Boy, boy, boy
+20
Guiltylka
didi
Katík
veronika-veve
Noglues
2Lidunka2
Kaczenka
Kamča
Sabu
ifuska19
xxLucinkaxx
Kokos(ka)
Wendy
pat
Barča
Pet
Kitty
52martina
janca2400
Michelinek
24 posters
Strana 13 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Boy, boy, boy
Zaprvý mi přijde naprosto geniálně promyšlenej ten svět.. Vymyslet takový kvanta galaxií, planet, národů, realizovat to.. Prostě se mi líbí kompletně celá vizuální stránka filmu
Pak se mi líbí taky ten příběh... Já nevim, jak ti to popsat.. Když sem viděla Star Wars poprvý, tak mě to nijak nezaujalo.. Až později.. A Epizoda 2 není zrovna ideální start, stejně tak jako Epizoda 5 - to sou takový prostředky... Ale 3. a 6. díl sou mimořádně povedený...
Pak se mi líbí taky ten příběh... Já nevim, jak ti to popsat.. Když sem viděla Star Wars poprvý, tak mě to nijak nezaujalo.. Až později.. A Epizoda 2 není zrovna ideální start, stejně tak jako Epizoda 5 - to sou takový prostředky... Ale 3. a 6. díl sou mimořádně povedený...
2Lidunka2 napsal:A Epizoda 2 není zrovna ideální start, stejně tak jako Epizoda 5 - to sou takový prostředky... Ale 3. a 6. díl sou mimořádně povedený...
ja som videla ako prvú epizodu 5 bola som na tom v kine, a netušila som že niečo bolo predtým a niečo má byť potom, ale úplne ma to vtedy chytilo
(a tiež sa mi páčil Mark Hamil či ako sa volá )
Já si myslim, že je dost důležitý vidět 4. epizodu a pak tu 6. protože 5. je vážně takový mezidíl... Ale Návrat Jediho (6) mám stejně nejradši
ja neviem, ale ono v tej 4 sa väčšinou len bojuje, stále tam niečo vybuchuje... je to asi môj najmenej obľúbený diel zo všetkých 6... ale pre pochopenie všetkých súvislostí dôležitý je, to je fakt
mark hamill (luke skywalker )
mark hamill (luke skywalker )
Mark (Luke) byl fajn... Nedokážu si představit, že by ty starý díly (4,5,6) přetočili s novou technikou a především novejma hercema... To by bylo hrozný... V žádnym filmu sem nikdy Forda neměla ráda tolik, jako Hana Sola ve Star Wars..
tak a já vám ukážu moje hochy
Ryan Ross z Panic at the disco
Mikey Way z My chemical romance
Franky Ziegler z Panik
a samozřejmě že Pierre a Seb
Ryan Ross z Panic at the disco
Mikey Way z My chemical romance
Franky Ziegler z Panik
a samozřejmě že Pierre a Seb
Prostě všici jsou *LOL*
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Tak aj ja sem nieco dam... no ... mne sa tych chalanov zas az tak vela nepaci... ale samozrejme pierre je moooooooc pekny a aj sebik a potom sa mi este pacil Benji z GC, este stale trochu ale uz to nejak ochabuje ... sranda je, ze mojej sestre sa paci Joel z GC a potom nasla chlapca co sa nanho hrozne podobal a chodil na nasu skolu .... ale zatial je to iba nesplnena laska tak uvidime co z toho bude .
didi- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 14. 07. 08
Verča: Ryan se jednu dobu hrozne libil kamosce a ja ji porad stvala s tim ze vypada jako baba aji se tak oblika coz nechapu...
aj tak oproti Billovi z TH ( ) vyzera ako ten najmuznejsi chlap na sveteGuiltylka napsal:Verča: Ryan se jednu dobu hrozne libil kamosce a ja ji porad stvala s tim ze vypada jako baba aji se tak oblika coz nechapu...
didi- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 14. 07. 08
tak TH uz vubec neresim, to je extrem nad extremy, to proste ani nemuze byt pravda
ja sem na ne uz skoro zapomnela a porad mi je nekdo pripomina nesnasim je!!
soucitim s tebou.....taky je nesnasim....me se ta TH manie nastesti celkem vyhla,ja je nemela rada uz od zacatku..... i kdyz vlastne kdysy sem mela od kamosky ze zvedavosti pujceny jejich CD.....ted se stydimGuiltylka napsal:tak TH uz vubec neresim, to je extrem nad extremy, to proste ani nemuze byt pravda
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
ja manii nepodlehla! i kdyz kamosky poslouchaly a byli do nich zblazneni, me s sebou nestahly!!! jsem silna
okay já myslím že jsem sem do tohodle tématu taky zatím nepsala ... tak tady jsou ti moji chlapci :
Mike Shinoda z Linkin Park ... Sluníčko (moje slabost )
Chester Bennington taky z Linkin Park
Rob Bourdon taky z Linkin Park (taky začíná být moje slabost )
Valentino Rossi (tím mě nakazila Marťa ) jezdí v MotoGP
a kdysi jsem se zajímala o Nickyho Haydena, teď už ne ... taky jezdí v MotoGP
a potom samozřejmě ještě Pat, Sebby a Chucky ale fotky sem dávat nemusím, vy je snad znáte ne
Mike Shinoda z Linkin Park ... Sluníčko (moje slabost )
Chester Bennington taky z Linkin Park
Rob Bourdon taky z Linkin Park (taky začíná být moje slabost )
Valentino Rossi (tím mě nakazila Marťa ) jezdí v MotoGP
a kdysi jsem se zajímala o Nickyho Haydena, teď už ne ... taky jezdí v MotoGP
a potom samozřejmě ještě Pat, Sebby a Chucky ale fotky sem dávat nemusím, vy je snad znáte ne
nevim, jestli se mam smát, nebo brečet
co ti chudák Nicky udělal, že už se o něj nezajímáš ?
Chester se mi jeden čas taky docela líbil. Třeba v klipech One Step Closer, nebo In The End, nebo Papercut...
Linkin Park jsou tvořeni víceméně z pěkných mladých mužů .
když se vrátim k TH, tak mně některý písničky od nich přijdou i posluchatelný, ale spíš mi vadí interpret než písničky. Tředa Durch Den Monsun(?) se mi i líbila, ale jen do tý chvíle, kdy začalo to šílenství okolo nich.
Chester se mi jeden čas taky docela líbil. Třeba v klipech One Step Closer, nebo In The End, nebo Papercut...
když se vrátim k TH, tak mně některý písničky od nich přijdou i posluchatelný, ale spíš mi vadí interpret než písničky. Tředa Durch Den Monsun(?) se mi i líbila, ale jen do tý chvíle, kdy začalo to šílenství okolo nich.
Když už se tady řešily ty TH... dneska mi psala SMSku Kačenka ... cituji : Hooj, teď se mi dostal do ruky novej Popcorn a v anketě Týpek roku jsou Simple Plan 8. První jsou Tokio Motel :-! sem musela uinformovat, jestli to ještě nevíte ... mno... to je nářet prej týpek roku tsííííí.... koště jedno ...
Katík- SP member
-
Katík napsal:Když už se tady řešily ty TH... dneska mi psala SMSku Kačenka ... cituji : Hooj, teď se mi dostal do ruky novej Popcorn a v anketě Týpek roku jsou Simple Plan 8. První jsou Tokio Motel :-! sem musela uinformovat, jestli to ještě nevíte ... mno... to je nářet prej týpek roku tsííííí.... koště jedno ...
Tokio Motel???
Barča napsal:Katík napsal:Když už se tady řešily ty TH... dneska mi psala SMSku Kačenka ... cituji : Hooj, teď se mi dostal do ruky novej Popcorn a v anketě Týpek roku jsou Simple Plan 8. První jsou Tokio Motel :-! sem musela uinformovat, jestli to ještě nevíte ... mno... to je nářet prej týpek roku tsííííí.... koště jedno ...
Tokio Motel???
Jj Kačka psala Tokio Motel :D njn... taky jsou k použití jen na jednu noc
Katík- SP member
-
Katík napsal:Barča napsal:Katík napsal:Když už se tady řešily ty TH... dneska mi psala SMSku Kačenka ... cituji : Hooj, teď se mi dostal do ruky novej Popcorn a v anketě Týpek roku jsou Simple Plan 8. První jsou Tokio Motel :-! sem musela uinformovat, jestli to ještě nevíte ... mno... to je nářet prej týpek roku tsííííí.... koště jedno ...
Tokio Motel???
na jednu noc? skor na ziadnu... oni su uplne nepouzitelni
Barča napsal:Katík napsal:Barča napsal:Katík napsal:Když už se tady řešily ty TH... dneska mi psala SMSku Kačenka ... cituji : Hooj, teď se mi dostal do ruky novej Popcorn a v anketě Týpek roku jsou Simple Plan 8. První jsou Tokio Motel :-! sem musela uinformovat, jestli to ještě nevíte ... mno... to je nářet prej týpek roku tsííííí.... koště jedno ...
Tokio Motel???
na jednu noc? skor na ziadnu... oni su uplne nepouzitelni
Nebo tak mno
Katík- SP member
-
52martina napsal:nevim, jestli se mam smát, nebo brečet
hele nedělej si z toho prdel já ani nevím co to se mnou bylo že se mě jeden čas zamlouval, se zeptej Simči ta v tom taky lítala se mnou
pak jsem se o něho přestala zajímat páč zase nastaly ty moje chvilkový emotivní nouze že jsem byla jak psychopat mno radši nemluvit ... nechci vás znovu rozesmát
btw. ještě jsem zapomněla na chudáka Bena
Ben Stiller, jeden z mých nejoblíbenějších herců
Ben Stiller, jeden z mých nejoblíbenějších herců
Joooo Ben je super......taky je to jeden z mych nejoblibenejsich hercu.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Strana 13 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Povolení tohoto fóra: