Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 10 z 33
Strana 10 z 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Re: Sebík
Pet napsal:Je tam tááááááááááááááááááááák sladkej
ale bacha dievčatá!!! sladké škodí na zuby!!! aby ste potom nemuseli k zubárovi...
Barčo válím se tu po stole
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Barčo, ty teda válíš! Ale nebooj, na zubaře to snad nebude
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
to se máš...já tam musim každej půlrok kvůli rovnátkám...jsem si uvědomila, že jsem se měla objednat na leden. to asi už nestíhám
Jéé já taky měla rovnátka, ale už tak 2 roky je nemám a taky se k zubaři objednávám každýho půl roku a zatim to bylo pokaždý dobrý a nic mi nedělala
Katík- SP member
-
a tak já tam už od střední nechodím pravidelně jednou za dva roky a dycky pohoda....ale teď už bych se asi měla bát a hlavně už dávno sem se měla objednat na trhání osmiček....teda spíš na vyřezání děs, k zubaři to je jak jít na smrt
ifuska19 napsal:a tak já tam už od střední nechodím pravidelně jednou za dva roky a dycky pohoda....ale teď už bych se asi měla bát a hlavně už dávno sem se měla objednat na trhání osmiček....teda spíš na vyřezání děs, k zubaři to je jak jít na smrt
presne to isté čaká aj mňa!!!!!!!! rezanie osmičiek... ale ja som sraľo, ja tam asi nepôjdem.. ja sa tiež zubárky bojím viac ako smrti, už len keď sa mi chce len pozrieť do úst, tak to ma musia traja držať aby som im odtiaľ nezdrhla... ja vždy začnem strašne hysáčiť a plakať a keď odtiaľ idem tak vyzerám akoby mi bohviečo robili...
heh.. ja nesnasim zubare uplne moc!!! brrr kdyz vidim(slysim) tu reklamu jak tam vrtaj ty zuby pak tam stouraj neco.. tak minim umrit...zacpu usi a zpivam si a stastne se zubarovi vyhybam.. kdyz nam prisla naposled pozvanka tak sme se nedostavili a uz nechodi
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
to jako fakt?? tak to je mazec ale bez toho to fakt nejde!!!! ten zvuk je uplne hroznej
Kokos(ka)- SP member
-
No já má zubaře docela ráda, nikdy mi nic nedělá
Katík- SP member
-
Tak na mě je ta ludra zasedlá ještě rovnátka do toho ...ona je uplně nechutná ta zubařka ja ju nesnáším ona vždycky si položí ty svoje špeky skoro až na mě no nechutný prostě
No fuuuj to je hnus, to ti fakt nezávidim takovou návštěvu zubákajanca2400 napsal:Tak na mě je ta ludra zasedlá ještě rovnátka do toho ...ona je uplně nechutná ta zubařka ja ju nesnáším ona vždycky si položí ty svoje špeky skoro až na mě no nechutný prostě
Katík- SP member
-
jo je to hrozný vždycky JA bych ju vraždila vždycky ona je tak na demnou a ja se jí vždycky dívam tak vraždivě do očí...se divím že ju i ten muj pohled nezabije
Bezva, když o tom tak mluvíte, tak já jdu na rovnátka zítra Ale už je nemám rok
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Hej dobře my, tady má nebo měl snad každej rovnátka
Katík- SP member
-
Ja ne!! ja mam zuby po babicce
Kokos(ka)- SP member
-
já ne... teda aspoň ne ty napevno. jenom ty na noc nasazovací stály za prd, vždycky ráno sem je lovila pod postelí, protže sem je v noci plivala ale jinak ze zubaře mam taky šílenou hrůzu.. loni o prázdniny jsem si nechávala bělit zuby a byla sem tam v jednom kuse... hrůůůza a jak to bolelo!!
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
Já mám už rok a půl napevno rovnátka a už bez nich nemůžu žít a návště zubáka v Táboře každej měsíc je mazec vždycky vlítne do ordinace a povídá,, á dobrý den jak se máme, otevřeme pusu, hmm skousnem si ..."
me vzdycky zajimalo jak se to dela.. jako to beleni zubu ..Berkana napsal:já ne... teda aspoň ne ty napevno. jenom ty na noc nasazovací stály za prd, vždycky ráno sem je lovila pod postelí, protže sem je v noci plivala ale jinak ze zubaře mam taky šílenou hrůzu.. loni o prázdniny jsem si nechávala bělit zuby a byla sem tam v jednom kuse... hrůůůza a jak to bolelo!!
Kokos(ka)- SP member
-
Němeček co? to je borec k tomu chodim takyyyPet napsal:Já mám už rok a půl napevno rovnátka a už bez nich nemůžu žít a návště zubáka v Táboře každej měsíc je mazec vždycky vlítne do ordinace a povídá,, á dobrý den jak se máme, otevřeme pusu, hmm skousnem si ..."
Katík- SP member
-
bělění zubů? no ono je několik způsobů.. mě konkrétně udělali odlitky zubů a udělali mi z nich takový silikonový formičky který sem plnila gelem s peroxidem a přes noc sem s tim spala... takhle to nevypadá že by na tom něco mělo bolet.. ale vlastně ten peroxid ti to jakoby vyžírá.. takže druhej den ráno to byla vždycky síla...
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
fíha... a jak dlouho to vydrzi ?? jako bily zuby
EDIT: jeste sem chtela rict.. jesi ste videli novinku na sp.com... jak tam Seb picha do Pierra jesi spi.. Are you sleeping! to je bozi
EDIT: jeste sem chtela rict.. jesi ste videli novinku na sp.com... jak tam Seb picha do Pierra jesi spi.. Are you sleeping! to je bozi
Naposledy upravil dne Mon Feb 11, 2008 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Kokos(ka)- SP member
-
Strana 10 z 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Strana 10 z 33
Povolení tohoto fóra: