Sebík
+30
Kikishka
ninin
Noglues
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
Domulka
Lu_cy
Gela
Fabiola
Sarunk4
green_face
Guiltylka
Kaczenka
monuli
Kokos(ka)
ifuska19
xxLucinkaxx
2Lidunka2
Barča
pat
52martina
xTRUTHx
Berkana
janca2400
Katík
Michelinek
Kitty
Pet
34 posters
Strana 30 z 33
Strana 30 z 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Re: Sebík
Tak sme si to připomněli
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Já jsem si rozbila muj nejoblíbenější hrneček.....
Katík- SP member
-
jak se ti to povedlo ?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
No když řekli, že LP jsou druhý tak to se mnou tak škublo že hrneček už letěl.... a je KO...
Katík- SP member
-
aha tak to je zlýý
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Blbý US5
Katík- SP member
-
Děkujem
Katík- SP member
-
52martina napsal:To je krásný, jak to prožíváte .
ty seš hrozná!!! my z toho máme takový trauma a ty si z nás děláš blbce
ifuska19 napsal:Linkiny sem kdysi hodně poslouchala, ale pak se to nějak vytratilo
a proč všichni říkaj "Linkini" nebo "Simplíci" ??? to je tak hnusný!! tyhle zkráceniny nesnáším
Kitty napsal:ifuska19 napsal:Linkiny sem kdysi hodně poslouchala, ale pak se to nějak vytratilo
a proč všichni říkaj "Linkini" nebo "Simplíci" ??? to je tak hnusný!! tyhle zkráceniny nesnáším
hnusny?? dyt to nikdo nemysli hnusne, ja to taky rikam, a proste jen proto ze je to kratsi...
Guiltylka napsal:Kitty napsal:ifuska19 napsal:Linkiny sem kdysi hodně poslouchala, ale pak se to nějak vytratilo
hnusny?? dyt to nikdo nemysli hnusne, ja to taky rikam, a proste jen proto ze je to kratsi...
jj..ja to vlastne taky nekdy rikam ale nemyslim to spatne ..co je na tom tak hnusnyho?
Hanča napsal:Guiltylka napsal:Kitty napsal:ifuska19 napsal:Linkiny sem kdysi hodně poslouchala, ale pak se to nějak vytratilo
jj..ja to vlastne taky nekdy rikam ale nemyslim to spatne ..co je na tom tak hnusnyho?
prostě nemám to ráda ...
ja som bola kedysi na "simlpíkov" uplne alergicka ale pocujem to zo vsetkych stran tak uz som si zvykla... a linkini, talenti, ellioti atd pouzivam
Barča napsal:ja som bola kedysi na "simlpíkov" uplne alergicka ale pocujem to zo vsetkych stran tak uz som si zvykla... a linkini, talenti, ellioti atd pouzivam
Mně to taky přijde uplně normální
Katík- SP member
-
[quote="Katík"]
když se řekne simplíci,tak mi to přijde taky takový divný,ale když se třeba řekne elioti nebo linkini tak mi to přijde normální a nevím proč,asi jsem nějaká divná
Barča napsal:ja som bola kedysi na "simlpíkov" uplne alergicka ale pocujem to zo vsetkych stran tak uz som si zvykla... a linkini, talenti, ellioti atd pouzivam
když se řekne simplíci,tak mi to přijde taky takový divný,ale když se třeba řekne elioti nebo linkini tak mi to přijde normální a nevím proč,asi jsem nějaká divná
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
linkini mi teda přijdou uplně normální, protože vím, že i ti největší LP fanoušci jim tak říkají.. myslim, že je to eště v celku normální..
ale simplíci mi přijde jako už fakt vrchol. vždycky jsem to nesnášela a nesnášet budu.
jinak - bari, ty říkáš EM ellioti??? já jim zas říkám minoři ("majnoři").. asi sem už magor..
ale simplíci mi přijde jako už fakt vrchol. vždycky jsem to nesnášela a nesnášet budu.
jinak - bari, ty říkáš EM ellioti??? já jim zas říkám minoři ("majnoři").. asi sem už magor..
jo kdyz nekdo rika simplici tak je to celkem blby..ale linkini rikam porad. a jak taky rikam ellioti domi ale jako minoři =) to je originalni
Linkiny má myslim takhle zažitý skoro každej
Katík- SP member
-
jj ja taky rikam Linkini....to uz je proste ze zvyku...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Domulka napsal:linkini mi teda přijdou uplně normální, protože vím, že i ti největší LP fanoušci jim tak říkají.. myslim, že je to eště v celku normální..
fakt minori???? to pocujem prvy krat ale zase si originalna
hmm simplíci tak to je ještě v pohodě, ale ti moji hrozně pubertální spolužáci (já vím že jsem taky ale nejsem tak moc švihlá tou pubertou jako oni, by se z toho fakt jeden vokotil ) jím říkalí jak jinak než "plínky"
všichni se u toho řehní ale není to vtipný ani trošku ... to je tak stejně debilní jak kdyby LP říkali "PARKováci" chjoooo už abych byla ze základky pryč
všichni se u toho řehní ale není to vtipný ani trošku ... to je tak stejně debilní jak kdyby LP říkali "PARKováci" chjoooo už abych byla ze základky pryč
Jj u nás jsou to taky plínky...
Katík- SP member
-
Strana 30 z 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Strana 30 z 33
Povolení tohoto fóra: