Ahojky
+6
Guiltylka
Kaczenka
janca2400
Katík
Barča
ajny
10 posters
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ahojky
Jmenuji se Marcela sem z Těrlicka je to největší díra na světě. Miluju Simple Plany ze všeho nejvíc. Taky poslouchám MCR,Fall Out Boy,Green Day,Placebo,30 second to mars a plno dalších fajn skupin. Moje MySpace je myspace.com/ajnysek ICQ: 307-799-257 email:ajny@seznam.cz
ajny- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 21. 03. 08
Re: Ahojky
Taky tě tu vítááám
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Aooj vítej mezi nejvetsi SP rodinou ktera muze na svete byt
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Prostě všichni tě tu vítáme!!!!
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
jj za všechny co tu sem už nechodí
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Pet napsal:Jo to máš pravdu dost lidí to fláká
Kokos(ka)- SP member
-
Copak?? Já jim to nevyčítám ale dost lidí jsem tu už dlouho neviděla ale ty nejhlavnější (pro mě) tu jsou pořád :Katík, Kokoska, Barča,..
Pet napsal:Copak?? Já jim to nevyčítám ale dost lidí jsem tu už dlouho neviděla ale ty nejhlavnější (pro mě) tu jsou pořád :Katík, Kokoska, Barča,..
moje zlato!!!!
jezis to je tak krasny!! i love you !
vsak ja taky nevycitam, ale je to skoda!!
vsak ja taky nevycitam, ale je to skoda!!
Kokos(ka)- SP member
-
ja sa tak teším do tej Prahy!!!!!!!!!!!!! celý deň budeme spolu pred tou halou čakať bude to super
a potom koncert
a potom koncert
jj všem musim poprosit Domču aby mi udělala mojí animačku s pusinkou a budu všecky pusintovat jako Sebby
Já jsem taky uplně nejvíc ráda, že sem chodíš ty Pet, barča, Simča a taky Kačka, bez ní už by to nebylo ono a Marťa je tady taky občas, Kity a Jája!!! Ale Míšu jsem tady neviděla ani nepamatuju...
Dneska jsem mluvila s tou sestřenkou co se mnou pujde na ten koncert.Probírali jsme, co si vezmeme na sebe a tak a jak si to užijeme(i když ona SP neposlouchá ) a prostě ty věci kolem toho a můžu říct, že těch 35 dní je pro mě hrozně dlouhých a těšim se už teď jako malá na vás všechny a na kluky
Dneska jsem mluvila s tou sestřenkou co se mnou pujde na ten koncert.Probírali jsme, co si vezmeme na sebe a tak a jak si to užijeme(i když ona SP neposlouchá ) a prostě ty věci kolem toho a můžu říct, že těch 35 dní je pro mě hrozně dlouhých a těšim se už teď jako malá na vás všechny a na kluky
Katík- SP member
-
Já tomu eště pořád nemužu uvěřit, SEN KTEREJ SE SPLNÍ! prostě úúžasnýý!! Dneska se mi o tom zase v noci zdálo
Nekecej, mě taky !!! Co pěknýho se ti zdálo? Mě o tom, že jsem měla foto se všema klukama i podpisy
Katík- SP member
-
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: