VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
+16
didi
Fabiola
K7BO
Lu_cy
Kaczenka
Noglues
Guiltylka
pat
Katík
Kitty
Pet
janca2400
Michelinek
Barča
Kokos(ka)
52martina
20 posters
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
na tych paraolympionikoch som sa musela smiat tu fotku by som aj ja chcela vidiet ako mu sedi na kline, ak je niekde najdes tak ju sem daj prosim prosim!!!
inak to je super ze ti to takto vecer este mysli mne to uz praveze moc nemysli asi pojdem radsej spat
inak to je super ze ti to takto vecer este mysli mne to uz praveze moc nemysli asi pojdem radsej spat
nevim, jestli existuje, protože když si představim, že mu sedí na klíně, tak by Lorenza nebylo asi vidět, tak se to možná nezrealizovalo (což by byla velká škoda).
kdyby mi to myslelo přes den, bylo by to lepší .
kdyby mi to myslelo přes den, bylo by to lepší .
děkuju
je pro tebe taky tak moc těžké vybrat jen jeden avatar?
je pro tebe taky tak moc těžké vybrat jen jeden avatar?
to teda je preto mam rada take tie pohyblive kde sa striedaju rozne fotky este ze nemusime mat jeden natrvalo a mozme si ich menit
ještě aby nebyli, když dojeli tak dobře . až budu mít v pořádku počítač, tak vám sem dám zas nějaký fotky
původně jsem to nechtěla napsat a prosim, nijak se neuražte, ale vlastně je to jen moje věc, ale když už jsem zvřejnila datum maturity, kterou jsem dělala v úterý, tak...prostě jsem jí neudělala. naštěstí jen z jednoho předmětu, z dějáku. takže prázdniny budou nejspíš zabitý dějepisem. opravu budu dělat v září. ale na druhou stranu angličtinu jsem dala za jedna. z toho mam nesmírnou radost.
z toho mělo vyplynout, že sem bohužel nebudu moct chodit, tak často, jak jsem plánovala .
původně jsem to nechtěla napsat a prosim, nijak se neuražte, ale vlastně je to jen moje věc, ale když už jsem zvřejnila datum maturity, kterou jsem dělala v úterý, tak...prostě jsem jí neudělala. naštěstí jen z jednoho předmětu, z dějáku. takže prázdniny budou nejspíš zabitý dějepisem. opravu budu dělat v září. ale na druhou stranu angličtinu jsem dala za jedna. z toho mam nesmírnou radost.
z toho mělo vyplynout, že sem bohužel nebudu moct chodit, tak často, jak jsem plánovala .
52martina napsal:ještě aby nebyli, když dojeli tak dobře . až budu mít v pořádku počítač, tak vám sem dám zas nějaký fotky
tak to přeju hodně štěstí s opravkama budem ti všichni držet pěstičky, ale vidíš to, ájinu jsi měla za jedna to je hodně dobrý skóre
to mam mrzi ze musis ist na opravak a ze tu nebudes tak casto... ja som dneska uplne pos*ala jednu skusku a moze mi to skomplikovat statnice... som nastvana bo som sa to fakt ucila, a aj som to vedela ale on dal take otazky ze som nechapala... ale neboj Marťo to v septembri spravis, to urco pojde
a tie fotky su fakt exkluzivne
a tie fotky su fakt exkluzivne
Jo to naštve, snad ještě víc, než kdyby ses to neučila.
včera jsem si šla koupit ČMN (české motoristické noviny) a úplně nejvíc mě potešily. Na hlavní stránce je Vale asi ve velikosti A3 a pak je tam článek na dvojstránce (nejen o něm, ale pár otek tam jeho je a pak většina toho článku se jim zabývá). a stojí to jen 23 Kč
včera jsem si šla koupit ČMN (české motoristické noviny) a úplně nejvíc mě potešily. Na hlavní stránce je Vale asi ve velikosti A3 a pak je tam článek na dvojstránce (nejen o něm, ale pár otek tam jeho je a pak většina toho článku se jim zabývá). a stojí to jen 23 Kč
tak to mam radost aj za teba predpokladam ze ti ten A3 uz visi na stene
ještě ne. jaksi ho nemam kam dát .už nemam kam dáva plakáty. na stole mi leží dva plakáty a nevim, kam s nima
52martina napsal:ještě ne. jaksi ho nemam kam dát .už nemam kam dáva plakáty. na stole mi leží dva plakáty a nevim, kam s nima
Tak to máš zásadní problém
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
52martina napsal:Jo to naštve, snad ještě víc, než kdyby ses to neučila.
faaaaaaaaaaaaaakt??? tyjo hned v pondělí pro to někam poletím!!! teda jako pokojík mám vyzdobenej hodně krasavcama ... ale VALE MI TAM MEZI NIMI CHYBÍ!!!!
tak jsem si koupila ten Popcorn ...
otevřela jsem stranu 20 a hned jsem si vzpomněla na tebe Marťo
je tam anketa o "týpka roku" tak nechceš hlasovat pro Valeho?
já už jsem mail poslala ... pošleš to na redakce@popcornweb.cz a končí to 22.června.
První tři co to vyhrajou tak v Popcornu bude o nich nějaký to počteníčko ...
bože aby to ještě vyhrála ta holka Bill z TH
otevřela jsem stranu 20 a hned jsem si vzpomněla na tebe Marťo
je tam anketa o "týpka roku" tak nechceš hlasovat pro Valeho?
já už jsem mail poslala ... pošleš to na redakce@popcornweb.cz a končí to 22.června.
První tři co to vyhrajou tak v Popcornu bude o nich nějaký to počteníčko ...
bože aby to ještě vyhrála ta holka Bill z TH
Já si ten popcorn nakonec taky koupila říkala jsem si že nebudu utrácet 50 Kč kvuli jednomu plakátu....a......... už je na zdi
ja som si ho tiez kupila ale este som ho ani neprelistovala nebol cas, a pre mna je aj tak podstatny len ten plagat
1) mě tak trošku naštvali tim, že ten plakát GC už mam, ale na druhou stranu ten SP plakát je nádhernej
2) hlas bych Valemu poslat mohla, ale pochybuju že by měl tolik hlasů (a stejně by o něm psali zas nějaký blbosti, ale fotka by nevadila ). A kdyby někdo měl námitky, že tam píšou, že to má být buď herec, zpěvák, člen skupiny nebo seriálová hvězda, tak můžem oponovat tím, že MotoGP je seriál závodů, takže JE seriálová hvězda .
3) jsem se dneska podívala na MTV na TRL a tam byli TH jako hosté. jejich německá angličtina byla místy zajímavá...
4) v neděli se jede další závod. tentokrát v Itálii! ale kvalifikace opět dávat nebudou
2) hlas bych Valemu poslat mohla, ale pochybuju že by měl tolik hlasů (a stejně by o něm psali zas nějaký blbosti, ale fotka by nevadila ). A kdyby někdo měl námitky, že tam píšou, že to má být buď herec, zpěvák, člen skupiny nebo seriálová hvězda, tak můžem oponovat tím, že MotoGP je seriál závodů, takže JE seriálová hvězda .
3) jsem se dneska podívala na MTV na TRL a tam byli TH jako hosté. jejich německá angličtina byla místy zajímavá...
4) v neděli se jede další závod. tentokrát v Itálii! ale kvalifikace opět dávat nebudou
Já už plakát taky mám ale časák jsem ani neviděla horší je, že ten plakát nemám kam dát....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
¨me uz se plakaty na zed taky nevlezou bych si je dala na strop ale to mam zakazany
a navic budem v lete malovat, takze je budu muset vsechny sundat to je strasny, snad se mi moc nepotrhaj
a navic budem v lete malovat, takze je budu muset vsechny sundat to je strasny, snad se mi moc nepotrhaj
mám stejný problém. na zeď a na dveře mam zákaz cokoli lepit a veškerý nábytek je už polepen. dokonce i nástěnky jsou teď spíš už plakátovací plochy. vůbec netušim, co s tim dělat .
my máme ale problémy
my máme ale problémy
ja este miesto mam, len by to chcelo este nejake pekne plagaty
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Povolení tohoto fóra: