Boy, boy, boy
+20
Guiltylka
didi
Katík
veronika-veve
Noglues
2Lidunka2
Kaczenka
Kamča
Sabu
ifuska19
xxLucinkaxx
Kokos(ka)
Wendy
pat
Barča
Pet
Kitty
52martina
janca2400
Michelinek
24 posters
Strana 12 z 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Boy, boy, boy
.... když v televizi dávaj pořád ty samý xichty(inspirace žádná) a že bych si na někoho vzpomněla nehrozí
no mňa práveže tiež nikto nový nenapadol ale teraz som si stiahla nejaké nové seriály tak ak sa tam vyskytne nejaký nový objav poputuje rovno sem
něco new, jo? tak já sem teda přispěju pár fotkama jednoho herce, který je známý díky roli ve Star Wars, ale já ho poznala díky nááádhernému seriálu Cesta vzhůru (Higher ground), ve kterém hrál ještě před SW a kde ho právě viděl režisér SW. V neděli na Nově budou dávat film Dům života, ve kterém taky hraje a ten film mi byl doporučen, tak si myslim, že bude moc pěkný. Teď v kinech běží jeho nejnovější film Jumper. Tento mladý, šikovný, dobrý a pohledný herec se jmenuje Hayden Christensen
Jestli žereš Jaquina, tak by sis stopro skvěle rozuměla s mojí nej kámoškou... Ta je do něj zažraná už od.. No od doby co jí znám.,. Takže dlouhoMichelinek napsal:Znáte? Je to jeden a ten samej ale já ho žeru
ááááááááá... Sem alergická na Haydena
Přidám ňáký svoje hochy :
Gerard Butler
Johnny Depp jako Willy Wonka
Heath Ledger
a filmovej parťák Jake
David Wenham
Přidám ňáký svoje hochy :
Gerard Butler
Johnny Depp jako Willy Wonka
Heath Ledger
a filmovej parťák Jake
David Wenham
Ewan McGregor.. Skvělej charizmatickej herec.. Znáte ho určo ze Star Wars, pak ste ho mohli vidět ve filmech Velká ryba, Moulin Rouge (mmchodem je i výborný zpěvák ), Kašlu na lásku, Ostrov, Miss Potter a mnoha dalších..
Garrett Hedlund - relativně mladý herec z LA, zatím jen pár filmových zkušeností - Světla páteční noci, Čtyři bratři, Eragon, Death Sentence, Georgia Rule..
Ioan Gruffudd - Fantastická Čtyřka, 101 dalmatinů, atakdále
James McAvoy - okouzlil mě nejprve jako pan Tumnus v Narnii, poté jako Tom LeFroy ve filmu Becoming Jane, těšim se na Pokání...
a můj nový objev - nový seriálový Robin Hood - britský herec Jonas Armstrong
Garrett Hedlund - relativně mladý herec z LA, zatím jen pár filmových zkušeností - Světla páteční noci, Čtyři bratři, Eragon, Death Sentence, Georgia Rule..
Ioan Gruffudd - Fantastická Čtyřka, 101 dalmatinů, atakdále
James McAvoy - okouzlil mě nejprve jako pan Tumnus v Narnii, poté jako Tom LeFroy ve filmu Becoming Jane, těšim se na Pokání...
a můj nový objev - nový seriálový Robin Hood - britský herec Jonas Armstrong
jo James McAvoy se mi taky líbil v Narnii a Jonas Armstrong jako Robin Hood je sexy
A oni Jonase chudáka někdy dost ošklivě drbou.. že prej jeho Robin Hood vypadá jak nevyzrálej arogantní puberťák a jeho oblečení vypadá jak napodobenina dnešní mikiny s kapucí
No sestři, jak to, že jseš alergická na Haydena???
A Ewan se mi moc líbil (jako herec) ve filmu Ostrov a teď koukám na Star Wars(jsem si řekla, že bych se na to mohla konečně podívat, když už tam hraje Hayden ), ale tam je na mě moc zarostlej .
A Ewan se mi moc líbil (jako herec) ve filmu Ostrov a teď koukám na Star Wars(jsem si řekla, že bych se na to mohla konečně podívat, když už tam hraje Hayden ), ale tam je na mě moc zarostlej .
No, prostě.. nemám Haydena ráda a jako Anakina ještě víc..
A Ewan byl sexy v epizodě I. Mno, byl sexy i v těch dalších, akorát zarostlejší nó
A Ewan byl sexy v epizodě I. Mno, byl sexy i v těch dalších, akorát zarostlejší nó
a co na tom miluješ? viděla jsem hodinu z Episody dvě a nějak nemůžu přijít na to, co ty lidi tak zaujalo....
podle mě je na tom baví ta oryginálnost toho nápadu
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Strana 12 z 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Povolení tohoto fóra: