When I´m Gone - music video
+15
ericka
Kikishek :P
Basmen
Kaczenka
ifuska19
Kokos(ka)
Katík
Barča
Pet
ArfieSP
Domulka
Kitty
Michelinek
janca2400
52martina
19 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
When I´m Gone - music video
Tak co? Jak se vám líbí? Podle mě je to dobře udělanej klip, kterej má nápad .
P.S.: Pata jsem viděla hned napoprvé a chudák Chuck to schytal .
P.S.: Pata jsem viděla hned napoprvé a chudák Chuck to schytal .
Re: When I´m Gone - music video
Je to pecka hrozně se mi to líbí a je to fakt super nápad.......když sem se na to divala poprví taks em uplně čuměla na to z otevřenou pusou
taky sem hned pata našla
taky sem hned pata našla
Jo bájový jak ho ta holka neustále všude vidí mazec mě se líbí ty efekty jak mávaj těma kytarama takový ty kouře jak to dělá a potom ty fleky!!! Klukům to všem sluší akorát Pie má slušný háro!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
je to upe SUPER!!! napřed jak jsem viděla jenom tu ukázku tak sem z toho byla sklamaná ale je to bomba! Jo Pata sem taky poznala hned a chudášek Chuckíšeeeeek dostal perdu od Sebba! tak nevim esi mám být na straně Seba nebo Chucka prostě chudák Chuck ale dobře mu tak
JO!!! bydlí až v kanadě ne to ja jenom sem nevěděla jakou připomínku napsat aby to bylo špatně pro Chucka to už neřeŽ
Neřež Marťa to řezat nebude asi já bych spíš řekla neřeš... Mě někdo bude něco říkat za pár chlupů
Michelinek- SP member
-
Víte co mi taky došlo? Že v tom klipu hraje hlavní roli slečna, která má hnědé vlasy...!!! Ty jooo žádná zmalovaná bloncka neinteligentní. Supeeer
Michelinek- SP member
-
Jj vlastně jo!!! Tak to netušim Marťo se jí zeptej
Michelinek- SP member
-
Nevím, jestli jsem to správně chytla, ale tady je má odpověď:
"Ta bruneta", co hraje v I'm Just A Kid (IJAK) se jmenuje Eliza Dushku (herečka), a hrála třeba ve filmu Z nuly hrdinou (což je film, podle kterého je natočeno IJAK), nebo v Buffy, přemožitelce upírů, či Angelovi..
"Ta bruneta", co hraje v I'm Just A Kid (IJAK) se jmenuje Eliza Dushku (herečka), a hrála třeba ve filmu Z nuly hrdinou (což je film, podle kterého je natočeno IJAK), nebo v Buffy, přemožitelce upírů, či Angelovi..
no já právě myslela tu druhou (tu z IJAK znám), ale díky za vyčerpávající odpověď a zajímavou. jsem nevěděla, že to bylo natočeno podle filmu.
Neboj se zjistí a na tu herečku už si vzpomínám. Sem žrala seriál o Buffy a tohle byla ta druhá přemožitelka upírů To je tak dávno, kdy sem na to koukala, ale nej byl herec myslim, že se jmenuje Seth Green ( ten malej zrzek- upe hustej herec!)
Michelinek- SP member
-
klip
nooo klip je fakt uzasny fakt im vysiel. svetove efekty .. a nech je ta brunetka ktokolvek ma bohovske stastie ze hra v ich klipe aj ja ceeem
ArfieSP- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 06. 12. 07
tak pokud byste si chtěli zazpívat When I'm gone tak tady je karaoke verze https://www.youtube.com/watch?v=eS346qQm-cI&feature=related
a tady je ještě Welcome To My Life https://www.youtube.com/watch?v=b-GreacJcFE&feature=related
a tady je ještě Welcome To My Life https://www.youtube.com/watch?v=b-GreacJcFE&feature=related
ľudia ani neviete čo som si teraz prežila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klikla som na ten odkaz od Kitty a nabehlo mi youtube, ale to video len tak divne blikalo a vôbec sa nedalo spustiť ani nehralo... tak si hovorím, blbé video... lenže potom som zistila, že mi nejdú spustiť vôbec žiadne videá z youtube kdekoľvek na nete!!!!!!!! bola som úplne zúfalá, tak som sa cez ajsko radila s kamarátom ale sme to nevedeli opraviť, a on mi hovorí že veď to youtube nie je životne dôležité..... chápete to????? že nie je životne dôležité!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ako pre koho že? pre nás SP fans, vlogy, videá, rohovory.... nevedela som si s tým vôbec rady, bola som úplne zúfalá, nainštalovala som si aj operu a ani na nej to nešlo.... ale potom sa mi to podarilo to nejako nakoniec spustiť a už mi youtube frčí, ale poviem vám, ešte stále mám z toho takú divnú náladu a som sa ešte úplne nespamatala....
k tomu karaoke, je to super, ale zase som sa raz utvrdila v tom že spevák by zo mňa nebol
k tomu karaoke, je to super, ale zase som sa raz utvrdila v tom že spevák by zo mňa nebol
Barčo, podle toho jak jsem to četla jsem se lekla že ti to pořád nejde.. no to je ale fajn, že už to jde. já bych si život bez youtube nedokázala ani představit
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
a ono to má ešte pokračovanie jak som z toho bola večer taká rozhodená, tak som mala potom hroznú nočnú moru, snívalo sa mi, že mi naši vliezli do počítača a pozerali si všetky fotky SP čo mám, a čítali si moje príspevky na fóre, a boli na mňa strašne naštvaní že toľko času trávim na nete kvôli SP, a chceli mi všetko z toho počítača vymazať!!!!!!!!!!! a ja som sa bála že mi ešte bohviečo urobia a zakážu... bolo to fakt hrozné
to jsou teda sny! ale to by rodice neudelali ne? ja bych je zabila
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ja dúfam že nie ale vieš ako to v snoch býva, všetko tam je prehnané a zdá byť horšie ako to reálne môže byť
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 1 z 6
Povolení tohoto fóra: