VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
+16
didi
Fabiola
K7BO
Lu_cy
Kaczenka
Noglues
Guiltylka
pat
Katík
Kitty
Pet
janca2400
Michelinek
Barča
Kokos(ka)
52martina
20 posters
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
teďka tam bylo pár záběrů na Valeho ... já už asi pujdu od počitače pryč abych se mohla na to pořádně soustředit
blbec Devizioso! (nebo jak se menuje ) kdyby se necpal dopředu tak by byl Vale 4. a tak dopadl 5. chvíli byl i první ale pak mu to jaksi nevyšlo
ale hned na žačátku to zahřívací kolo tak ukázali ten záběr na Valeho zadek a on si zrovna spravoval zařezaný trencle takej trapas
ale hned na žačátku to zahřívací kolo tak ukázali ten záběr na Valeho zadek a on si zrovna spravoval zařezaný trencle takej trapas
to neni žádnej trapas. to dělá vždycky. na to už jsou všichni zvyklí. vždycky když vyjíždí z boxů má "rituál". ještě v boxech si dává úplně soustředěně špunty do uší, pak si nanda helmu, rukavice, dojde skoro k motorce a tam se protáhne - dá hlavu ke kolenum - pak dojde k motorce, tam si sedne na bobek a něco tam dělá, pak si sedne na motorku a odjíždí od boxu a v tuhle chvíli si doupravuje helmu, rukavice, pak si stoupne a "vytáhne si trenky" zepředu a zezadu a pak se usadí a jede spokojeně dál
s tim zadkem. v pátek mi volala mamka a já koukala na volné tréninky a když mi zavolala, tak tam zrovna byl záběr na Rossiho zezadu a mamka se mě zrovna zeptala, na co koukám
jinak z pohledu nezaujatého diváka to byl nááádherný závod. tolik předjíždění...z pohledu zaujatého to bylo taky něco. jak byl na 1. místě, to jsem byla úplně mimo, když ho pak začali předjíždět, tak jako to jsem byla maličko nervózní a pak Dovizioso. to mě zvedlo. fakt jsem stála na gauči, skákala a řvala z plných plic. až se mi mamka smála
s tim zadkem. v pátek mi volala mamka a já koukala na volné tréninky a když mi zavolala, tak tam zrovna byl záběr na Rossiho zezadu a mamka se mě zrovna zeptala, na co koukám
jinak z pohledu nezaujatého diváka to byl nááádherný závod. tolik předjíždění...z pohledu zaujatého to bylo taky něco. jak byl na 1. místě, to jsem byla úplně mimo, když ho pak začali předjíždět, tak jako to jsem byla maličko nervózní a pak Dovizioso. to mě zvedlo. fakt jsem stála na gauči, skákala a řvala z plných plic. až se mi mamka smála
jojo předjíždění tam bylo hodně a o to to bylo víc zajímavý a ten rituál nejni to ještě jednou někde na youtube?
akorát, že ty věci nejdou vždy stejně po sobě a něco jsem vynechala . nikdo neni dokonalý
tak na takový trati bych jednou chtěla vidět formule... a nejlépe Alonsa a Kimmiho
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
na týhle zrovna nepojedou, ale něco jsem slyšela, že by se letos měl jet noční závod
To jsi slyšela dobře, měla by být premiéra
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
na tejto sa mi podobá na Wenta Millera
táto je úžasná, s ninjom a dlhými vlasmi wow
táto je úžasná, s ninjom a dlhými vlasmi wow
sem tam i něco anglicky ... z roku 2000 .... všimněte si čar na silnici, když řídí auto
https://www.youtube.com/watch?v=gfvBZKJZKSg
1997:
https://www.youtube.com/watch?v=QYB7Y2vId3Y
https://www.youtube.com/watch?v=gfvBZKJZKSg
1997:
https://www.youtube.com/watch?v=QYB7Y2vId3Y
zvláštne že?
práve pozerám to video, škoda že mu moc nerozumiem... ale baví ma sa na to pozerať
práve pozerám to video, škoda že mu moc nerozumiem... ale baví ma sa na to pozerať
baví? vy mě stále překvapujete! jsem myslela, že vás to bude nudit, ale přišlo mi to zajímavý kvůli jeho věku
mňa samú to prekvapilo ale nemôžem si pomôcť proste sa mi na to dobre pozerá
tak to je dobře ...ale taky mě štve, že tomu vůbec nerozumim, kdyby to bylo aspoň trošku podobný angličtině
ja budem mať od septembra taliančinu môžem ti potom robiť osobného tlmočníka
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Povolení tohoto fóra: