zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: zlatíško
tady v tomto videu jedna holka napodobuje Daviho jak blbnul v hotelovém pokoji a podoba(hlavně hlasově je velmi pohobná)
https://www.youtube.com/watch?v=XXWbcRn84IA
Gela napsal:Err...Ty jsi hrozná..Víš jak jsem líná to psát ? XD
No tak dobře..Prostě mi kámoška vyprávěla jak tam na ně čekaly pak před halou, tak že prej kluci přišli a David jen tak z prdele vzal ňákou holku do náručí xD Prostě jí zvedl a ta holka že prej nechápala, civěla na něj furt, nic neříkala ne.. XD A on pak aby to nebylo málo vytáhl trsátko a strčil jí ho do ruky XD Holčina že prej na to trsátko asi minutu jenom zírala a pak omdlela Chudák Dave prej nevěděl co s ní, tak jí opatrně položil na zem a všichni jí tam křísili XD A když se probrala a viděla Davida tak to s ní zas málem seklo
Jako..Já bych taky asi omdlela tyve XD
to akoze fakt??? a kde pred halou tam toho Davida akoze stretli???
Pet, tie videa su skvele!!!
Barča napsal:Gela napsal:Err...Ty jsi hrozná..Víš jak jsem líná to psát ? XD
No tak dobře..Prostě mi kámoška vyprávěla jak tam na ně čekaly pak před halou, tak že prej kluci přišli a David jen tak z prdele vzal ňákou holku do náručí xD Prostě jí zvedl a ta holka že prej nechápala, civěla na něj furt, nic neříkala ne.. XD A on pak aby to nebylo málo vytáhl trsátko a strčil jí ho do ruky XD Holčina že prej na to trsátko asi minutu jenom zírala a pak omdlela Chudák Dave prej nevěděl co s ní, tak jí opatrně položil na zem a všichni jí tam křísili XD A když se probrala a viděla Davida tak to s ní zas málem seklo
Jezis ta se maaaa!!!!
To kdyby se mi nekdy stalo tak sem nejstastnejsi (skoda ze Sebik neni takovej blazen jako Dave, ten by to asi nikdy neudelal )
To kdyby se mi nekdy stalo tak sem nejstastnejsi (skoda ze Sebik neni takovej blazen jako Dave, ten by to asi nikdy neudelal )
Já nevím kde, ale prostě pak po koncertě, když si čekaly na podpisy no xDBarča napsal:Gela napsal:Err...Ty jsi hrozná..Víš jak jsem líná to psát ? XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
tak to neviem lebo tam bola taka bariera medzi nami a chlapcami.. ale inak nedivim sa jej ze omdlela, ja by som asi tiez kebyze sa mi hento stane
Já fakt nevím, nebyla jsem tam..Ale mohlo to být zajmavý..
Gela- SP beginner
Pet napsal:tady v tomto videu jedna holka napodobuje Daviho jak blbnul v hotelovém pokoji a podoba(hlavně hlasově je velmi pohobná)
tyjo uplná podoba až na to že Davy měl ty zebřičkovaný trencle
Přesně <3Fabiola napsal:miluju Avril a SP dohromady
http://uk.youtube.com/watch?v=BRwHc3HDXk8
Gela- SP beginner
Tak to ta holka musela mít super zážitek z koncertu SP
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Jé Davi!!!! * šleh ho*....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ty jooo.. to se fakt měla ta holka:o)) jako my sme na ně s kámoškou po koncertě čekali asi hodinu a čtvrt a pak sme to vzdaly, protože sme si myslely, že už nepřijdou... a my se pak dozvěděli, že asi za 10 minut, co sme odešli přišli... no bych fakt chcípla..!
Jj kámoška říkala že přišli po hodině a půl..Ježiši..To bych asi zešílela kdybych je takhle těsně minula.. XD
Gela- SP beginner
Kdo si pocka ten se docka ... vid Baru? Díííííky bohu ze sme nejeli tim vlakem o pul 1 a zustali az do 5 !! sice sme pak sedeli v herne jak bukvy ale stalo to za to
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
já bych tam taky zůstala noo ale kámošce se už nějak chtělo domů a hlavně sme museli pak jít do školy, takže to bylo naprosto super
My taky už musely jít, Fab jel vlak no.. Ale třeba zůstanem na BT čekat..Že Fab XD
Gela- SP beginner
já jsem musela jít hned na tramvaj taky bych tam na kluky čekala ale rodiče už tam na mě čekali a nechtělo se mi jet noční tramvají ... co jela až kolem půl dvanácté ...
taky sem se musela pakovat hned po koncete, cekal tam na nas kamoscin tatinek ... skoda, ale priste urcite!!! to si tam proste pockam treba do rana!!
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 34 z 40
Povolení tohoto fóra: