Live Earth
+3
pat
ifuska19
52martina
7 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Live Earth
Dnes jsem četla, že by se 7. 7. měl konat koncert na způsob Live Aid (Live 8)nebo Live Asia. myslíte si, že tam budou i SP? Psali, že tam budou hudební špičky a to SP rozhodně jsou ....?
Re: Live Earth
na LiveAsia jsem je postřehla , ale na Live8 je na CT2 neukazali . Tak snad to napraví letos .
Jsem včera už skoro usnula a najednou mě trklo, že jsem to napsala špatně. Teda myslim . Mam dojem, že se to jmenovalo Asia Aid, ale teď si nejsem jistá už ničim .
jo myslím že to bylo Asia Aid.........ale vždyť je to vlastně jedno, hlavně že tam byli SP
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Co tam hráli za písničky? Já si pamatuju jen Shut Up, protože to mam natočený, ale tu jejich druhou performance už jsem jaksi z jistých důvodů nenahrávala.
live earth
Asia Aid bolo na pomoc krajinam ktore postihlo tsunami nie?? myslim ze to bolo trochen ine ako su Live 8-ky...na asia aid najprv spievali Charlotti I just wanna live, potom Lifestyle of the rich and the famous, v polke pesnicky nabehol na scenu pierre, spolu do dospievali, oznamili spolocne turne a potom zacali Simpli aj s Joealom spievat Shut up...to bolo ono tusim nie? Ale ci budu na Live Earth by zajimalo aj mna...lebo ked dovtedy stihnu vydat to cedo tak by to mohla byt celkom slusna reklama...
jannucha- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 14
jannucha napsal:Asia Aid bolo na pomoc krajinam ktore postihlo tsunami nie?? myslim ze to bolo trochen ine ako su Live 8-ky...na asia aid najprv spievali Charlotti I just wanna live, potom Lifestyle of the rich and the famous, v polke pesnicky nabehol na scenu pierre, spolu do dospievali, oznamili spolocne turne a potom zacali Simpli aj s Joealom spievat Shut up...to bolo ono tusim nie? Ale ci budu na Live Earth by zajimalo aj mna...lebo ked dovtedy stihnu vydat to cedo tak by to mohla byt celkom slusna reklama...
ano tak to bolo. najprv Good Charlotte tie dve pesnicky a potom sp... a ked to spievali spolu, to bolo take krasssne...
btw, toto je prvykrat, co sa na novom fore objavila zmienka o GC... diky jannucha, zlepsila si mi den!
Vždyť to forum teprve zäčíná, zachvíli tu bude GC plno, jako minule
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
pat napsal:jannucha napsal:Asia Aid bolo na pomoc krajinam ktore postihlo tsunami nie?? myslim ze to bolo trochen ine ako su Live 8-ky...na asia aid najprv spievali Charlotti I just wanna live, potom Lifestyle of the rich and the famous, v polke pesnicky nabehol na scenu pierre, spolu do dospievali, oznamili spolocne turne a potom zacali Simpli aj s Joealom spievat Shut up...to bolo ono tusim nie? Ale ci budu na Live Earth by zajimalo aj mna...lebo ked dovtedy stihnu vydat to cedo tak by to mohla byt celkom slusna reklama...
ano tak to bolo. najprv Good Charlotte tie dve pesnicky a potom sp... a ked to spievali spolu, to bolo take krasssne...
btw, toto je prvykrat, co sa na novom fore objavila zmienka o GC... diky jannucha, zlepsila si mi den!
Lol nemas zac ale pre mna su SP a GC tak prepojeni ze sa neda kecat o jednych a nekecat o druhych takze Lucca ma asik prafdu ze to tu bude plne gc aj ked predtym som tu nebola
jannucha- SP newbie
-
A to jsem se o nich ještě nerozkecala já. A to až přijde, tak to bude něco. To mě nic nezastaví . Ale držim se.
Jenže to vim, jak tam hráli GC, pak se SP, ale SP tam pak hráli ještě jednou sami. A to právě nevim, co to bylo.
Jenže to vim, jak tam hráli GC, pak se SP, ale SP tam pak hráli ještě jednou sami. A to právě nevim, co to bylo.
52martina napsal:A to jsem se o nich ještě nerozkecala já. A to až přijde, tak to bude něco. To mě nic nezastaví . Ale držim se.
njn to bolo to Asia Aid
jannucha- SP newbie
-
52martina napsal:Tak buď mě nikdo nechápe, nebo tam už pak sami nehráli ...?
ja som ta fakt najprv nepochopila ale myslim ze po Shut Up tam uz sami nehrali...
jannucha- SP newbie
-
:D
pat napsal:nebude najlepsie pozret si to?
no aj by som si ale na youtube je len to video s I just wanna live, Lifestyle a Shut Up, dalej to nejde...tak asi potom uz nic nebolo
jannucha- SP newbie
-
mno takže nebudou viděla sem seznam všech vystupujících kapel a jediný co sem si zapamatovala a zaujalo mě to, byli FOB jinak kluci přece pilně makaj na cd, takže by tam ani být nemohli
Strana 1 z 2 • 1, 2
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: