zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 23 z 40
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: zlatíško
povídají tam že veeelmi brzo bude nový klip jáááj tak to už se těším co udělají za klip k Your Love Is A Lie
a poprvé v životě máme možnost vidět Frenchieho zadek taková událost to se nesmí zmeškaaaat ten Seb je ale úchylnej to vám musím říct
je to na www.simpleplan.com hned to druhý video "SP DOES LIVE @ MUCH". První je to z Anglie, druhý je tohleto "SP does Live @ Much" a třetí je to jak tam zůstali trčet v autě
Kitty napsal:a poprvé v životě máme možnost vidět Frenchieho zadek taková událost to se nesmí zmeškaaaat ten Seb je ale úchylnej to vám musím říct
neni úchylný len vie čo nás zaujíma
tak jo no máš pravdu ale když my (já, Pet a Kaťule) sme taky úchylný (trošku) tak i Seb je uchylnej (trošku) tak to se k sobě hodí neeee?
jasné že sa to hodí vy budete ideálna štvorica
inak mne tento smajlík príde úchylný, teda sa tak úchylne usmieva:
inak mne tento smajlík príde úchylný, teda sa tak úchylne usmieva:
škoda, že se mi asi nepodaří davího vidět live
btw můj drahý se mě furt ptá, co na davidovi vidím a já mu furt dokola říkám, že nevím....teda vím....to jeho obočí
btw můj drahý se mě furt ptá, co na davidovi vidím a já mu furt dokola říkám, že nevím....teda vím....to jeho obočí
ifuska19 napsal:škoda, že se mi asi nepodaří davího vidět live
ale houby! ty na tom koncertě prostě budeš a hotovo! jinak tě tam odvlečem nebo pro tebe pošleme Davyho
Kitty napsal:ifuska19 napsal:škoda, že se mi asi nepodaří davího vidět live
ale houby! ty na tom koncertě prostě budeš a hotovo! jinak tě tam odvlečem nebo pro tebe pošleme Davyho
presne tak!!!!
SP FOREVER
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
sem chtěla k těm žhavejm snům něco napsat ale to radši ne-e to bych řekla škaredy věci o Davym
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 23 z 40
Povolení tohoto fóra: