zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: zlatíško
Pet napsal:jj rovné zoubky jak z Hollywoodu
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
no to nemyslíš vážněPet napsal:štětku do záchoda
chudák Davidovo budoucí dítě
ale tváří se tam jak masovej vrah
a tahle starší je super
když ještě vezmete v úvahu, že Davidova přezdívka je Skippy (Jeff to říkal v tom pátečním chatu jaký mají přezdívky )
Naposledy upravil Kitty dne Sun May 18, 2008 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Sekáč Davi
Katík- SP member
-
naahodou, az k masovemu vrahovi by som ho neprirovnavala... ale tie fuzy su strasne
inak to ze ho volaju Skippy som vedela uz predtym, len ma prekvapilo ten dovod ze preco, lebo som si vzdy myslela ze to preto lebo na koncikoch tak skace stale ale Jeff v tom chate hovoril ze to ma z bowlingu ze tam nejako vzdy podskoci...
inak to ze ho volaju Skippy som vedela uz predtym, len ma prekvapilo ten dovod ze preco, lebo som si vzdy myslela ze to preto lebo na koncikoch tak skace stale ale Jeff v tom chate hovoril ze to ma z bowlingu ze tam nejako vzdy podskoci...
trošku jsem se podívala zpět a tam jste probíraly jeho zuby. tam mně to přijde tak nějak roztomilý (a to je co říct, páč já nesnášim nesrovnalosti (což je jedna z nejhroznějších vlastností )) a ještě když se k tomu přidá jeho hlas, jak mluví a jak se u toho hýbe. nemam slov . už jen tim je mi sympatickej
pak tady byla zmínka o fousech. taky se mi moc nelíbí. pokud člověka neznám od narození s fousama, tak si na ně nikdy nezvyknu .
a nakonec, je něco, co na tom chatu říkali, někde k sehnání, že bych si to přečetla, nebo by jste měly to srdéčko a něco pěkného by jste sem napsaly? (kterej smajlík je jako "psí oči" ? )
pak tady byla zmínka o fousech. taky se mi moc nelíbí. pokud člověka neznám od narození s fousama, tak si na ně nikdy nezvyknu .
a nakonec, je něco, co na tom chatu říkali, někde k sehnání, že bych si to přečetla, nebo by jste měly to srdéčko a něco pěkného by jste sem napsaly? (kterej smajlík je jako "psí oči" ? )
52martina napsal:trošku jsem se podívala zpět a tam jste probíraly jeho zuby. tam mně to přijde tak nějak roztomilý (a to je co říct, páč já nesnášim nesrovnalosti (což je jedna z nejhroznějších vlastností )) a ještě když se k tomu přidá jeho hlas, jak mluví a jak se u toho hýbe. nemam slov . už jen tim je mi sympatickej
ja ten prepis mam, tak ti to poslem cez msg na MS dobre? ale len zopar otazok tam bolo dobrych inak sa pytali stale to iste co aj vsade inde... a odpovedal len Jeff (a raz Pierre), aj ked pisal ze su tam vsetci piati...
Baruuu aj me to posli ! sem ten chat projela no
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
inak ma strasne stve ze ked je nejaky chat so Simple Plan tak David nikdy nic nepise!!!!! lenoch!
Baru, prosím, prosím...smutně koukám
Katík- SP member
-
Děkujuuu
Katík- SP member
-
Jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé to si ani nezasloužím
Katík- SP member
-
Barča napsal:inak ma strasne stve ze ked je nejaky chat so Simple Plan tak David nikdy nic nepise!!!!! lenoch!
David si jednou zranil zápěstí a proto taky nepíše žádný blogy ani tak...
to mu přece musíš prominout
Domulka napsal:Barča napsal:inak ma strasne stve ze ked je nejaky chat so Simple Plan tak David nikdy nic nepise!!!!! lenoch!
David si jednou zranil zápěstí a proto taky nepíše žádný blogy ani tak...
to mu přece musíš prominout
To je ale hloupá výmluva
Katík- SP member
-
ale to viete ze ja mu odpustim vsetko ale pri vlogoch zapastia nepotrebuje a aj tak ziadne nenataca... ja si skor myslim, ze keby sa on dostal k pocitacu, tak by sa mu podarilo odinstalovat internet, a to celosvetovo tak sa ho k tomu proste boja pustit (sry zlato )
prave si pozeram tie fotky co dneska Domča pridala a musim povedal ze toto je ta najskaredsia fotka Davida aku som kedy videla
prave si pozeram tie fotky co dneska Domča pridala a musim povedal ze toto je ta najskaredsia fotka Davida aku som kedy videla
Barča napsal: ja si skor myslim, ze keby sa on dostal k pocitacu, tak by sa mu podarilo odinstalovat internet, a to celosvetovo
*cracks up* :D:D
lol,
tak teď's mě fakt dostala
Barča napsal:ale to viete ze ja mu odpustim vsetko ale pri vlogoch zapastia nepotrebuje a aj tak ziadne nenataca... ja si skor myslim, ze keby sa on dostal k pocitacu, tak by sa mu podarilo odinstalovat internet, a to celosvetovo tak sa ho k tomu proste boja pustit (sry zlato )
tak tady teda nevím o kom měl vlastně v tom chatu Jeff vyprávět že jsou jako zombie fans nebo Davy ...
tsííí to je děsná fotka
Katík- SP member
-
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: