pravidlo č. 2
+3
2Lidunka2
ifuska19
52martina
7 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: pravidlo č. 2
Já jsem ty pravidla nějak přehlídla.. Ale ono to zas tak moc nevadí
A Divokýho Billa jsem také poslouchala a ještě si občas poslechnu nějaké písničky. Je to úplně něco jiného, než co normálně poslouchám, ale některé jejich písničky jsou dobrý. Moje srdcovka od nich je Malování..
A Divokýho Billa jsem také poslouchala a ještě si občas poslechnu nějaké písničky. Je to úplně něco jiného, než co normálně poslouchám, ale některé jejich písničky jsou dobrý. Moje srdcovka od nich je Malování..
no tak s tymi pravidlami si na tom dobre, lebo ja si dokonca ani nemapatam, ci som ic citala aleo nie.
No to je fakt....moc se neponeučila z toho dřívějšího fóra.....Nebo spíš MY jsem se neponaučili
asi jo no
btw, děkuju. další z dílny Domulky . .... jsem si všimla, že na fóru je několik těch avatarů k dispozici a už tam mam i nějaký vybraný .
btw, děkuju. další z dílny Domulky . .... jsem si všimla, že na fóru je několik těch avatarů k dispozici a už tam mam i nějaký vybraný .
No to by byla dooost velká nuda.....pořád podle pravidel? ble....to by bylo fakt nudné
A stejně jak jí mohlo vůbec napadnout, že se budem neustále držet tématu ? Dyť by to byla nuda..
tak se honem rychle najdi
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
však ty se najdeš neboj
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07