Naše FAN FICTION o SP
+5
52martina
ifuska19
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
9 posters
Strana 24 z 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Re: Naše FAN FICTION o SP
Jo já tam totiž kopíruju něco ze svého života, ale jak tak koukám nejen ze svého
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jojo nejenom se svého tak čaufky duchové zííítra se tu pravděpodobně uvidíme (spíše setkáme ) a sny o SP jasný !!!!
Tak co Kitty, pokračuješ už se těším až vám zítra popřeju Veselé Vánoce Už magořim Juchúúúú a koukala sem ráno na DVD MHRL a Dave má dvojitou braduuu
Michelinek- SP member
-
ještě že né dvě pusy to by tak potřeboval Chuck ... jednu pro Domču a jednu pro Lídu
Dvě pusy ježiši Myslim, že už by vypadal jako postiženej Jedna pusa na jedné tváři a ta druhá na tý druhý tváři Hééj já si to nemůžu představit sem zase mrtvá
Michelinek- SP member
-
Původně jsem to tam chtěla napsat Ale řikám neim co budeš číst první
Michelinek- SP member
-
jeeeejda vy jste mě prokoukly mnooo ehm ... heh .. já jsem si dávala Vánoční prázdniny jj napíšu něco
No já si vánoční prázdniny dávám taky, ale psaní mi chybí Aspoň se hnem zase dál Ok už se těšim až něco napíšeš
Michelinek- SP member
-
mno práávě mě nic nenapadá ale zítra jedeme do HMka do Brna pro šálu takovou tu jak má Pie a Sebby
Nepoj inspirace tě chytne do rukou nebo teda ty by si měla chytit spíš jí Se nevytahuj já si pojedu k narozkám potom pro kostkovaný gatěěě My sme strašný
Michelinek- SP member
-
TO JOOOOO a já ještě dostala k Vánocům takovou kravatu jako šperk z C&A a k narozeninám jsem taky ještě dostala černou kravatu bože proč to tady řikám?
Heh a já mám tři pravý kravatky 2 z C§A a jedna z Takka! Z C§A to je černá s bílym nápisem ROCK DELUXE a druhá puntikatá a na tom sou jako ústřižky z novim a napsáno punk a špendlíky a tak a z Takka je čistě černá! Mám na ní dvě červený placky A potom mám troje kšandy jedny černý, druhý kostkovaný a třetí s pavučinama a klobrc Sry, ale sem to taky musela říct když už s tim Kitty začala jen potřebuju novou černou košili Sem se nějak rozepsala
Michelinek- SP member
-
A já už tu šálu mám ted sme byli v olympii a ja sem jen tak ze zvědavosti se šla podivat co kdyby ju tam náhodou měli....ale vveděla sem že asi ne když tam nebyla předtím když ju chtěla koupit kitty,,,,,a tak tam du valím do panskyho a najednou áááááá je tam !!! A je krááásná
Tyjo holky už bysme to měli poslat domče !!!!!!!!! vždyt už sme tam tak dlouho nic nepřibrali a přitom toho máme napsanýho celkem dost
No holky, ale do wordu to musíte dát vy... Já ještě nemám offici Ale snad už brzo budou, aby ste to nedělali jen vy
Michelinek- SP member
-
janca2400 napsal:A já už tu šálu mám ted sme byli v olympii a ja sem jen tak ze zvědavosti se šla podivat co kdyby ju tam náhodou měli....ale vveděla sem že asi ne když tam nebyla předtím když ju chtěla koupit kitty,,,,,a tak tam du valím do panskyho a najednou áááááá je tam !!! A je krááásná
mno to mě ani neřikej sme dneska kvůli tomu byli v Olympii v BRNĚ!!! ale neměli v HM pánský oddělení jako že tam nemaj šály pochopim ale celý pánský oddělení??? MĚ NASRALI MAXIMÁLNĚ!!! TAK JÁ TADY PROCESTUJU SKORO CELEJ SVĚT PRO JEDNU PITOMOU ŠÁLU A STEJNĚ JU NESEŽENU ANI NEVÍTE JAK MĚ TO SERE!!!
taaak dobře mno ... já to opravím a snad mě něco napadne ale vy hned dopíšete pokráčko a zase bude řada na mě ste strašně rychlýMichelinek napsal:No holky, ale do wordu to musíte dát vy... Já ještě nemám offici Ale snad už brzo budou, aby ste to nedělali jen vy
heeej božeee jsem se divala na to co sme napsali předtim za blbiny a už mě zase chytá řehtavka jak ten Chucky načural do akvárka božeeeee to je strašnyyyy strašně dobrýýýý
Ale klídek někde jí mít musej Nj my sme rychlý kdybyste viděli ja mě ve třídě nestíhaj když já počítám! už mi nadávaj, že já vim výsledek a oni to ještě nevypočítali Když já jsem takovej trysko křeček Já už se těšim až to budu číst za rok a jednou se chci vrhnout na starý příspěvky, co sme napsali! Já už vidim že to budou nějaký hovadiny
Michelinek- SP member
-
To nevim, ale minule jsem se takhle ohodnotila já když mi kámoš řek jestli bych mohla v tý matice povolit! A já ale já za to nemůžu, vždyt já jsem takovej trysko křeček se mi taky začali smát! Když to neni vtipný to je moje postižení
Michelinek- SP member
-
už to mám opravený ale ještě to nemám rozdělený na kapitoly tohle mi vždycky nešloKitty napsal:taaak dobře mno ... já to opravím a snad mě něco napadne ale vy hned dopíšete pokráčko a zase bude řada na mě ste strašně rychlýMichelinek napsal:No holky, ale do wordu to musíte dát vy... Já ještě nemám offici Ale snad už brzo budou, aby ste to nedělali jen vy
Sry na mě fakt nekoukejte Zkus Jáju jestli ti pomůže potom až to rozdělíte tak to můžete šoupnout sem a dáme názvy kapitol!
Michelinek- SP member
-
Strana 24 z 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Povolení tohoto fóra: