VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
+16
didi
Fabiola
K7BO
Lu_cy
Kaczenka
Noglues
Guiltylka
pat
Katík
Kitty
Pet
janca2400
Michelinek
Barča
Kokos(ka)
52martina
20 posters
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: VALENTINO ROSSI a ostatní moto-hoši
tak tohle nemá chybu
https://www.youtube.com/watch?v=Prx8ppLIxQ0
https://www.youtube.com/watch?v=Prx8ppLIxQ0
jj, speciálně pro zítřejší závod (nebo tenhle víkend..), protože se jede v Itálii a to má vždycky něco speciálního
jj ale sekne mu to...však nech si ho ludia všimnú...treba sa aj zabavit
52martina napsal:jj, speciálně pro zítřejší závod (nebo tenhle víkend..), protože se jede v Itálii a to má vždycky něco speciálního
hned bych si udelala vylet do Italie
neviem ale myslím,že ešte budú ale ak ich chceš tak si švihni
já bych nejradši jezdila na každý závod. bych byla skoro jak ten Gary (nebo jak se jmenuje), jak jezdí na SP koncerty
tyjo, kdybych byla prachata, tak jezdim na koncerty mozna tak 10 skupin, to by byl koncert kazdej den
nevim, jakou maj kapacitu, ale asi ještě budou. i když se to jede v Itálii, kde to motorkama skoro žije, tak vloni v ČR byla největší návštěvnost za minulý rok a to vyprodáno určitě nebylo. jen by na nás zbyly ty lístky na stráň, ale aspoň něco . Do paddocku to budem muset zkusit příští rokGuiltylka napsal:a jsou jeste vstupenky???
52martina napsal:kolik jich máš?
ja ani neviem!!! nie moc, ja som totiz casaky nikdy nejako moc nekupovala... asi 15?
ta prilba je skvela!!!!! nepamatas si nahodou co specialne si este vymyslel v minulych rokoch?
Tak to jsi mě dostala. To si nepamatuju. Jen vim, že loni měl na přilbě srdíčko.
Dnešní závod byl opět skvělý. Všechny kubatury byly zajímavé a ve všech vyhráli Italové .
Docela jsem koukala, jak ti fanoušci jsou nebezpeční. Oni jak vběhli na trať, tak donutili Valeho a nejspíš i další jezdce, jet po trávě. A nepochopim, jak můžou skočit před motorku. To musí být vážně šílenci.
Dnešní závod byl opět skvělý. Všechny kubatury byly zajímavé a ve všech vyhráli Italové .
Docela jsem koukala, jak ti fanoušci jsou nebezpeční. Oni jak vběhli na trať, tak donutili Valeho a nejspíš i další jezdce, jet po trávě. A nepochopim, jak můžou skočit před motorku. To musí být vážně šílenci.
jn dneska jsem se taky dívala a bylo to super
a tak třeba ti fanoušci chtějí aby je přejela nějaká slavná osobnost to se málokomu stane
a tak třeba ti fanoušci chtějí aby je přejela nějaká slavná osobnost to se málokomu stane
Kitty napsal:jn dneska jsem se taky dívala a bylo to super
tyjo to bych byla uplně "šťastná" kdyby mě třeba přejela ožralá Britney
bys možná byla i slavná . Ale já bych tě radši sice neznámou, ale za to živou .
to si nemůžu nechat pro sebe
tady si můžete všimnout, že tam má i Guida (jeho psa)
moc se mi líbilo, když dojel, tak se chytal za hlavu ale jako za tu fotku a pak i posílal pusy z toho obrázku to si určitě předtim zkoušel před zrcadlem, aby věděl, kam šáhnout
tady si můžete všimnout, že tam má i Guida (jeho psa)
moc se mi líbilo, když dojel, tak se chytal za hlavu ale jako za tu fotku a pak i posílal pusy z toho obrázku to si určitě předtim zkoušel před zrcadlem, aby věděl, kam šáhnout
fotky su super!!! a aj to video predtym... teda ja kebyze som jeho súper tak by ma to strasne vytacalo sa na to divat ako ma to obieha
jo kámoška říkala, že si to měl spíš dát dozadu, aby rozptyloval ty, co jedou za nim (ale on to stejně nepotřeboval )
jsme se doma s mamkou smály, že bychom takhle vypadaly, kdyby jsme jely do každé zatáčky a on pak v rozhovoru řekne, že takhle občas vypadá, když jede do zatáčky. vim, že je to vtip, ale vůbec bych se mu nedivila. náklon 60° , to je dost
jsme se doma s mamkou smály, že bychom takhle vypadaly, kdyby jsme jely do každé zatáčky a on pak v rozhovoru řekne, že takhle občas vypadá, když jede do zatáčky. vim, že je to vtip, ale vůbec bych se mu nedivila. náklon 60° , to je dost
Jááááj tsííííí tak to nemá chybu
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Povolení tohoto fóra: