zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: zlatíško
taký gratuluju ale zase než se naděju tak mě taky předběhnete!!! napřed Katí byla těsně za mnou .. pak mě kousek předehnala já ji dohnala ale pak už sem to do těch 1800 nestihla už to fakt nějak nestíhám
Kitty napsal:taký gratuluju ale zase než se naděju tak mě taky předběhnete!!! napřed Katí byla těsně za mnou .. pak mě kousek předehnala já ji dohnala ale pak už sem to do těch 1800 nestihla už to fakt nějak nestíhám
nebuď smutná a píííííííííííííííííííš
Pet napsal:Kitty co blázníš??
nj keď si niekto neprečíta predchádzajúci stránku tak sa nedivím že sa človek nad tým pozastaví čo sa to s našou Kitty deje..
Kitty napsal:taký gratuluju ale zase než se naděju tak mě taky předběhnete!!! napřed Katí byla těsně za mnou .. pak mě kousek předehnala já ji dohnala ale pak už sem to do těch 1800 nestihla už to fakt nějak nestíhám
Naboj Katí, to dáš v pohodě, já tady teď vůbec nebudu a jinak co se stalo že si tak hodně psala? jsi mě chtěla dohnat co?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Kitty napsal:taký gratuluju ale zase než se naděju tak mě taky předběhnete!!! napřed Katí byla těsně za mnou .. pak mě kousek předehnala já ji dohnala ale pak už sem to do těch 1800 nestihla už to fakt nějak nestíhám
Naboj Katí, to dáš v pohodě, já tady teď vůbec nebudu a jinak co se stalo že si tak hodně psala? jsi mě chtěla dohnat co?
nó to taky tak když mě to Baru radila tak co no a kde budeš že tady nebudeš? ( )
To se dela?? Kitty styd se! neee ja to tak nemyslim
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
no a co sem to na tebe svedla ale to je jedno když jsem neudělala nic závažnýho nebo snad joooo? tak to sorry
Určitě jsi nic hroznýho neudělala. a já teď budu pořáde jen sedět u učení do školy... ale jak řikám, každou volnou chvvíli sem za váma skočím, hop, hop, hop
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Aspoň sem skočíš já měla tedka dlouhou dobu vypnutej komp
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
To naštvě, mě nešel zase net celej víkend.. to se pak mužu vzteknou, páč se mužu doma ukousat nudou a wenku bylo hnusně..
No já se nudou nekousala
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 26 z 40
Povolení tohoto fóra: