SP v Evropě!!!
+15
Barča
ifuska19
pat
Berkana
Pet
Katík
Wendy
TyNuSa
Domulka
I<3SP
52martina
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Kitty
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 23
Strana 1 z 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
SP v Evropě!!!
Lidíííííííííííííííí oni přijedou v úterý do Německa mě z toho jebne áááááááá už se stalo ale co když sem potom nepřijedou na tour já se toho strašně bojííííííííííííííím néééé já je chci vidět co když třeba pojedou do Austrálie nebo místo do Německa nebo česka do Francie? To by ale mohli když už umí francouzsky tak to by pro ně bylo lepší než česko, ale zase ve francii nejsou tací fanoušci jako u nás v čechách že? já fakt newím
Re: SP v Evropě!!!
Já pořád věřím že přijedou a sem tím celkem přesdvěčená a kdyby čirou náhodou ne sem tak aspon do německa atam bysme taky jeli...kluci nás mají radi to by nám neudělali že by nepřijeli
ale i kdyby přijeli tak já stejně budu ná léčení v blázinci takže newim newim esi tam pudu protože by mě securiťáci asi odvedli protože teda newim co bych na tom koncertě dělala za blbiny
Přesně tak musí přijet!!!!!!ale já fakt taky nevím co budu dělat já budu uplně šileně štastná
a já se dám na disko néééé nikdy! Jako v Německu tady za kopcem máme Německo...Oni budou neskutečně blízko
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Nechtěj se stavit u nás doma
Michelinek- SP member
-
njn to u mě už byli ale jenom ve snu a dneska zase znovu ale už si to nepamatuju jenom vim že se tam řešilo cosi s SP a že sme na zahradě měli leoparda živyho nebo něco takyho
leoparda?Sakra...Mě se nezdálo nic
Michelinek- SP member
-
mě taky ne..... dneska budu zase promlouvat k plakátum...."no tak kluci přijedte to nám nemužete udělat že nepřijedete ".....ja to tak někdy dělám dneska to prodloužím a třeba se mi onich bude zdát
no to viš no co mě se zase nezdá ale skoro vždycky to zapomenu ale ty nejduležitějši jako sou sny o SP si zapamatuju
Já hlavně ty nej části ale tajim jaký Já si taky povídám s plakátama hlavně na chatě. Sem tam sama většinou a v noci vždycky tak co kluci jak se máte. Jo fajn makáte a tak jo?
Michelinek- SP member
-
Doufám...Dneska sem poslouchala jejich živák a představila sem si že by to takhle rozjeli pořádně i u nás!!!! Takový energie co to CD vyřazuje!!!Upe úžasný!
Michelinek- SP member
-
jo je to uplně šílený jak stoho cítiš jak fakt hrajou pro lidi ....tyjo videla si z MTV hard rock live I´m just a kid ...jak pie skače do toho davu.......třeba bude skákat i u nás
Jo já to mám doma ale upe bylo vidět jak mu ho lidi nechtěj vrátit ale myslim že tam byla strašná tlačenice u toho!!!Když si vzpomenu na Untitled na tom...Jak tam Jeff hraje na tu akustiku
Michelinek- SP member
-
jo??máš to doma to já nee a na youtube jdou sehnat jen tak 5 videjí jsou ztraceni tak zatíím taky se běžte dívat
jééééé já chci chytat Pierra ale radši bysme ho museli chytat spolem protože sama bych ho neunesla ale janča by mi ho stejně vytrhla z náruče
Já bych se vrhla na podium a sebrala mikrofon Tak páá já taky musim ségra chce poslouchat...Páááá
Michelinek- SP member
-
já bych se prala wrrrrrrrrrrr a jak bych ho chytla tak by miša začala zpívat nějakou zamilovanou pisničku..........awwwwwwwww
mno tak to bys ho asi nechtyla to by tě povalil a pak by ste se po sobě váleli po zemi už to vidím jak se Janča válí s Pierrem po zemi
Kluci píšou na SP.com že prý natočí v letadle novej vlog už se těším že je zase uvidím to bude ale dobrý protože budou psát blogy v našem čase
Strana 1 z 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 23
Povolení tohoto fóra: