zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: zlatíško
porpavdě se ani moc netešim, protože co vidim v budoucnosti, jsou samý povinnosti a ne moc času na zábavu
čas na zábavu si nadeš vždycky
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
jasný ale už to nebude taková flákárna. budu muset vydělávat prachy, prostě přijde ten tvrdej život. Teda pokud si nenabrnku nějakýho pracháče .
I to je způsob.......btw Benji není zrovna švorc
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
švorc znamená bez peněz, ale jelikož uci napsala že nejni švorc takže to je jako že je bohatej. asi..
Ale protože nejsem vysoká blondýna, tak asi z toho nic nebude .......A Benj švorc neni, ale teď jsem to myslela vážně a on už je zadanej . A musim říct, že jsem ráda, že si vybral zrovna Sophie. Je mi sympatická. Sice ji moc neznám, ale mohl si vybrat hůř ....A třeba se pak nějak nepohodnou, rozejdou se, přijede do Čech, potkáme se a on se do mě bezhlavě zamiluje .Lucca napsal:I to je způsob.......btw Benji není zrovna švorc
ty jo to by se mi taky libilo a musim s tebou souhlasit že sophie je mi sympatická taky, na rozdíl od nicol a rašeliny..
52martina napsal:Ale protože nejsem vysoká blondýna, tak asi z toho nic nebude .......A Benj švorc neni, ale teď jsem to myslela vážně a on už je zadanej . A musim říct, že jsem ráda, že si vybral zrovna Sophie. Je mi sympatická. Sice ji moc neznám, ale mohl si vybrat hůř ....A třeba se pak nějak nepohodnou, rozejdou se, přijede do Čech, potkáme se a on se do mě bezhlavě zamiluje .Lucca napsal:I to je způsob.......btw Benji není zrovna švorc
tak to len sniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivaj...
sophie je mi tiez sympaticka... vyzera tak normalne... NAROZDIEL od Niektorych... mozem sa snazit hocijako stravit tu nicole, ale proste mi to nejde... (btw, dnes davali KYHOMG(B) to normalne... )
ja sem kyhomg viděla ve dvou verzích jednu tu s těma holkama atu druhou jak tam stojí a ta jemysim černobíla.. ona je eště nějaká jiná??
co ja viem len tieto dve. tu s tymi stetkami neznasam, takze lepsia a krasnucka je ta, ktorej hovoris ciernobiela...
černobílá? oni jsou barevní , nepleť si to, prosim tě, s MCR ...internetovou myslim tu, jak jsou tam sami. My za to nemůžem, že jsou GC všude, ale on to nějak vždycky vyplyne z tématu .
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: