my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 1 z 22
Strana 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Re: my lover
neříkej jí to, ale já už sem to nějakoutu dobu pekla se sebem, takže sem čekala jen na poslední kapku..
monuli napsal:tak jakože to asi nejni tajemství ale tohohle borca miluju upe nejvíc...
aj ja... teda aspon z sp
dobrá připomínka marťo!!
jinak ty seš věrná ivuško?? a kdy a kde, prosimtě?, to vykládej těm co tě neznaj.. *muck*
jinak ty seš věrná ivuško?? a kdy a kde, prosimtě?, to vykládej těm co tě neznaj.. *muck*
asi budu červená ještě zítra .......ani nevíte, jak jsem šťastná, že se mi ze SP nelíbí někdo víc než ostatní. Můžu stát stranou a tiše se smát hádkám, který jistě přijdou .
tak pro ty, který to tady řekli první, je to jako konstatování faktů, ale pro ty, co to teprve prozradí, je to hádka.....teda myslim
pro tebe, Ifušku(počkat, teď jsem z toho jelen. až teď mi došlo, že neni Untitled19), Luccu, Domču, Lídu jsou to fakta. pro jiný to bude hádka. už to chápeš aspoň o trošičku víc?
joooo už to chápu.. na mě se musí pomalu, víš?? sem přece z gymplu..
btw když už sme u toho, mamčo promin že to tu řešim u seba, ale viš o tom že nám zrušili na příští rok státní maturity??
btw když už sme u toho, mamčo promin že to tu řešim u seba, ale viš o tom že nám zrušili na příští rok státní maturity??
já tak sedim rábo u kafe a loupáku a čtu si noviny. no ráno bylo čtvrt na dvanáct a první stránka že studenti protestujou tak sem se začala radovat, mno a pak mamka řekla že už je to jasný že to nebudem my, ti první a já byla eště víc happy!!
pokusní králíci....jsem přemýšlela, že taky pojedu protestovat, ale pak jsem si to rozmyslela
taky nevim, jak bys dojela, ale mohlas jet třeba vlakem, nebo busem. ale to je už jedno. hlavní je, že nás se netýkaj. to budou teď řešit ti, co maturujou 2010.
ségra, já sem snad někdy nebyla věrná
njn, už nemám untitled19 ha, ale stejně ste mě odhalily
njn, už nemám untitled19 ha, ale stejně ste mě odhalily
Strana 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Strana 1 z 22
Povolení tohoto fóra: