R. I. P. Heath Ledger
+15
Barča
Katík
Kaczenka
Guiltylka
monuli
ifuska19
Kokos(ka)
2Lidunka2
pat
Michelinek
Pet
janca2400
Kitty
Berkana
52martina
19 posters
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: R. I. P. Heath Ledger
to teda ani mne by sa dobrovoľne nechcelo.. len niekto možno tie lieky brať musí...
Barča napsal:kamarátka čo študuje medinu mi hovorila že raz mala v rukách lieky čo mali vo "vedľajších účinkoch" napísané: smrť by som sa asi bála také niečo brať
Vedlejsi ucinky smrt!???!!!???!!! Ty blaho! to by me zajimalo na jakou nemoc jsou... nevis? No, asi bych si netroufla je vzit, mozna kdybych mela nejakou smrtelnou nemoc (rakovinu nebo tak), to by mi uz asi bylo jedno na co umru...
Já radši s práškama nijak neexperimentuju když nemusim a je to nejlepší.. ale taky si na nich dycky študuju, jestli se s nima dá předávkovat..
já je neštu, páč je tam na mě moc textu ale bylo to zrovna napsaný na krabičce skoro všude
jj taky to nectu.. ale tak neberu zadny a hlavne ne ve velkym nozstvi co by mi nejak ublizili.. snad
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Guiltylka napsal:Vedlejsi ucinky smrt!???!!!???!!! Ty blaho! to by me zajimalo na jakou nemoc jsou... nevis? No, asi bych si netroufla je vzit, mozna kdybych mela nejakou smrtelnou nemoc (rakovinu nebo tak), to by mi uz asi bylo jedno na co umru...
to neviem na čo to bolo
ja ten papier tiež nečítam lebo by ma to tiež len vystrašilo, majú tam napísaných milión vedľajších účinkov a aj tak sa väčšinou žiaden neprejaví...
Ale co..eště se mi nestalo, že bych byla 1 z 1000, u kterýho se projevjej vedlejší účinky tak je to dobrý
to je dobře, můj nejoblíbenější film s ním už byl-příběh rytíře. No a pak bude ještě zkrocená hora a 10 důvodů proč tě nenávidím.
Přesně a protože bráchovi se děsně líbí novej Batman, tak jsem ho za necelej týden viděla už dvakrát. A řeknu vám, že jeho podání Jokera se neokouká .
hej brácha dostal pod stormek taky DVD batman-temný rytíř. on to ještě neviděl a já už asi tak 3krát já teďkom úplně šílím já se čučím pořád na obrázky jeho a sleduju různý videa.
popravdě on to viděl před Vánoci snad už milionkrát , ale prostě musel mít originál. Což tak trošku chápu.
no joo ja uz se hrozne tesim na tu Zkrocenou horu..jsem to porad jeste nevidela
a pred vcerem jsem se divala na 10 duvodu proc te nenavidim =))
a pred vcerem jsem se divala na 10 duvodu proc te nenavidim =))
na tu Zkrocenou horu se taky tesim....ja uz to sice videla,ale podivam se znova,fakt to stoji zato...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
veronika-veve napsal:já taky neviděla zkrocenou horu. se těším ale chci i vidět casanovu
jo toho uz jsem videla ale moc si to nepamatuju
tak toho ja sem nevidela...a budou to davat..?
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Povolení tohoto fóra: