Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 27 z 33
Strana 27 z 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Re: Sebík
Taky sem to chtěla říct, že ten chlapík tam vypadá jako teplej
Jo a jinak to odpoledne si musíme zopakovat
Jo a jinak to odpoledne si musíme zopakovat
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Ňunínek
Katík- SP member
-
Fabiola napsal:haha,lev off topic,nesnášim rusko
myslíš v hokeji????
ona kanada prohrála???????????????? aaaaa zas*aní rusácííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!
ještě jsem si včera řikala jak je to dobře že kanada vyhrála nad švédskem aby jim to oplatili za nás
to nemyslíte vážně.. vždyt naposled ještě vyhrávala..Kitty napsal:Fabiola napsal:haha,lev off topic,nesnášim rusko
myslíš v hokeji????
ona kanada prohrála???????????????? aaaaa zas*aní rusácííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!
ještě jsem si včera řikala jak je to dobře že kanada vyhrála nad švédskem aby jim to oplatili za nás
mna to mrzi ze vsade kam pridem nadavaju na rusov... ja som sa nedivala takze neviem ako hrali, ale som zapocula ze rusi neboli prvi uz 15 rokov a kanada predsa vyhrala minuly rok tak to tym rusom aj celkom doprajem...
Barča napsal:mna to mrzi ze vsade kam pridem nadavaju na rusov... ja som sa nedivala takze neviem ako hrali, ale som zapocula ze rusi neboli prvi uz 15 rokov a kanada predsa vyhrala minuly rok tak to tym rusom aj celkom doprajem...
no jo ale kanada to mohla vyhrát z jednoho důvodu, že to bylo u nich doma v kanadě ... tak nesplnili očekávání mno ...
Já sem se na to koukala byl to drsnej mač, ale rusáci i přes to že v jednu chvíli prohrávali 4:2, tak to těsně před koncem vyrovnali a v prodloužení to dopadlo takhle... náš učitel řikal, že se mu víc líbí technicky ten ruskej hokej i páč Kanadani si prej o sobě moc myslej a hrajou to nák moc sebevědomě nebo co to řikal..
Difnej učitel....
Katík- SP member
-
To mi připomněla jak jsme vyhráli MS 2005 - porazili jsme Kanadu,a pak přijela v červnu Avril do Prahy,a byla úplně divná... mě tehdy napadlo,že je na nás možná nasraná,haha no i když těžko říct,jestli věděla,kde vůbec je když nás přivítala "Hello Vienna" neee,joke kids myslím,že byla zmatená.. den předtím prý vystupovala ve Vídni takže tak asi.. ale vtipné to bylo,budu si to pamatovat do smrti..
Ďáblík Sebík
Katík- SP member
-
a kde ma rohýýý ?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08