Ahojky
+11
Kaczenka
Pet
Berkana
Katík
janca2400
Michelinek
Kitty
pat
Chucky
Lucca
52martina
15 posters
Strana 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Ahojky
Nečekala jsem, že tohle se bude opakovat, ale jsem na Domulčinym foru zase nová . Moc vás všechny zdravim a doufám, že si budem rozumět . Jo a jsou tady super smajlíci .
Re: Ahojky
Vítám tě zde my dvě se asi ještě neznáme:P, ale určitě to brzy napravíme, zvlášť když jsme tu zatím jen my
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
ale dvě co se zapojují do rozhovoru....
Lucca- SP fan
-
Na fóru je dobrý, že něco napíšeš a záhy to nemusí být pravda. A v tomhle případě je to lepší, když tu pravdu nemáš .
No to je fakt, v tomhle se ráda mýlím, a čím víc lidí tím líp
Lucca- SP fan
-
No to já nevím, znám pár případů z jiných planet.........Paris Hilton a tak
Lucca- SP fan
-
Tak to ano. Ona je zvláštní.....normálně jsem ti chtěla odepsat na to, že nebudeš stíhat a nějak nemůžu najít téma, kde jsi to napsala . Už se v tom začínám plácat. Je vidět, že já nestíhám už teď .
co budeš dělat až se to pořádně rozjede?
Lucca- SP fan
-
To ani nechci vědět. A hlavně u toho zas budu sedět celej den, jak minulej rok. Ale závislák jsem určitě nebyla a ani nejsem, ikdyž sem(teda i tam) jsem chodila každej den, teda pokud mi šel net. Ale to je úúúplně normální .
no jestli tys jsi nebyla(nejsi) závislák tak už potom nevím kdo:D:D
Lucca- SP fan
-
No tak ještě aby tu byli jiní.........ale ti by nešli na SP forum, takže můžeme být vklidu
Lucca- SP fan
-
Ale tak snad tady ne...........hej já už to taky nestíhám
Lucca- SP fan
-
No mohlo by, to mají lidi většinou čas............ale jako nevím jestli bych zas chtěla několik hodin denně sedět u kompu.....na pěti lištách otevřené forum, od prstů by se rychlostí kouřilo.......nevím nevím
Lucca- SP fan
-
[b] Ahoj ahoj x)) Mno tak ja sem taky nováček x)) Sem tady asi pul minuty a uz sem do toho strasne zažraná xD
Chucky napsal:[b] Ahoj ahoj x)) Mno tak ja sem taky nováček x)) Sem tady asi pul minuty a uz sem do toho strasne zažraná xD
Tak tě tady vítám .....půl minuty? Tak to o tobě hodně vypovídá. Hlavně to, že jsi náš člověk .
For CHucky: ahojky, vítám tě a for Martina: nenutil, dělla jsem to dobrovolně a ráda
Lucca- SP fan
-
tak přemýšlim, jakože dneska nějak moc přemýšlim , a přiznala by ses, kdybys tu nebyla ráda? Vlastně by jsi asi teď tady ani nebyla. Zas moc zapojuju mozek .
Vpoho jen ho zapoj, ale kdyby tě to myšlení už moc bolelo tak toho radši nech
Lucca- SP fan
-
Chucky napsal:[b] Ahoj ahoj x)) Mno tak ja sem taky nováček x)) Sem tady asi pul minuty a uz sem do toho strasne zažraná xD
aho chucky... maj sa tu fajn a hlavne to tu casto navstevuj....
Strana 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Povolení tohoto fóra: