dárekxP
+15
Fabiola
Gela
Domulka
Katík
Kitty
2Lidunka2
xTRUTHx
ifuska19
Kokos(ka)
janca2400
Pet
Barča
Guiltylka
Kaczenka
TyNuSa
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 2 z 8
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: dárekxP
xTRUTHx napsal:Guiltylka napsal:JJ kluci, taky byste jim mohli napsat
jasne ja im napisem ale neviem co........rozmyslal som ale nenapada mi nic.......ale snad daco vytvorim.....
im napíš že nemôžeš ísť na ten koncík ale veľmi chceš, že to máš ďaleko a nech prídu na Slovensko
Barča napsal:xTRUTHx napsal:Guiltylka napsal:JJ kluci, taky byste jim mohli napsat
jasne ja im napisem ale neviem co........rozmyslal som ale nenapada mi nic.......ale snad daco vytvorim.....
im napíš že nemôžeš ísť na ten koncík ale veľmi chceš, že to máš ďaleko a nech prídu na Slovensko
vyborny napad este ze ta mam Barča
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
noooo, rada som poradila . hlavne nech k nám prídu!!! a bude fajn že im aj nejaký chlapec napíše
to barča: není.....já nerada přemýšlím v ájině, ale kdyby si mi s tím třeba chtěla pomoct
už som ti síce napísala na MS ale napíšem aj sem až ma tu potom ostatní neohovárajú že neodpisujem
jasné že hej
jasné že hej
ja s Barcou taky .. jo ve dvou se to lepe tahne
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
to anoooo
a ifuska tiež posielala, a janička tiež myslím
je tu vôbec niekto kto to neposielal?
a ifuska tiež posielala, a janička tiež myslím
je tu vôbec niekto kto to neposielal?
já jsem taky poslala a myslím jsem slovama nešetřila mám toho myslím jednu celou stránku a to jsem tam zapomněla dopsat moje MySpace kdyby chtěli třeba hodit komentík
a to že tam jsou chyby to vůbec nevadí ... hlavně že nám rozuměj co tím chceme říct a to je to hlavní
a to že tam jsou chyby to vůbec nevadí ... hlavně že nám rozuměj co tím chceme říct a to je to hlavní
hm tak ot me teda vuuubec nenapadlo.. a mohli sme jakoze no !! sakvas...
Kokos(ka)- SP member
-
Tak MySpace jsem jim tam taky nedala.. ale jinak jsem pár vět napsala
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
my so Simčou tam máme tie isté foto čo na Myspace takže keby veeeeľmi chceli tak si nás nájdu
Já si myslim že by třeba stejně neměli čas hledat si na myspace.. takl mě to ani moc nemrzí, že sem ho tam nenapsala..
jo to je fakt.. stejnak si asi ani cist vsechno nebudou ... ale tak doufam ze nase si prectou ta francoustina na zacatku je proste musi zaujmout
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:jo to je fakt.. stejnak si asi ani cist vsechno nebudou ... ale tak doufam ze nase si prectou ta francoustina na zacatku je proste musi zaujmout
len aby nebudú tie listy náhodou v obálkach?
Barča napsal:Kokos(ka) napsal:jo to je fakt.. stejnak si asi ani cist vsechno nebudou ... ale tak doufam ze nase si prectou ta francoustina na zacatku je proste musi zaujmout
len aby nebudú tie listy náhodou v obálkach?
nakonec ne..
BARI, NEBYLA JSI NÁHODOU DNESKA VE VAŇKOVCE?
bola, včera aj dneska... si ma tam videla?
ja som tam zase dneska zahliadla zuzku (fly), teda aspoň sa mi zdá že to bola ona, ale než mi to došlo kto to je tak už prešla...
ja som tam zase dneska zahliadla zuzku (fly), teda aspoň sa mi zdá že to bola ona, ale než mi to došlo kto to je tak už prešla...
Barča napsal:bola, včera aj dneska... si ma tam videla?
no.. zuzka mi tam volala.. a byla ten den v Olympii..
ale hele.. já jsem stála s kamarádkou v té řadě v Intersparu (nebo co to je) ve Vaňkovce a ty jsi nás tam předbíhala, protože sis nic nekoupila! :D:D
Domulka napsal:Barča napsal:bola, včera aj dneska... si ma tam videla?
no.. zuzka mi tam volala.. a byla ten den v Olympii..
ale hele.. já jsem stála s kamarádkou v té řadě v Intersparu (nebo co to je) ve Vaňkovce a ty jsi nás tam předbíhala, protože sis nic nekoupila! :D:D
faaaakt? ja umrem!!!!!
ja som si tam šla niečo kúpiť, ale som bola strašne unavená lebo som celý deň behala po meste a vybavovala všetko možné že som zabudla čo si chcem kúpiť tak som šla preč ježiš ale škoda že som sa nedívala koho to vlastne predbieham
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 2 z 8
Povolení tohoto fóra: