MCR v BA - Happy Birthday Frankie
+3
2Lidunka2
ifuska19
pat
7 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
MCR v BA - Happy Birthday Frankie
takze... ked pojdem na mcr chcem urobit transparent pre frankieho, (happy bday!) no nie nejaky obycajny... tak som vas chcela poprosit ak mate nejake napady piste...
Re: MCR v BA - Happy Birthday Frankie
sem zvedava, jesli ho nejak pouzijes btw, sem nevedela, ze gerard se ozenil.....co ho to napadlo
vy jste to nevěděly? To vim i já. Takže to nebude žádná novina.
sorry ze to pcham sem, ale nie je niekto z vas zaregistrovani na rapidshare?? by som potrebovala nieco stiahnut...
já jak sem na netu jen o víkendu, tak prostě nestíhám......ale to sem fakt nepochápala, kde na tu babu natrefil....mno co už, jeho věc
Tak já vim, že se Gerard oženil od kámošky ta Gerarda neskutečně žere... Chudák její přítel.... Se oženil s tou jak hraje v tý jedný kapele že jo?Trošku na přehazovačku se mnou co?
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jo, nevím, jak se ta kapela menuje, ale dyť ji znal tak krátce, to se z trucu musel hned oženit, když s tou kravkou elizou či jak se menuje nevyšlo....nerada se šťourám v soukromí jiných, ale tohle sem jen trochu nepochopila....
tak to já to radši neřešim. akorát bych si lámala hlavu s dalšim cizim životem.
a včera dávali na MTV EMA a MCR tam zahráli LIVE Teenagers. a i tam něco povídali a bylo zvláštní zase vidět Mikeyho .
a včera dávali na MTV EMA a MCR tam zahráli LIVE Teenagers. a i tam něco povídali a bylo zvláštní zase vidět Mikeyho .
Jj Eliza ale přitom jméně si vzpomenu na kozu Lízu Jako ať si dělá co chce jeho život. Jestli si ho chce zkazit Tak já mám od MCHR nejradši upe první CD jinak ty další moc nemusim....
Michelinek- SP member
-
Já sem na ty vyřvaný skupiny prostě ječení je pro mě nej jako má tedka Frankie kapelku Leathermounth, tak sem se zamilovala do těch songů . Uječený. To je krása
Michelinek- SP member
-
Stačí na youtube zadat do vyhledávače Leathermounth a ti to vyjede!
Michelinek- SP member
-
No, skoukla sem to... Není to špatný, ale na mě možná už trochu moc uječený...
Frankieho hlas mám ráda. je to něco jako s Davidem. maj pěkný hlasy, ale nechtěla bych, aby měli celou písničku pro sebe, páč by pak zanikl ten kontrast, ta krása
Jako lidi v mém okolí se zděsili takže když mě naštvou tak jim to pošlu přes ajsko jako oni nejdřív neví co to je a potom si to pustí. To je dobrej budíček Mě se taky líbí jejich hlasy, ale mě by se zas líbilo kdyby zkusili zpívat sami písničku...Zajímalo by mě jak to zní
Michelinek- SP member
-
Mně se hrozně líbí Davidova občasný sóla... Přesně jak říká Marťa...
Prostě, nechala bych Pierrovi zpívat většinu songu a vložila do toho Davidovo krátký sólo bo tak ěnco... Prej na tom novym cédu bude mít David nějaký fešný sólo...
Prostě, nechala bych Pierrovi zpívat většinu songu a vložila do toho Davidovo krátký sólo bo tak ěnco... Prej na tom novym cédu bude mít David nějaký fešný sólo...
fakt? takt to se už nemůžu dočkat, až ho uslyšim. vždy, když mi hraje addicted, tak si to dám hodně nahlas, když má to mini sólíčko David, to je krásná věta
No, to se mi taky líbí Dává to tomu takovej náboj, nebo jak bych to řekla...
jj, mikey kámoška mi poslala na myspace fotku z koncertu ze slovneska s mikeym, málo sem slintala jen má nějaký přerostlý háro a davča bude mít sólo? tak to bude asi moje oblíbená písnička
Já miluju jak zpívá Dave na živáku sám refrén I´m just a kid a pierre se válí mezitim v publiku
Michelinek- SP member
-
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: