ahojte:)))
+17
AlenkA
Lu_cy
Fabiola
Domulka
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
ifuska19
Katík
janca2400
Michelinek
Pet
Berkana
Kitty
52martina
Barča
21 posters
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: ahojte:)))
myslim ze to bude chtit kazdej ! ale jako nezajem.. ja se tam budu rvat zuby nehty !
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Já se tam budu rvát též a už jen proto se mnou jde sestřenko-teta jako bodyguard(nemám páru jak se to píše tak mě omluvtě ) takže já spolíhám na ní
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Hlavně bych doporučovala nějakej ochranej val kolem nás nebo nás umačkaj
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
my sa nenecháme umačkať!!! máme lakte a kolená.. a budeme pohromade (snad) tak sa nejako ochránime navzájom..
Barča napsala:
my sa nenecháme umačkať!!! máme lakte a kolená.. a budeme pohromade (snad) tak sa nejako ochránime navzájom..
přesně tak Barčo
přesně tak Barčo
No já na to spoléhám, že budeme všichni spolu
Michelinek- SP member
-
Určitě Pet, počítám s tim, že se nám přidášPet napsal:Hele sestro budem se tam rvát společně joo
Katík- SP member
-
JO doufám že vezmete mezi sebe i moje kámošky sou skvělí takže doufám že nebude problém jen abysme se tam všichni poznali
Vyměníme fota nebo tak něco. Budeme mít poznávací znamení jinak odpovídám i za ségru že tě berem!janca2400 napsal:JO doufám že vezmete mezi sebe i moje kámošky sou skvělí takže doufám že nebude problém jen abysme se tam všichni poznali
Katík- SP member
-
No já doufám že mě jo ,....ale ty kámošky hlavně ale stejně se tam sobě postrácíme si my¨slím
Tak víš co sem tak někoho ztratíme někoho najdeme ...
Katík- SP member
-
a hlavne jak budeme stáť pred halou tých pár hodín tak budeme mať koooooooopec času sa navzájom spoznať a si zvyknúť kto ako vyzerá naživo
Přesně tak baru, na to se už těšiim! ale to čekání jako samo o sobě bude děsnýBarča napsal:a hlavne jak budeme stáť pred halou tých pár hodín tak budeme mať koooooooopec času sa navzájom spoznať a si zvyknúť kto ako vyzerá naživo
Katík- SP member
-
A co kdyy jsme se sešli trochu dřív a n chvíli se šli někam projít. Kavárnu nenavrhuju MYslim, že bychom se tam narvali jen my Ségra povídala, že mě tam nechá samotnou možná se mnou pojede Sabu, ale nevim Tak a už sem domluvená s babičkama, že jim pudu udělat okna a dostanu za to nějaký money a budu mít na koncert přes polovinu Takže snad budou ještě lístky 12.3.
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:A co kdyy jsme se sešli trochu dřív a n chvíli se šli někam projít. Kavárnu nenavrhuju MYslim, že bychom se tam narvali jen my Ségra povídala, že mě tam nechá samotnou možná se mnou pojede Sabu, ale nevim Tak a už sem domluvená s babičkama, že jim pudu udělat okna a dostanu za to nějaký money a budu mít na koncert přes polovinu Takže snad budou ještě lístky 12.3.
jeeee to je super to do 12.3. určite ešte niečo vymyslíš!!! ja ti verím!!!
s kaviarňou máš pravdu, takú veľkú ani v prahe nemajú kde by sme sa všetci zmestili...
Fakt se na vás těšim Já vástady fakt miluju Ste moc fajn lidiiii! Málokdy se tu najdou takový myslim jako u nás v okolí
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Fakt se na vás těšim Já vástady fakt miluju Ste moc fajn lidiiii! Málokdy se tu najdou takový myslim jako u nás v okolí
to je krásne...
ja sa na vás teším už skoro rovnako ako na chlapcov...
Já možná na vás víc
Michelinek- SP member
-
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Povolení tohoto fóra: