my lover
+16
Fabiola
Noglues
Kokos(ka)
Guiltylka
Kaczenka
Pet
Katík
Barča
Michelinek
Kitty
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
20 posters
Strana 2 z 22
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re: my lover
segra , to ti jako dávám pusinu, to sme se tak zhodli, že to nemá využití tak to bude pusinkovací prasátko..
Tak za prvé, že zrušili státní matury je škoda , za druhé, segra nemáš žádné trapné příspěvky, a za třetí(tentokrát por druhou sestru) Sebby mě začal s tebou povádět dřív než Pierre tebe
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
to už mě přešlo.. ale běda jí jestli mi sáhne na seba, to se budu rvát.. ale jinak vas mam moc rada všechny.. takže tak
protože kdyby byli státní matury tak bych maturovala jen ze tří přemětů.........takhle si musím vybrat ještě čtvrtý a vůbec nevím jaký52martina napsal:Proč myslíš, že je to škoda?
Lucca- SP fan
-
co? ty bys měla jen státní maturitu? No já bych měla státní maturitu a pak ještě školní(tu normální), takže bych se musela tak i tak učit 4 předměty.
No u nás chtěl ředitel udělat školní maturu stejnou formou jako tu státní, takže bych měla jen ČJ, AJ a Matiku a teď musím vybírat další předmět
Lucca- SP fan
-
ani bych neřekla.....jak sem byla na brigádě....tý jo, zjišťuju, že ta byla fakt prospěšná ....tak sem tam makala s jednou paní a ta mi říkala, že firmy už berou spíš gympláky bo maximálně bakaláře, páč ti co maj nějakej ten vyšší titul sou už tou školou tak zblbí, že se nedokážou rychle zapojit to reality.....sem čučela, ale když to říká, tak jí budu věřit
ale zase.....když sem byla na jiný brigádě v Baumaxu tak sem tam potkala kluka, se kterým sem chodila na školu, on byl ve vedlejší třídě a byl rád, že sehnal fleka aspoň u toho baumaxu, sice podmínky děs běs, ale nic jinýho nebylo....ale stejně dal výpověď ....myslím, že nezáleží kolik titulů máš, ale jak se dokážeš prosadit což já neumím
ale zase.....když sem byla na jiný brigádě v Baumaxu tak sem tam potkala kluka, se kterým sem chodila na školu, on byl ve vedlejší třídě a byl rád, že sehnal fleka aspoň u toho baumaxu, sice podmínky děs běs, ale nic jinýho nebylo....ale stejně dal výpověď ....myslím, že nezáleží kolik titulů máš, ale jak se dokážeš prosadit což já neumím
tak to jsme na tom stejně, s tim prosazovánim. já mam problem se zapojit do rozhovoru kámošek, natož si schánět nějakou brigádu atd.
No tak se zapojováním mám taky problém..................ale jako jestli berou gympláky tak je to vpoho a já si říklaa že je ta škola úplně na nic
Lucca- SP fan
-
mno ve škole poznáš hodně lidí, to si nemyslim že j na nic, spísš to co se tam učí je na ho**
mno ona mi ta paní říkala, že taky nechtěla dát svýho syna na gympl, ale pak jí kdosi řekl tohle, tak ho tam šoupla
52martina napsal:tak to jsme na tom stejně, s tim prosazovánim. já mam problem se zapojit do rozhovoru kámošek, natož si schánět nějakou brigádu atd.
to mne tiez robi problem, ale mozno nie tak to presadzovanie sa, ale to, ze kecaju len o debilinach...
inac vsimli ste si, ze so seba sa vyklula skolska a pracovna tema?
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Strana 2 z 22
Povolení tohoto fóra: