VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
+16
didi
Fabiola
K7BO
Lu_cy
Kaczenka
Noglues
Guiltylka
pat
Katík
Kitty
Pet
janca2400
Michelinek
Barča
Kokos(ka)
52martina
20 posters
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
wow, tak to si můžeš být už teď jistá, že tě budu pořád otravovat
taky bych chtěla italštinu. v přihlášce na VŠ jsem měla na výběr i it., ale dala jsem si angličtinu, protože základy mam a kdybych přestala s angličtinou, tak bych zapomněla i ty primitivní věci. snad v průběhu studia budu moct si dát tu italštinu
taky bych chtěla italštinu. v přihlášce na VŠ jsem měla na výběr i it., ale dala jsem si angličtinu, protože základy mam a kdybych přestala s angličtinou, tak bych zapomněla i ty primitivní věci. snad v průběhu studia budu moct si dát tu italštinu
Krasne fotky !! a ta s tim ninjem je fakt unikat !
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
52martina napsal:wow, tak to si můžeš být už teď jistá, že tě budu pořád otravovat
keď už raz budeš na škole môžeš si dávať čo len chceš (teda aspoň u nás to tak je), ja už som mala všelijaké predmety aj z iných oborov...
ale to chvíľu potrvá než budem z tej taliančiny niečo vedieť ale ak by bolo niečo akútne tak kamarátka ju študuje, aj má priateľa taliana a teraz tam šla na semester do Milana tak keby niečo..
inak posledná várka foto s Valentinom je ako inak zase super kam ty na to stále chodíš?
Marťo, nechcem ti moc fušovať do Valentina, ale našla som jednu zaujímavú foto
předtim se mi nezobrazila.....tu znám . je moc pěkná a mam ji v seznamu fotek, který sem chci dát...teď vážně. je moc pěkná a pochybuju, že byla jediná ...ale ty kalhoty jsou děsně úchylný
jeeeej, Snehulienka, 7 trpaslíkov a 1 Valentino
ja som dneska išla v šaline a keď sme stáli na semaforoch bolo vedľa nás také auto, a ten čo sedel za volantom vyzeral úplne ako Valentino!!!!!!! ale úplne!!!!!! ešte aj to auto bolo polepené nálepkami s motorkami a nejakými moto-sloganmi a logami.. som si na teba Marťo hneď spomenula
ja som dneska išla v šaline a keď sme stáli na semaforoch bolo vedľa nás také auto, a ten čo sedel za volantom vyzeral úplne ako Valentino!!!!!!! ale úplne!!!!!! ešte aj to auto bolo polepené nálepkami s motorkami a nejakými moto-sloganmi a logami.. som si na teba Marťo hneď spomenula
když už jsem se sem na chvilku dostala, tak vám sem dám par fotek a taky jedno oznámení: Zítra (30.3.) se koná další závod (já ho bohužel neuvidim, páč jedu na GC). Na čt2 to bodou dávat v 10:45, ale MotoGP se pojede až ve 13:45. Na Eurosportu to začíná v 9:45, ale MotoGP nevim)
Tak se koukejte koukat, když já nemůžu .
Tak se koukejte koukat, když já nemůžu .
toto mi tu chýbalo....
ak budem 10.45 hore, tak budem pozerať (aj keď cez víkend väčšinou pred 12 nevstávam )
a tie fotky sú fakt úžasné!!!!!! hlavne tá pusinková, a potom ešte tá posledná, fakt krásne
a na tej druhej má také srandovné tričko
(a tú kockovanú mikinu chcem!)
ak budem 10.45 hore, tak budem pozerať (aj keď cez víkend väčšinou pred 12 nevstávam )
a tie fotky sú fakt úžasné!!!!!! hlavne tá pusinková, a potom ešte tá posledná, fakt krásne
a na tej druhej má také srandovné tričko
(a tú kockovanú mikinu chcem!)
na té 1. - pohyblivý - se mi líbí, co dělá ještě před tim políbením
2. fotka je asi když vyhrál titul. to měl vyrobený nějaký zvláštní tričko pro tu příležitost a ta fotka se mi líbí, protože ty úsměvy jsou jen na oko. tyhle dva se nikdy nemuseli. možno i říct, že o sobě ani moc slušně nemluvili. protože jsem zaujatá, tak to nemůžu posoudit, ale Biaggi (to je ten druhej) byl na něho vždycky ošklivej. A taky se tyhle dva jednou poprali, když šli na stupně vítězů. Viděla jsem i video na youtube, ale byli ve stínu, takže je neni vidět . Oni se teda moc neprali. Něco tam letělo a přistálo, ale lidi okolo je rychle dostali od sebe .
Ještě k tomu tričku. Všude má nakreslený blond vlasy, ale mně nepřipadá, že by byl blonďák
2. fotka je asi když vyhrál titul. to měl vyrobený nějaký zvláštní tričko pro tu příležitost a ta fotka se mi líbí, protože ty úsměvy jsou jen na oko. tyhle dva se nikdy nemuseli. možno i říct, že o sobě ani moc slušně nemluvili. protože jsem zaujatá, tak to nemůžu posoudit, ale Biaggi (to je ten druhej) byl na něho vždycky ošklivej. A taky se tyhle dva jednou poprali, když šli na stupně vítězů. Viděla jsem i video na youtube, ale byli ve stínu, takže je neni vidět . Oni se teda moc neprali. Něco tam letělo a přistálo, ale lidi okolo je rychle dostali od sebe .
Ještě k tomu tričku. Všude má nakreslený blond vlasy, ale mně nepřipadá, že by byl blonďák
ten Biaggi mi moc sympatický neni... ja by som určite fandila Valentinovi keby sa zase pobili
a ani mne nepripadá ako blonďák, tiež nechápem prečo mu všade kreslia blond vlasy..
a ani mne nepripadá ako blonďák, tiež nechápem prečo mu všade kreslia blond vlasy..
juu zase neco noveho !! ta prvni animacka je fakt bozi !!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Včera se jel závod, jak už jsem psala, ale já ho neviděla, páč jsem byla na cestě do Prahy. Nastavila jsem si video, ale nenahrálo se mi to . o to víc mě to štve, protože Valentino byl 2., což je skvělé .
Protože mamka viděla, jak jsem z toho zdrcená, že se mi to nenahrálo, řekla mi, že se můžu podívat na opakování ve středu v 11:35, což by znamenalo, že bych kvůli tomu nešla do školy. To bylo od ní úplně ..nevim jak to popsat....ale nemůžu to využít, protože ten den píšeme maturitní písemku. To je smůla na několikátou .
Protože mamka viděla, jak jsem z toho zdrcená, že se mi to nenahrálo, řekla mi, že se můžu podívat na opakování ve středu v 11:35, což by znamenalo, že bych kvůli tomu nešla do školy. To bylo od ní úplně ..nevim jak to popsat....ale nemůžu to využít, protože ten den píšeme maturitní písemku. To je smůla na několikátou .
52martina napsal:Včera se jel závod, jak už jsem psala, ale já ho neviděla, páč jsem byla na cestě do Prahy. Nastavila jsem si video, ale nenahrálo se mi to . o to víc mě to štve, protože Valentino byl 2., což je skvělé .
Tak snad se ti to ve stredu uz nahraje, ne?
Tolik smuly mit nemuze, to mam snad jen ja
Pochybuju
Ale ne, nejseš sama, kdo má takovouhle smůlu .
Chcete další fotky? Tak tady jsou :
Ale ne, nejseš sama, kdo má takovouhle smůlu .
Chcete další fotky? Tak tady jsou :
tie animačky sú úžasné!!!!!
v stredu ti budem držať palce, aby sa ti to nahralo a aby si napísala dobre tú písomku
v stredu ti budem držať palce, aby sa ti to nahralo a aby si napísala dobre tú písomku
jn bylo to celkem zajímavý ... já už si to ani nepamatuju já to zapomněla takže nemám co říct
zítra bude druhý pokus na natočení. Zatim to vypadá slibně. Opakovat to budou na čt4 a ta se mi asi nahraje i při vypnutý televizi. Nechápu proč čt4 jo a eurosport ne . A hlavně když jsou závody, tak na čt2 třeba nedaj ani stupně vítězů .
Tímto jsem vyčerpala všechny "staré" fotky:
...ale už mam dalších cca 200 fotek
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Povolení tohoto fóra: