30 Seconds to Mars
+9
K7BO
AlenkA
Fabiola
ifuska19
Kuci
lucmo
Thereenka
52martina
pat
13 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
30 Seconds to Mars
no tak ja myslim ze 30stm si tu zasluzia vlastny topic, tak co na nich hovorite vy?
Re: 30 Seconds to Mars
... ja som ich nepocuvala, ale ked som ich videla na a pocula na koncerte, tak tam ma fakt dostali.
Já je mám celkem ráda.....ale nemůžu si pomoct ,ale mě se prostě líbilo to první cédečko.
Sem na něco přišla:Já mám asi nějakou úchylku ,ale vždycky když mám nějakou skupinu hodně ráda a není moc profláknutá tak se mi strašně líbí,ale jak se stane sttrašně "IN" tak mě nehorázně omrzí a přestává mě bavit.tohle se mi stává celkem často a málo která skupina vydrží být mou oblíbenou i po jejich větším proslavením...
Sem na něco přišla:Já mám asi nějakou úchylku ,ale vždycky když mám nějakou skupinu hodně ráda a není moc profláknutá tak se mi strašně líbí,ale jak se stane sttrašně "IN" tak mě nehorázně omrzí a přestává mě bavit.tohle se mi stává celkem často a málo která skupina vydrží být mou oblíbenou i po jejich větším proslavením...
Tak mě se celkem hodně líbí.. Ráda si poslechnu jejich písničky, ale zase to není nějak přehnaný..
lucmo napsal:Tak mě se celkem hodně líbí.. Ráda si poslechnu jejich písničky, ale zase to není nějak přehnaný..
tak preanat to neprehanam ani ja...
po nějaký době, co jsem poslouchala MCR, jsem došla k závěru, že už nikdy nechci mít oblíbenou kapelu, která je tak známá. sice mam hodně materiálu, ale na druhou stranu všeho moc škodí.Thereenka napsal:Já je mám celkem ráda.....ale nemůžu si pomoct ,ale mě se prostě líbilo to první cédečko.
ano přesně...
MCR jsou toho mýho názoru jasným příkladem.Já jsem byla do jejich prvních dvou desek uplne zazrana a strasne jsem se tesila az bude ta dalsi.Ze zacatku jsem byla z ni uplne nadsena....ale s postupem času jsem už měla dost tohohle celýho cirkusu kolem nich...stala se znich naprosto komercni kapela a vsichni je zacali poslouchat aby byli IN ...a myslim že to není jenom o tom abych byla oblibena mezi lidma jenom proto že posloucham tu a tu kapelu.A tohle vse je zase spojený s "emem" ...krucinál co je to emO???? Tohle je naprostá hovadina...a vůbec to nechapu....jak se nekdo může pořád jen litovat ,řezat se a všechno co k tomu rádoby patří....vážně tomu nerozumím a už mi to příjde trapné....a delej ten rád kolem toho taky.
Túhle jsem otevřela časák a tam bylo "Emo KONEČNĚ v Česku! " A pod tím byla fotka kapely Clou...musela jsem se začít smát...je tohle normální??? Dyt emo ani není žánr... v poslední době když má nějaká písnička hlubší pointu už to MUSI byt EMO ale dyt to je BLBOST...
Fuj....muselo to ze mě....omluvte mě
MCR jsou toho mýho názoru jasným příkladem.Já jsem byla do jejich prvních dvou desek uplne zazrana a strasne jsem se tesila az bude ta dalsi.Ze zacatku jsem byla z ni uplne nadsena....ale s postupem času jsem už měla dost tohohle celýho cirkusu kolem nich...stala se znich naprosto komercni kapela a vsichni je zacali poslouchat aby byli IN ...a myslim že to není jenom o tom abych byla oblibena mezi lidma jenom proto že posloucham tu a tu kapelu.A tohle vse je zase spojený s "emem" ...krucinál co je to emO???? Tohle je naprostá hovadina...a vůbec to nechapu....jak se nekdo může pořád jen litovat ,řezat se a všechno co k tomu rádoby patří....vážně tomu nerozumím a už mi to příjde trapné....a delej ten rád kolem toho taky.
Túhle jsem otevřela časák a tam bylo "Emo KONEČNĚ v Česku! " A pod tím byla fotka kapely Clou...musela jsem se začít smát...je tohle normální??? Dyt emo ani není žánr... v poslední době když má nějaká písnička hlubší pointu už to MUSI byt EMO ale dyt to je BLBOST...
Fuj....muselo to ze mě....omluvte mě
mne sa to tiez nelubi. ale kvoli tomu ze niekto nieco pocuva len aby bol in a proste kvoli vsetkemu tomu cirkusu atd sa nevzdam super hudby, a okrem toho, nova vlna zachvilu prejde inde a uvidi sa, kto je pravy posluchac.
No jasne ještě abych se kvůli pár blbečkům s černou palicou omezovala v tom co mám a nemám poslouchat...to mě můžou vlízt klído píďo na záda emani.....Však je to za chvílu stejně přejde a v drogerii budou mít nedostatek peroxidů...Bože nechci vidět co příjde dalšího....ani si to nechci představit....
myslim, že my, co jsme je začali poslouchat až s tou třetí deskou, to máme docela těžký. ostatní nás hážou do jednoho pytle. je hodně lidí, kteří je poslouchají a za chvíli je odhodí jako šaty, který vyšly z módy, ale taky je tu spousta fanoušků, který je maj taky rádi, ale zamilovali si je až teď. Jenže když se tě nějakej fanoušek, co je poslouchá už několik let, zeptá, jak dlouho je posloucháš a ty řekneš, že až od února, tak tě hned zařadí mezi sezonní fans .
52martina napsal:myslim, že my, co jsme je začali poslouchat až s tou třetí deskou, to máme docela těžký. ostatní nás hážou do jednoho pytle. je hodně lidí, kteří je poslouchají a za chvíli je odhodí jako šaty, který vyšly z módy, ale taky je tu spousta fanoušků, který je maj taky rádi, ale zamilovali si je až teď. Jenže když se tě nějakej fanoušek, co je poslouchá už několik let, zeptá, jak dlouho je posloucháš a ty řekneš, že až od února, tak tě hned zařadí mezi sezonní fans .
no ved prave, a este ked povies ze si to zacal pocuvat az teraz, tak si ti dlhorocni fanusikovia hned myslia, ze tiez patris k tym "pravym emos"
Uplně s vámi souhlasím..
Já jsem MCR začala poslouchat až letošní zimu. A proč? Neměla jsem možnost se k nim dříve dostat. Očko jsem neposlouchala a vlastně ani žádný jiný hudební kanál..
Pak jsem jednou uslyšela pár jejich písniček, zahledala jsem a strašně mě zaujali. To jsem ani nevěděla, že jsou už poměrně známý..
Takže mě strašně mrzí, když si někdo myslí, že jsem SF. Je to fakt ošklivý od těch lidí. Jsem prostě fanynka, která na tuto kapelu narazila později, ale budu jim věrná. Tohle ale někdo prostě nepochopí..
A i přesto, že MCR jsou dnes až moc známý a objevujou se snad v každým časopise, je nepřestanu poslouchat. Ono tohle odpadne a pak zbytou ti nejvěrnější fanoušci. Pak terpve se ukáže, kdo jím byl .
Já jsem MCR začala poslouchat až letošní zimu. A proč? Neměla jsem možnost se k nim dříve dostat. Očko jsem neposlouchala a vlastně ani žádný jiný hudební kanál..
Pak jsem jednou uslyšela pár jejich písniček, zahledala jsem a strašně mě zaujali. To jsem ani nevěděla, že jsou už poměrně známý..
Takže mě strašně mrzí, když si někdo myslí, že jsem SF. Je to fakt ošklivý od těch lidí. Jsem prostě fanynka, která na tuto kapelu narazila později, ale budu jim věrná. Tohle ale někdo prostě nepochopí..
A i přesto, že MCR jsou dnes až moc známý a objevujou se snad v každým časopise, je nepřestanu poslouchat. Ono tohle odpadne a pak zbytou ti nejvěrnější fanoušci. Pak terpve se ukáže, kdo jím byl .
no presne. proste sme na nich narazili v nespravnom case... (nie nespravnom, ale dufam ze ste pochopili, co tym myslim. )
30 STM....mno co říct Jared je kus poslouchám nebo poslouchala......pár měsíců pak sem je viděla živo na RaR a docela mě to vyděsilo Jared zpíval víc falešně, než Ben z BT, což je co říct ale slyšela sem jen jednu písničku, tak třeba to byl úlet
Já mam teda práh falešnosti hodně posunutej a Ben podle mě nezpívá falešně. To bych spíš řekla, že falešněji zpívá Gee.
Tak to já bych to teda řekla zase opačne.. Gerard sice někdy zpívá opravdu falešně, ale nevidím to tak často.. No ale to nemůžu říct ani o Benovi.
tak Ben v Praze zpíval v poho....nebo mi to tak nepřišlo ale na RaR mu to párkrát ujelo třeba hned u This is how it goes...i když, třeba zpíval falešně Ian každopádně jim to dohromady moc neladilo ale co už, když je člověk na koncertě, tak nevnímá jesli zpívaj falešně....hlavně že zpívaj.....nepatrná narážka na gerarda v práglu ale vím, že on za to nemohl
když jsme u toho RaR, tak jsem viděla jen IDLY a WTTBP od MCR a přišlo mi to falešný od začátku do konce, teda hlavně IDLY
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: