Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
+21
Gela
Domulka
mišule
Noglues
Guiltylka
Kaczenka
ifuska19
Kokos(ka)
xxLucinkaxx
pat
2Lidunka2
Katík
janca2400
Berkana
Barča
52martina
Pet
Michelinek
xTRUTHx
Wendy
Kitty
25 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 18 z 25
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
Baru ja te totiz poverim ! vyrobis si neco dlouhéého aby to bylo videt :D a pak tam s tim budes mavat a mi uz k tobe dojdem ne sranda.. ale chce to neco abysme vedeli kde prave jsi ! chnápes?? kdyz ja se to pokusim nejak udelat abych tam byla driv!! mozna abysme jeli sami bez maminy!! kazdopadne pokud pojedem s maminou tak vyjizdime v 1 ze znojma... coz znamena tak 3-4h ....
ty vyjíždíš v 10:30 ?? jesi pojedem bez, tak se mrknu jesi bysme se nemohli na tu 10:30 dopravit do brna a jet s tebou tim busem... to je student agency taky??
ty vyjíždíš v 10:30 ?? jesi pojedem bez, tak se mrknu jesi bysme se nemohli na tu 10:30 dopravit do brna a jet s tebou tim busem... to je student agency taky??
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:Baru ja te totiz poverim ! vyrobis si neco dlouhéého aby to bylo videt :D a pak tam s tim budes mavat a mi uz k tobe dojdem ne sranda.. ale chce to neco abysme vedeli kde prave jsi ! chnápes?? kdyz ja se to pokusim nejak udelat abych tam byla driv!! mozna abysme jeli sami bez maminy!! kazdopadne pokud pojedem s maminou tak vyjizdime v 1 ze znojma... coz znamena tak 3-4h ....
no my asi budeme mať niečo z RM street teamu, takže ma bude vidno zďaleka
si možme vymeniť mobily aby sme sa poprípade vedeli nájsť
to by bolo super keby si mohla ísť tým busom!!!! aj kamarátka so segrou ním asi pojdu, bo on ide z bratislavy. jj je to SA, žltý
noooo nevim mati rekla ze nas samotny nepusti.. ale kdyz ji reknu ze se sejdu s vama uz v brne a ze pojedem spolu a ze zpet taky, tak povoli
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:noooo nevim mati rekla ze nas samotny nepusti.. ale kdyz ji reknu ze se sejdu s vama uz v brne a ze pojedem spolu a ze zpet taky, tak povoli
ja by som šla s vami z brna rada ale vieš ako ja idem - skoro ráno tam, a o 5.15 naspäť, a to by u nej asi neprešlo..
Tak už jenom 25 dní
Naposledy upravil mišule dne Fri Apr 04, 2008 10:47 pm, celkově upraveno 1 krát
mišule- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 02. 04. 08
Musime posilovat abychom se dostali co nejvic dopredu
mišule- SP newbie
-
LOOOL ta animacka co mas jak tam nahani tu kravu!! to je masakr.. tu neznaaam!
Barča -> tak ona by nijak nezistila jesi tam jste bo ne ale zpet uz bysme jeli spolu chápes
Barča -> tak ona by nijak nezistila jesi tam jste bo ne ale zpet uz bysme jeli spolu chápes
Kokos(ka)- SP member
-
Njn prostě puberťáci až do smrti
mišule- SP newbie
-
Právě proto je máme rádi
mišule- SP newbie
-
uz jenom 16 dni
mišule- SP newbie
-
neboj to zvladnes, to je jeste dlouha dobaKitty napsal:wooow a já ještě ani nepsala dopis .. super mno
mišule- SP newbie
-
dneska se mi o koncertu zdálo .. ale jako já mám takový pomatený sny to bylo že byla hala a vzadu byly místa na sezení (ale byla to poměrně malá hala) a všichni se nacpali tam ... já jsem seděla u Janči, Kajuš a Barči a najednou sem se rozběhla rychle z toho mího místa (nechala jsem tam věci .. bundu i foťák) a běžela jsem uplně dopředu ... měla jsem upe supr místo a teďka uplná vlna ostatních lidí se na mě hrnula fakt prča mno a potom mě Janča, Barča a Kajuš dohnaly a koncert začal hned SP ani tam nebyli Ellioti ... ale bylo to super pak sme tam pařily a mě sralo že sem si nechala foťák a bundu tam na tom místě a byla mi zima .. probudila jsem se a byla mi zima páč peřinu jsem měla na zemi tak dobrý mno
no, zajimavy... Taky mivam hodne pomateny sny, ale o koncerte se mi jeste nezdalo... ale doufam ze brzo bude
Taky někdy mám pomatený sny ale už asi 14 dní se mi nic nezdálo
Mě se střídaji sny o koncertě a o ....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jééé ja som bola v Kittinom sne a ešte k tomu na koncíku ale Ellioti by mi tak chýbali, na nich sa tiež moc teším
Katí, neviem čo si mám myslieť o tých "..."
Katí, neviem čo si mám myslieť o tých "..."
posílal někdo sms na tu soutěž? bo mně to nejde odeslat a lístky prý nejsou nebo co já tam ale cíííííííííí
ty nemáš? kdyby ne, tak mě asi jeden "bude přebejvat" takže........
ha, mně to teď barča psala na myspace byla bych ti moc vděčná.....já si ten lístek pokusím koupit příští týden, až přijedu ze školy, když tak spolíhám na tebe
Jj jasně kdybys ho nesehnala, tak já ho snad mit budu, když mi ho ty lamky do tý doby pošlou..
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 18 z 25
Povolení tohoto fóra: