harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 10 z 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: harry potter
No jasný, ale ty věci kolem, než je najdou a tak
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
coooo? to jako fakt? tak to potom poslední díl jako rozdělí na tři-čtyry části nebo co
Doufám, že nanejvýš jen na dvě
Katík- SP member
-
to snad neeeee
Katík- SP member
-
Haha lidi protože si brácha koupil poslední díl Harryho tak jsem se rozhodla přečíst je všecky (nikdy jsem je nečetla pač mě to nějak nevzalo) a teď jsem už ve čtvrtce Vězně z Azkabanu a jsem do toho zažraná jak pes do kosti pač 1 a 2 jsem dala za minulej týden
A je to dobrý co? Mě to taky chytlo až když jsem četla jedničku a za tim hned dvojku.. pak jsem rychle sháněla trojku
Katík- SP member
-
Jj chytlo mě to jaK BLÁZNA už jsem ve 3/4 4. dílu a pořád říkám nějaký hlášky zkoušim si kouzla a rodičum řikám že jsou mudlové fakt zablázněná
HP milujuu poslední díl je bezkonkurečně nejlepší... a to ne kvůli tomu,že je tam Voldyho jak nas*anýho..
Petí a co na to mamka?
Katík- SP member
-
Fabiola napsal:HP milujuu poslední díl je bezkonkurečně nejlepší... a to ne kvůli tomu,že je tam Voldyho jak nas*anýho..
posledný určite nie je môj najobľúbenejší
ne? můj asi ano.. sice mi tam chybí to prostředí školy a tak.. ale je to něco jiného,je to větší drama a jak říkám hodně je tam Voldemort... nemůžu se dočkat filmu..Barča napsal:Fabiola napsal:HP milujuu poslední díl je bezkonkurečně nejlepší... a to ne kvůli tomu,že je tam Voldyho jak nas*anýho..
Fabiola napsal:ne? můj asi ano.. sice mi tam chybí to prostředí školy a tak.. ale je to něco jiného,je to větší drama a jak říkám hodně je tam Voldemort... nemůžu se dočkat filmu..Barča napsal:Fabiola napsal:HP milujuu poslední díl je bezkonkurečně nejlepší... a to ne kvůli tomu,že je tam Voldyho jak nas*anýho..
ty máš Voldyho rada?
mne tam práve chýba tá škola, a tiež ten stred tej knižky je taký... no, že sa tam nič nedeje, ale zase sa mi to aj páči že tam tak dobre vystihla že sa nevedeli vôbec pohnúť a nevedeli čo majú poriadne robiť a tak...
najradšej mám asi OOTP, bo je myslím aj najdlhšia, a je tam Sirius a tak
Fabiola napsal:Jj mám.. Order je taky skvělej,Voldemort v kvádru,aaaaaah
mne sa Voldy páči len vo filme... lebo mám rada Ralpha Fiennesa, a aj tá jeho mladšia verzia v dvojke je celkom vydarená
jo,mladý Tom je kus akorát škoda,že v Princovi už ho nebude hrát ten herec.. prý hodně zestárl.. ale jako,to je blbost,na co tam maj ty maskéry a další věci..Barča napsal:Fabiola napsal:Jj mám.. Order je taky skvělej,Voldemort v kvádru,aaaaaah
mne sa Voldy páči len vo filme... lebo mám rada Ralpha Fiennesa, a aj tá jeho mladšia verzia v dvojke je celkom vydarená
Fabiola napsal:jo,mladý Tom je kus akorát škoda,že v Princovi už ho nebude hrát ten herec.. prý hodně zestárl.. ale jako,to je blbost,na co tam maj ty maskéry a další věci..Barča napsal:Fabiola napsal:Jj mám.. Order je taky skvělej,Voldemort v kvádru,aaaaaah
ale má ho hrať Ralphov synovec takže to bude zaujímavé, apoň sa budú podobať keďže majú spoločné gény
fakt? to jsem nevěděla tak to bude ještě zajímavé..Barča napsal:Fabiola napsal:jo,mladý Tom je kus akorát škoda,že v Princovi už ho nebude hrát ten herec.. prý hodně zestárl.. ale jako,to je blbost,na co tam maj ty maskéry a další věci..Barča napsal:Fabiola napsal:Jj mám.. Order je taky skvělej,Voldemort v kvádru,aaaaaah
ale má ho hrať Ralphov synovec takže to bude zaujímavé, apoň sa budú podobať keďže majú spoločné gény
Nyach, poslední díl je hezký, ale né nejhezčí..Umře hodně lidí který jsem měla ráda..Vlastě...Téměř všichni XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Gela napsal:Nyach, poslední díl je hezký, ale né nejhezčí..Umře hodně lidí který jsem měla ráda..Vlastě...Téměř všichni XD
Jj, taky to tak mám.. mě teda nejvíc mrzí Snape, nevim proč...
Katík- SP member
-
neměly by jste tak spoileřit.. třeba je tu někdo,kdo to ještě nečetl...Katík napsal:Gela napsal:Nyach, poslední díl je hezký, ale né nejhezčí..Umře hodně lidí který jsem měla ráda..Vlastě...Téměř všichni XD
Jj, taky to tak mám.. mě teda nejvíc mrzí Snape, nevim proč...
Strana 10 z 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Povolení tohoto fóra: