martina
17 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jeden den v NY
Jen tak přepínám televizi a najednou je tam Olsenka a drží v ruce obrázek SP:D . Osud nebo náhoda?
Jak se vám ten film líbí?
Jak se vám ten film líbí?
Re: Jeden den v NY
to jo no. Podle mě je ten film děsná blbost:roll: . Fakt jediný, co je na tom pěkný, je část se SP a ti kluci taky nejsou k zahození. A při tom dabing jsem se musela smát. Teda hlavně, jak tam řekl Chuck jenom to jméno a i to předabovali:lol: .
já sem ten film viděla už dávno a dneska sem se dívala jen na tu pasáž se sp, takže už si nepamatuju na žádný hlášky [i]
si je už nepamatuju, jen ten pocit, když jsem se na to dívala a říkala si, že ještě vydržim, nepřepnu to, že určitě tam SP už budou.
No já mám ten film doma a dívám se jen na tu část kde jsou SP a pak to vypnu..............
no hlavne ze su... kto to nema, napr. jako ja, tak ten je vdacny aj za video na youtube...
Jediný, co na tom filmu za něco stojí je ta část, kde hrajou SP Zbytek je odpad... Jako, když tam ta jedna koza začla vyšilovat, že nestihne ten svůj projev, tak sem si fakt říkala, jak může někdo něco takovýho vůbec pustit do světa..
s tim projevem mi nešlo do hlavy to, že ty lidi na to maj určitej čas. Ta její sestra tam šla pod jejim jménem a něco tam žvanila. Pak přišla ta pravá a oni jí chtěli dát příležitost odříkat svůj projev od začátku. 1) by měli říct, že je to podraz, že tam je za ní sestra a 2) normálně by jí to nenechali říct znova. prostě měla nějaký čas a ten jí vypršel.
tak jsem se zase nechala vyprovokovat timhle stupidnim filmem .
tak jsem se zase nechala vyprovokovat timhle stupidnim filmem .
já to vůbec neřešila, ale líbilo se mi, že ta její ségra tam říkala písničku od Avril....sice nevím, která to byla, ale docela sem se tlemila
myslim, že to byla Complicated. Jsem si totiž vzpoměla na parodii kousíčku toho klipu v klipu GC Girls and Boys .
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: