zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 11 z 40
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: zlatíško
prosím, nezabíjej se jen kvůli tomu, že jsem viděla zblízka toho sexy chlápka . btw, nedávno se mi o něm zdálo. Já byla něco jako Jamia. Byla jsem sama sebou, ale on mě miloval, opečovával. Byli jsme spolu někde mezi lidma a on se ode mě ani nehnul. Pořád mě objímal a nepustil a pořád mi říkal něco pěkného.
Nadruhou stranu se mi zdálo o Davidovi. Měli jsme mít nějakej taneční večer. Přišel do domu, kde bylo víc holek. Šel za kámoškou a zeptal se jí, jestli s nim půjde na ten ples a ona odmítla. Byl z toho smutnej. Tak jsem toho využila a šla jsem za nim a řekla jsem mu, že s ním ráda půjdu. Jenže on nechtěl a odešel, ale já pořád chodila za ním a otravovala ho, aby šel se mnou, ale pořád nechtěl. Byl tak smutnej a opuštěnej. Seděl na lavičce a já za nim běžela a pořád jsem chtěla být s nim, ale on netoužil po mé přítomnosti. Tak jsem to pak vzdala a odešla jsem. Takže nakonec jsme byli dva smutný lidi .
Nadruhou stranu se mi zdálo o Davidovi. Měli jsme mít nějakej taneční večer. Přišel do domu, kde bylo víc holek. Šel za kámoškou a zeptal se jí, jestli s nim půjde na ten ples a ona odmítla. Byl z toho smutnej. Tak jsem toho využila a šla jsem za nim a řekla jsem mu, že s ním ráda půjdu. Jenže on nechtěl a odešel, ale já pořád chodila za ním a otravovala ho, aby šel se mnou, ale pořád nechtěl. Byl tak smutnej a opuštěnej. Seděl na lavičce a já za nim běžela a pořád jsem chtěla být s nim, ale on netoužil po mé přítomnosti. Tak jsem to pak vzdala a odešla jsem. Takže nakonec jsme byli dva smutný lidi .
ta prva cast je pekna(len skoda ze sa nezdala mne )... ta druha cast smutna... ale nemozes mat vsetko dobre!
no teraz to v plane nemam, mozno az po lp...
no teraz to v plane nemam, mozno az po lp...
nemyslim si o nikom tady, že je teenie(nebo teeny ). Možná jsme tady všichni maličko, ale pro všechny tady je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ muzika. Kdo nás nezná a přečte si to, co píšem, může si o nás myslet opak(bych se jim ani nedivila ), ale my všechny dobře víme, jak to je .
da....souhlas....a sme přece jen baby, takže s takovýma výlevama typu....david je tak sladkej ....se musí počítat a vím, že nikdo tady odsud neposlouchá sp jen kvůli vzhledu
holky a ještě v pubertě. někdo s tim souhlasit nemusí, ale podle příspěvků to tak vypadá
ha, tak sem našla cestičku z lesa a nebo ty pipiny, který tu kapelu poslouchaj jen proto, že je to právě v "kurzu"
ifuska19 napsal:ha, tak sem našla cestičku z lesa a nebo ty pipiny, který tu kapelu poslouchaj jen proto, že je to právě v "kurzu"
to neznaaaaaaaaaasam!
Já taky, ale pšššššššššššššššššššššššššššššššššššt52martina napsal:jsem si to musela přečíst několikrát, než jsem pochopila to s tou cestou z lesa
njn, zpěváci maj svůj osobitej styl zpěvu a já mám osobitej styl psaní ....kterej nikdo nechápe
Hééééééééééééééééééj !!!! Tys to na mě řekla !!!!!!!pat napsal:LIDUNKA SI TO MUSELA VIACKRAT CITAT! no a co, aj ja....
Ale chápe... Vždyť sme to taky pochopily... Sice to chvíli trvalo, ale coifuska19 napsal:njn, zpěváci maj svůj osobitej styl zpěvu a já mám osobitej styl psaní ....kterej nikdo nechápe
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 11 z 40
Povolení tohoto fóra: