Naše FAN FICTION o SP
+5
52martina
ifuska19
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
9 posters
Strana 6 z 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: Naše FAN FICTION o SP
Začátek března myslim sakara se mi to trošku motá ale ono je to tu někde napsaný hledej šmudlo né je to podle mě výborný!!!!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jsem to četla od první stránky.....tak až bude 16. března, tak mi dejte vědět (toť muj slavný den narození )
Taky si myslim by si je zamíchala někam do baru
Michelinek- SP member
-
já myslím že to jejich tour by mohlo byt tak ve stejny době jako to naše FF nemyslíte?
No ale uvidíme!Ale je mi to jedno páč se těšim jestli vůbec se sem dostanou a já na ně pudu Já si to tak nehorázně přejuuu
Michelinek- SP member
-
to já taky šileněěěěěěěěěěěěěěěěěěěě nechete nekde skusit sehnat nejaký hlasy do demandu....říct to lidem co otom neví??paříž už nás pomalu dohání
myslet houby vědět ale né že bych domče nevěřila!!!! jenom si tím nejsem jistá pořád je tam těch 20%.. Ale co radši budem předstírat že sem přijedou a oni třeba fakt přijedou!!!
Třeba jo! Ale nepředběhnou nás doufám!!!Musí přijet,musí!!! Já se z toho totiž už raduju předčasně
Michelinek- SP member
-
víš jak já sme se strašně radovala když domča řikala že je to ujasný že přijedou a tak ...ja si fakt myslím že přijedou a když už ne sem tak nekam tady do okolí nemecko polsko...určitě někam ale chce to pka byt v tech prvních řadách jinak to nemá až tak cenu ...jasně že má ale je lepší byt uplně u nich
Tj a nejlepší by bylo bejt v jejich srdcích
Michelinek- SP member
-
Třeba se to splní, ale stačilo by mi bejt v srdci někoho jinýho
Michelinek- SP member
-
muj největší sen ted je jít na ejjich koncert uplně jednoznačně proste videt je na živo to bude něco
Jo to by byla nádhera...Bejt tam zablbnout si s nima a vyfotit se s nima a dostat autogram jéééééé
Michelinek- SP member
-
přesně tak představ si ztávit jeden den sněma delat ty blbiny ježiš...................
jo já bych si to užila dělání blbin s nima Ksakru to by byla nádheraaaaaa. Vidim vás tam taky jak dem upe s nima někam na jídlo a tak júúúúú
Michelinek- SP member
-
mě se otom zdají max.sny ale to je taky dobrý ty sny sou vžddycky takový opravdoví a vždycky se probudíma musims e tomu smát jaky sme delali blbosti
ja sem snima byla celej den a kluci vlezli do nejaké vody kde to vypadalo že je hroznej proud ale nebyl a pořád tam skakali a delali jak je to unáší a chuck se hrozně bál tam jít a oni se mu horzně smáli že se bojí atak.....chudák chuck
a pka sem snima jela vlakem a dělai sme tam hroznej binec a kluci si kupovali takový trička a david nemel peníze tak tomu prodavači daval knoflíky z košili ale ten prodavač to nechctel jenže dave hrozně toužil po tom tričkua my sme se mu hrozn smáli
a pka sem snima jela vlakem a dělai sme tam hroznej binec a kluci si kupovali takový trička a david nemel peníze tak tomu prodavači daval knoflíky z košili ale ten prodavač to nechctel jenže dave hrozně toužil po tom tričkua my sme se mu hrozn smáli
mno tak jenom jednou že přijeli k nám dom a kluci přespali u nás v obýváku a Seb spal na zemi se mnou v pokojčku a já se celou noc dívala na něho jak krásně chrní možná je jich víc ale já už to asi zapomněla
Strana 6 z 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Povolení tohoto fóra: