Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Elliot Minor
Ježiš vy jedete do mnichova? taky sem chtěla ale doma to neprošlo a to je to relativně blízko asi 300 km xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Lidi, sice na ten jejich koncert nepudju, ale přijedu se za váma aspoń podívat
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
sem chtěla napsat že taky jdu na EM:O))))) sem se trochu spletla... ale každopádně i na SP no do Mnichova:o))))
Jéé tak si to užííí
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Nevíte jestli jsou ještě na ellioty lístky? já jen jestli má cenu přemlouvat taťlku ať mě tam hodí
SP_Kiki_SP- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Nevíte jestli jsou ještě na ellioty lístky? já jen jestli má cenu přemlouvat taťlku ať mě tam hodí
určitě jsou...
ale zajdi si je koupit.. tak to zjistíš nejlíp
Domulka napsal:SP_Kiki_SP napsal:Nevíte jestli jsou ještě na ellioty lístky? já jen jestli má cenu přemlouvat taťlku ať mě tam hodí
určitě jsou...
No u nás na skoro vesnici asi ne Takže pošlu ňákou hodnou kamarádku . Jinak díky Domčo
SP_Kiki_SP- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Domulka napsal:SP_Kiki_SP napsal:Nevíte jestli jsou ještě na ellioty lístky? já jen jestli má cenu přemlouvat taťlku ať mě tam hodí
určitě jsou...
No u nás na skoro vesnici asi ne Takže pošlu ňákou hodnou kamarádku . Jinak díky Domčo
anytime
takže koncert úžasnej
a FDH byli taky bezva
a to podepisování a focení nakonec mi připadalo jak běhání od jednoho stanoviště k druhýmu :D
jen mi unik James...
a FDH byli taky bezva
a to podepisování a focení nakonec mi připadalo jak běhání od jednoho stanoviště k druhýmu :D
jen mi unik James...
Domulka napsal:takže koncert úžasnej
a FDH byli taky bezva
jen mi unik James...
to je skvely ze jste si to tak uzili a fotky mate uplne krasny vsichni
Domulka napsal:takže koncert úžasnej
a FDH byli taky bezva
jen mi unik James...
to je skoda ze si neodchytila Jamesa!!!!! ja som sa zase po konciku nedostala k Alimu, ani neviem kde tam postaval... som vacsinou okolo Alexa sa motala
Barča napsal:Domulka napsal:takže koncert úžasnej
a FDH byli taky bezva
jen mi unik James...
to je skoda ze si neodchytila Jamesa!!!!! ja som sa zase po konciku nedostala k Alimu, ani neviem kde tam postaval... som vacsinou okolo Alexa sa motala
já aliho chytla někde blízko baru myslim
kde byl james?
(jako to mě štve, že jsem musela "tak brzo" odejít (odešla jsem asi v 23:15).. protože jinak bych tam moc ráda zůstala.. a třeba bych našla jamese.. a taky bych se znova vyfotila s alexem..
ja neviem, ja som tam do toho Jamesa niekde narazila uz si ani nepamatam este jednu s Alexom sa ti zachcelo cooo?
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: