THE BEST BAND IN THE WORLD by Jabra
+2
Kuci
Thereenka
6 posters
:: Off topic :: Online world
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
THE BEST BAND IN THE WORLD by Jabra
Dokáže mi někdo vysvětlit CO DĚLAJ TY BUZNY NA PRVNÍ MÍSTĚ????
Tohle prostě nepochopí....
pro méně chápavé myslím tím tokio hotel
Tohle prostě nepochopí....
pro méně chápavé myslím tím tokio hotel
Re: THE BEST BAND IN THE WORLD by Jabra
Já to nemožu pochopit jak je vůbec někdo může mít rád?!!!!!!!!!!!!!
Měli by tam být sp nebo gc bo tak někdo a né tacoví.....(domyslite si)
Měli by tam být sp nebo gc bo tak někdo a né tacoví.....(domyslite si)
Taky to nechápu.. Kdo pro ně sakra hlasuje? To jejich fanynky sedí a jen hlasujou nebo co?
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??? boze moj, hentaki...? fuj
pat napsal:coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??? boze moj, hentaki...? fuj
Neprosto výstižná reakce
popravdě mi tahle soutěž připadá celá divná. podle mě by to měla vyhrát nějaká kapela jako třeba Queen. Ale když se podívám, kdo je na prvních místech, vim, že to nevyhrajou, že tam jsou samý kapely, který jsou průměrný. ano, myslim si to i o GC nebo SP. to jsou (zatim) kapely, který toho moc do světa hudby nepřinesly. Maj pěkný písničky, ale legendy z nich pravděpodobně nikdy nebudou. Takhle bych mohla pokračovat ještě dlouho.
to mi připomíná, jsem včera jela busem a nastoupila nějaká nána namyšlená......víc jak 14 jí nebylo, sedla si za mě s nějakou další trapnou kamarádkou a měli z mobilu puštěný na celej bus TH chápete to????????????????? to utrpenííííííííííííííííííííííííííííííííí dobrovolně nedobrovolně sem na další zastávce musela vystoupit
Tak to ti nezávidímifuska19 napsal:to mi připomíná, jsem včera jela busem a nastoupila nějaká nána namyšlená......víc jak 14 jí nebylo, sedla si za mě s nějakou další trapnou kamarádkou a měli z mobilu puštěný na celej bus TH chápete to????????????????? to utrpenííííííííííííííííííííííííííííííííí dobrovolně nedobrovolně sem na další zastávce musela vystoupit
Kdo by záviděl . Jsem si včera prohlížela nový Bravo a tam byl článek o tom, že si jeden z TH nechal ostříhat vlasy o 5 cm a u toho nadpisu byl vykřičník .
To se divim že to nebylo na titulce52martina napsal:Kdo by záviděl . Jsem si včera prohlížela nový Bravo a tam byl článek o tom, že si jeden z TH nechal ostříhat vlasy o 5 cm a u toho nadpisu byl vykřičník .
Ta závorka je úžasná52martina napsal:Já se ani moc nedivim. Vždyť to nebyl(a) Bill.
a mě zas dostává tvůj avatar. ne že by mě třeba rozesmál, to ne, ale je moc pěknej. Tim Burton je úžasnej!
Sem si říkala že to chce změnu....tady má každej nějakýho chlapa...tak sem chtěla vyčnívta....
A krom toho Corpse Bride MILUJU....a Burtona taky..takže není co řešit....dělala sem ho asi 20 vteřin...protože když sem se registrovala uvědomila sem si že nic nemám a "prázdná" sem být nechtěla ....
A krom toho Corpse Bride MILUJU....a Burtona taky..takže není co řešit....dělala sem ho asi 20 vteřin...protože když sem se registrovala uvědomila sem si že nic nemám a "prázdná" sem být nechtěla ....
na první přečtení mi to nedávalo moc smysl. jsem si jaksi to vyložila jako že jsi Burtona dělala 20 vteřin . a ještě k tomu jsi nechtěla být prázdná .
Ty sis ještě nezvyklas na můj styl psaní???......co mě napadne to napíšu ...ať to dává smysl nebo ne- nezájem
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
:: Off topic :: Online world
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: