ahojte:)))
+17
AlenkA
Lu_cy
Fabiola
Domulka
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
ifuska19
Katík
janca2400
Michelinek
Pet
Berkana
Kitty
52martina
Barča
21 posters
Strana 20 z 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: ahojte:)))
Juuuu jakou akci budete mít? no já zítra jedu pryč (taky slavit...) takže tady nebudu, až v pondělí...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Holky vy se tak máte! pořádně si to užijte i za mě!!!
Katík- SP member
-
Máme tady staročeský máje.. nohu už mám v pohodě, takže mužu tancovat besedu to uplně miluju tuhle pakárnu ale hlavně pak tady bude hafec lidí, večer zábava a panáky za 10,- pivo za 15,-, takže né že tam budem, ale budem si tam kopvat chlast a sedět na našich lavičkách o kus dál pod stromem a bude prdel krom toho místo dění mam asi 20m od barákuKatík napsal:Juuuu jakou akci budete mít? no já zítra jedu pryč (taky slavit...) takže tady nebudu, až v pondělí...
budeme sa snazit ale este nevieme texty... a predkapelu ma robit nejaka EMO kapela z rakuska
jee Kačenka vidim ze vy zajtra budete mat tiez super akciu!!!
jee Kačenka vidim ze vy zajtra budete mat tiez super akciu!!!
Kaczenka napsal:Máme tady staročeský máje.. nohu už mám v pohodě, takže mužu tancovat besedu to uplně miluju tuhle pakárnu ale hlavně pak tady bude hafec lidí, večer zábava a panáky za 10,- pivo za 15,-, takže né že tam budem, ale budem si tam kopvat chlast a sedět na našich lavičkách o kus dál pod stromem a bude prdel krom toho místo dění mam asi 20m od barákuKatík napsal:Juuuu jakou akci budete mít? no já zítra jedu pryč (taky slavit...) takže tady nebudu, až v pondělí...
Jéé já četla 20km a už sem se chtěla děsit tak si to taky pořádně užij a hlavně se nám moc neopij
Katík- SP member
-
HA a ja tu tez nebudu .. jedu na discoooo :D:D ale ne.. to zas dopadne...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Prooooč?
Katík- SP member
-
Katík napsal:Kaczenka napsal:Máme tady staročeský máje.. nohu už mám v pohodě, takže mužu tancovat besedu to uplně miluju tuhle pakárnu ale hlavně pak tady bude hafec lidí, večer zábava a panáky za 10,- pivo za 15,-, takže né že tam budem, ale budem si tam kopvat chlast a sedět na našich lavičkách o kus dál pod stromem a bude prdel krom toho místo dění mam asi 20m od barákuKatík napsal:Juuuu jakou akci budete mít? no já zítra jedu pryč (taky slavit...) takže tady nebudu, až v pondělí...
Jéé já četla 20km a už sem se chtěla děsit tak si to taky pořádně užij a hlavně se nám moc neopij
to bylo uplně úúúžasný, nejdřiv jako nic moc i když nás tu byla velká parta ale potom asi až v 11 sme šli asi v 5 tancovat a uplně sme kalili na takový ty český jako 1+1, čmelák atd.. a i starší vydrželi sme to až do konce (pul 3 ráno).. a měla sem 3 pivka a 5 panáků a nedělalo to se mnou ani ň to sem koukala
Katík napsal:Prooooč?
kazdou disku to dopadne stejne... teda pokud neni naka nuda coz teed posledni dobou uz zacina byt ale vcera byla akce ,,Neonova party" sme dostali takovy ty UV naramky :D nazemi byl takovej bilej snih a u stropu neonovy špagáty takze husty tech naramku sem si načorovala asi 8 ale to ten alkohol... jinak bych se k takove veci nikdy nedonutila... a nebyla to zas takova loupez.. vetsinou sem obrala nekoho znamyho atd
Kokos(ka)- SP member
-
Já taky včera slavila... s kámošem jaho narozky. dali sme ve dvou flašku... no hodně veselí sme pak byli a ani sme se k sobě jako kamarádi nechovali ....ale mooooc se mi to líbilo...
Kačka--> no to ses teda měla, já tu flašku celkem cítila
Kokoska--> taky jsi mi jeden náramek mohla vzít
Kačka--> no to ses teda měla, já tu flašku celkem cítila
Kokoska--> taky jsi mi jeden náramek mohla vzít
Katík- SP member
-
Heeeej Katí ctu si to az ted ne :D sem si chtela precist taky neco starsiho a vidim zes chtela naramek.. ti ho klidne dam on uz nesviti nejak.. ma to fungovat tak, ze to hhodis do mrazaku a pak by to melo zas svitit jo, ale nejak to nefacha
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:Heeeej Katí ctu si to az ted ne :D sem si chtela precist taky neco starsiho a vidim zes chtela naramek.. ti ho klidne dam on uz nesviti nejak.. ma to fungovat tak, ze to hhodis do mrazaku a pak by to melo zas svitit jo, ale nejak to nefacha
No jasný, když se to rozbije dejte to Kátě
Katík- SP member
-
ale tak sem to nemyslelaaaa... ja ti klidne dam ten co nejvic září ikdyz v noci uz nezari zadnej
Kokos(ka)- SP member
-
Já vim, že jsi to tak nemyslela
Katík- SP member
-
napisem to asi tuna do mojej miestnosti bo neviem kam inam tak a uz som oficialne Bc., mozete mi zacat vykat...
taky moc gratuluju
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
Baruuu, já to řikala, že jsi naše šikulka moooc, moc, moc, moc, moc, moc, prostě uplně nejvíc co to jde ti gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale jelikož jsi moje mamí, tak by se nehodilo ti vykat promiň mamí
Katík- SP member
-
vůbec namáš za co vždyť si to zasloužíš
Katík- SP member
-
Katík napsal:vůbec namáš za co vždyť si to zasloužíš
ale viete co? mala som to tesne... z kulturnej eseje som mala 65% a 65 bola hranica!!!! UF!
Strana 20 z 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Povolení tohoto fóra: