fotky & obrázky
+17
mišule
Guiltylka
Noglues
Domulka
Kamča
Kaczenka
green_face
Kokos(ka)
ifuska19
Barča
Katík
Berkana
52martina
Pet
janca2400
Michelinek
Kitty
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 13 z 23
Strana 13 z 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: fotky & obrázky
Děkuju ale závidim Davidovi, že má ten plakát vytisklej a má lihovku To bych se potom vyřádila
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
budeš mať príležitosť v Prahe na tej hale určo nejaký plagát bude vyvesený a aspoň si skrátiš to čakanie na začiatok
Dobře já ho zkrášlim, sundáme ho a hodíme ho klukům
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
budú mať na nás peknú pamiatku
stavím sa že im to žiadni iní fanúšikovia v inej krajine zatiaľ nespravili... by sme boli originálni len ktovie čo by si o nás potom mysleli...
stavím sa že im to žiadni iní fanúšikovia v inej krajine zatiaľ nespravili... by sme boli originálni len ktovie čo by si o nás potom mysleli...
Kamča- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 32
Registration date : 19. 02. 08
Doost dobrá fotka
Kamča- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 32
Registration date : 19. 02. 08
Jeste sme se o tom bavili ze bysme meli neco vymyslet.. a ono to prislo tak samo superBarča napsal:budú mať na nás peknú pamiatku
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
nebo spíš spáleniny bych řekla má asi ňákej sprej na ty spáleniny jak je víte? ale je to pravda ... bůhví co to má
ehm ... zatím jsem ji na ICQ nepřistihla online páč byla pořád zanepráděná apod. bůhví co tam dělala
tak se s váma zase na pár dnů loučím....ale už vidím, že tu v pondělí budu oxidovat a zároveň vám musím oznámit, že mě na koncertě s největší pravděpodobností neuvidíte
coooooooooooo????? jakto???ifuska19 napsal:tak se s váma zase na pár dnů loučím....ale už vidím, že tu v pondělí budu oxidovat a zároveň vám musím oznámit, že mě na koncertě s největší pravděpodobností neuvidíte
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ifuska19 napsal:tak se s váma zase na pár dnů loučím....ale už vidím, že tu v pondělí budu oxidovat a zároveň vám musím oznámit, že mě na koncertě s největší pravděpodobností neuvidíte
coooo? neeeeeeeeeeeeeee proč jako nebudeš na koncertěěě? vždyť Davy bude smutnej že nebudeš stát v první řadě a celej koncert koukat na něho
Strana 13 z 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 13 z 23
Povolení tohoto fóra: