Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
+21
Gela
Domulka
mišule
Noglues
Guiltylka
Kaczenka
ifuska19
Kokos(ka)
xxLucinkaxx
pat
2Lidunka2
Katík
janca2400
Berkana
Barča
52martina
Pet
Michelinek
xTRUTHx
Wendy
Kitty
25 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 19 z 25
Strana 19 z 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
Moje mama mi vyhrozuje, ze prej nikam nepojedu
mišule- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 02. 04. 08
Moje ne páč moc dobře ví, že by bylo přinejmenšim doma hooodně velký dusno a peklo a dost dlouho bych s ní nepromluvila!!!! naštěstí je to v klídku..
ha, mám ho jako ten lístek dneska sem na ipunku četla, že příští týden už nemusí být, tak sem hned naklusala a bude nějak sraz nebo tak něco? abych tam nejela sama
Jj sraz je na václaváku u koně ve 12.00 před koncertem.. je to na stránkách.. akorát nwm jestli se tam dostanu no..
Ja to na ten sraz nejspis nestihnu... v praze budu tak ve dve spis az ve tri... ale tak se uvidime pred halou, ne?
ja to taky tak brzy nestihnu
mišule- SP newbie
-
No tak já tam v těch 12:00 budu... nevíte někdo přesně co se tam bude dít?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
cokoliv..
když jsme teda předtím měli srazy v praze, tak jsme prošli všechny památky a tak.. ale tedka pochybuju, že bysme něco takovýho za 1) stihli a za 2) vešli...protože pokud nás tam bude tolik, kolik předpokládám, tak hnout se někam se všema by znamenalo smrt všech pražanů jdoucích naproti nám...
takže já spíš předpokládám, že tam tak nák budem nečinně stát.. ikdyž to je taky blbost program na min.2 hodiny..
takže kdo něco skvělýho vymyslí, co bychom mohli dělat, tak ode mně dostane třeba lízátko..
když jsme teda předtím měli srazy v praze, tak jsme prošli všechny památky a tak.. ale tedka pochybuju, že bysme něco takovýho za 1) stihli a za 2) vešli...protože pokud nás tam bude tolik, kolik předpokládám, tak hnout se někam se všema by znamenalo smrt všech pražanů jdoucích naproti nám...
takže já spíš předpokládám, že tam tak nák budem nečinně stát.. ikdyž to je taky blbost program na min.2 hodiny..
takže kdo něco skvělýho vymyslí, co bychom mohli dělat, tak ode mně dostane třeba lízátko..
Tak já sem byla na václaváku v pondělí a tolik narváno tam nebylo.. no pokud vim tak za hodinu se nedá ani celej obejít normálním "okoukávacim" tempem.. ale jinak zajímavej je tam tak velkej mekáč, ten je 2 patrovej a pak muzeum, ale tam bysme se fakt nevešli asi..
No my s barčou to mozna stihnem ... jeste uvidime!!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
tak to já to stihnu určitě tak doufám, že Simča a Barča taky jo a jinak, kdy se bude podepisovat ta knížka klukum? nebo nakonec ne?
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ona se mela jeste podepisovat ?? to ani nevim !
Kokos(ka)- SP member
-
Katík napsal:tak to já to stihnu určitě tak doufám, že Simča a Barča taky jo a jinak, kdy se bude podepisovat ta knížka klukum? nebo nakonec ne?
nakonec se podepisovat nebude..
už to někdo psal do tagboardu ale tak když se snažej ať je trochu podpoříme
"Prosím všechny ty, co jdou na koncert Simple Plan aby po tom, co SP dozpívají, začali všichní v hale zpívat píseň I’m just a kid, protože je to první koncert SP v Praze a taky s ním zakončují evropskou šňůru, tak aby na nás nezapomněly........ a strašně prosím roznášejte to dál a pište všude co to jde, aby nezůstal fanda kterej by to nevěděl. Strašně mooooc děkuju těm co se přidaj a nebo to budou roznášet. Je to důležitý!!!!!!! Pomozte uskutečnit tento jednoduchý plán českých fanoušků!!!"
je to supr nápad a měli bysme ho uskutečnit!!!!!!!
"Prosím všechny ty, co jdou na koncert Simple Plan aby po tom, co SP dozpívají, začali všichní v hale zpívat píseň I’m just a kid, protože je to první koncert SP v Praze a taky s ním zakončují evropskou šňůru, tak aby na nás nezapomněly........ a strašně prosím roznášejte to dál a pište všude co to jde, aby nezůstal fanda kterej by to nevěděl. Strašně mooooc děkuju těm co se přidaj a nebo to budou roznášet. Je to důležitý!!!!!!! Pomozte uskutečnit tento jednoduchý plán českých fanoušků!!!"
je to supr nápad a měli bysme ho uskutečnit!!!!!!!
Jj fajn tak já to napíšu na místnost Simple Plan na lidech, když se tam dostanu dneska
už som to niekde čítala a určite sa pridám, je to super nápad
1) tú pesničku úplne milujem
2) keď to všetci začneme spievať tak na nás určite nezabudnú
1) tú pesničku úplne milujem
2) keď to všetci začneme spievať tak na nás určite nezabudnú
JJ skvely napad, doufam ze se vsichni pridaji
Je to moje oblibena pisnicka, uplne nadherna
Je to moje oblibena pisnicka, uplne nadherna
Mno ale ono je tezky zacit =/ uz sme jednou tohle udelat chteli ale nikdo nezacal a koncert zkoncil......tak musime fakt zacit ptz je to super pisnicka
mišule- SP newbie
-
heeej no skvely napad !!! uááá to bude bomba ukonceni !! jen jak psala mišule, aby se to uskutecnilo
Kokos(ka)- SP member
-
Joo no je to super nápad, ale tohle už sme taky několikrát podnikali a nikdo nezačal.. takže to chce někoho, kdo si fakt na to věří a já pak klidně budu 2. kdo začne zpívat
chtelo by to nekoho kdo umi zpivat ... PEt?? nebo to byla Kata?? sakvas..
jakozto bysme se mohli domluvit skupinka.. stat nekde u sebe a pak proste zacit a ostatni se k nam pridaj ...
jakozto bysme se mohli domluvit skupinka.. stat nekde u sebe a pak proste zacit a ostatni se k nam pridaj ...
Kokos(ka)- SP member
-
vidíte, Pet!!!! to ma nenapadlo... ale Simča má pravdu, chcelo by to iniciatívnu skupinku niekde vpredu ktorá by to rozospievala
Aby to nebylo jako ve Slunce, seno...: děti tiše!!! paní učitelka zpívá!!
Strana 19 z 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 19 z 25
Povolení tohoto fóra: