Sraz
+22
n.i.k.y
fialmi
Kikishka
Lu_cy
Gela
Guiltylka
Katík
Fabiola
Kokos(ka)
Kaczenka
Pet
Barča
janca2400
Michelinek
Kitty
monuli
ifuska19
Lucca
52martina
2Lidunka2
pat
Domulka
26 posters
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Sraz
Tak co holky vy a ten sraz, jeli byste?
btw: Praha, Václavák u koně, pondělí 20.8.2007, 12 hodin
btw: Praha, Václavák u koně, pondělí 20.8.2007, 12 hodin
Re: Sraz
Já si toho všimla sice včas, ale nestíhala jsem to časově zařídit. A taky jsem byla docela utahaná. Byla jsem totiž v Brně a vrátila jsem se domu až asi v jednu v noci v pondělí.
Domčo, v jaký části Brna bydlíš?
Domčo, v jaký části Brna bydlíš?
sice nevim, kde je Globus, ale vždycky jsme jezdili jedničkou . Jediný, co si z Brna pamatuju za domy, byl zimní stadion (nebo co to bylo), výstaviště, Vaňkovku, Olympii a Makro . Jo a taky Špalíčka, nebo jak se to jmenovalo a Pegase . Ale musim uznat, že se mi to město líbilo. Sice jsem tam byla jen tři dny a moc času na prolídku nebylo, ale i to,co jsem viděla, bylo pěkný .
jééé, no vidíš!
jednička má konečnou u mýho gymplu... :D haha. a když jdeš od tý konečný furt a furt dolů a tak a dál, tak dojdeš ke mně.
jednička má konečnou u mýho gymplu... :D haha. a když jdeš od tý konečný furt a furt dolů a tak a dál, tak dojdeš ke mně.
tak příště tě třeba přijdu navštívit
jsem tam jela poprvé v životě tramvají (nebo spíš šalinou? ) a hned se rozbila
jsem tam jela poprvé v životě tramvají (nebo spíš šalinou? ) a hned se rozbila
no co, aspoň to nebyla taková nuda
docela jsme se zasmáli, když pani domu, kde jsme bydleli řekla bráchovi, že chleba ošťourá nebo ošťouchá něco takovýho. bráchovi to nedošlo a pořád se ptal kdo že to udělá . Morava je super .
docela jsme se zasmáli, když pani domu, kde jsme bydleli řekla bráchovi, že chleba ošťourá nebo ošťouchá něco takovýho. bráchovi to nedošlo a pořád se ptal kdo že to udělá . Morava je super .
V Praze toho nevědí víc ale nejvíc mě vždycky dojme jedna paní bufeťačka u které "párek" znamená dva párky, takže jsme si museli objednávat "půl párku" abysme dostali jeden
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
ale měly bychom se někdy pořádně domluvit a udělat sraz já to navrhovala na minulým foru a nic
myslím že to tak berou všichni, až na tu paní
Lucca- SP fan
-
Já bych sraz brala, ale ono je to pro mě těžký.. Praha neni zas tak daleko, ale naši by mě tam samotnou nepustili, i když tam máme byt...
každopádně se žádnej další sraz neplánuje, takže teď je to zbytečný řešit ale mohl by se naplánovat
Já si pořád dělám naděje, že až kluci vydaj nový album a rozjedou se na tour, tak přijedou konečne i k nám.. A pak uděláme megameeting i s koncertem.. To bych se pak doma postavila na hlavu a škemrala tak dlouho, dokud by mě nepustili..
myslím že to by bylo hromadné škemrání ale naši už jsou připraveni že až tu SP budou že udělám cokoliv abych je viděla
Lucca- SP fan
-
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Povolení tohoto fóra: